• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2509.343 1.02
  • Dolar: 32.5709 0.09
  • Euro: 34.7709 0.12

Başkan Bıyık, Danışma toplantısında müjdeler verdi

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, ilçedeki danışma toplantılarına devam ediyor. Bu bağlamda AK Parti Darıca İçe Başkanlığı yoğun katılımla Genişletilmiş 51. İlçe Danışma Toplantısı’nı gerçekleştirdi.
Başkan Bıyık, Danışma toplantısında müjdeler verdi

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, misafir belediye ve ilçe başkanları, ilçe yönetimi ve çok sayıda parti mensubu katılım sağladı. Genişletilmiş ilçe danışma toplantısının açılış konuşmasını AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay gerçekleştirdi ve şunları dile getirdi; “Darıca teşkilatları kurulduğu günden bu yana girmiş olduğu tüm seçimleri başarıyla çıkartmış bir teşkilat. Ben tüm teşkilat üyelerimize 31 Mart’taki performanslarından dolayı teşekkür ediyorum. Darıca teşkilatları dava bilincini özümsemiş, bir davaya sahip olmanın bir şeylerden fedakarlık yapmak olduğunu bilen bir teşkilattır. Darıca teşkilatları güçlüdür çünkü fitne ve fesada müsaade etmemiştir, etmeyecektir. Bu teşkilatlar tevazuuyla, birlikte hareket edenlerin buluştuğu bir teşkilattır. Bu kadrolar bu ülkenin ve bu milletin geleceğini kurtarmak için mücadeleye devam edecektir.”

DARICA’MIZA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK
Genişletilmiş danışma toplantısında bir konuşma gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Seçim sürecindeki emeklerinden dolayı tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ederim. Görevi devraldığımız günden bu yana birçok hizmet yapmaya gayret ediyoruz. Teşkilatla olan bağımızı koparmadan, Darıca’mıza hizmet için yola çıktık. 16 tane çöp kamyonu satın alıyoruz. 3,5 milyon liralık maliyeti bir yıl içerisinde ödeyeceğiz. Göreve geldiğimiz 3 aylık süreç içerisinde 1 milyonluk yardım yaptık. İki aylık zaman dilimi içerisinde sokağında çukur olmayan bir Darıca hayalimiz var. Altyapıyla alakalı 50 milyonluk bir yatırım yapacağız ve bir daha canlar yanmasın diye mücadele edeceğiz. Allah bize inanan, bize güvenen insanlara karşı bizleri mahcup etmesin” dedi.

GÖNÜL TEŞKİLATÇILIĞINI İYİ UYGULAMALIYIZ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ise kısa bir selamla konuşması yaparak salonu dolduran tüm Darıcalılara teşekkürlerini sundu. Büyükakın’ın akabinde kürsüye çıkan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise gönül teşkilatçılığını iyi bir şekilde işlemeleri gerektiğinin altını çizerek şunları aktardı;  Darıca çok farklı bir yer. Darıca’da birçok programlar yapıyoruz ve gün sonunda pestilimizin çıkması gerekirken hiç yorulmadan dönüyoruz. Belediye teşkilat uyumlu çalışınca böyle güzel bir atmosfer de ortaya çıkmış oluyor. Kocaeli’nde hizmet yapan tüm belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum.  Yaşanabilir kentlerin incelemesi yapıldı ve Kocaeli ilk 5’te yer aldı. Burada belediye başkanlarımızın emeği çok fazla. Tarlada iz yapma dönemine girmiş bulunmaktayız. Bundan sonra işimiz gücümüz ekin ekmek. Gönül teşkilatçılığını da iyi bir şekilde işleyip uygulamasını yapmamız gerek.”

FİTNE VE FESATI ARAMIZA SOKMAYALIM
Genişletilmiş 51. İlçe Danışma Toplantısı’nda son olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise, “17 yıldır bu partinin bu kadar güçlü yoluna devam ettiğinin kanıtı buradaki atmosferdir. Bu dava arkadaşınız iki ay önce Cumhurbaşkanımız tarafından il başkanı olarak atandı. Atılan sağlam temeller üzerine kurulan bu teşkilat Türkiye’nin her yerinde örnek gösterilmiştir. Böyle bir teşkilatın başına gelmek büyük bir onur ve mutluluk. Görev aldığım ilk gün bu yükün ne kadar ağır olduğunun farkındaydım. İlk andan itibaren teşkilatımla bu yükü çok rahat taşıyacağımı çok iyi biliyordum. Bugün de bunu burada görüyorum. Dün yaşadığımız tüm sıkıntıların üstesinden geldik, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gönül gönüle bu mücadeleyi verdik. Var olan sorunları da aynı kararlıkla aşacağız. Saflarımıza gedik açmayalım, birlik ve beraberlik arasında mücadele edelim. Fitne, fesat fücuru aramıza sokmayalım. AK Parti’nin bayrağını Darıca’da dalgalandırdığınız için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu. Programa daha sonra basına kapalı olarak soru cevap şeklinde devam edildi.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim