• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:41Güneş 07:06Öğle 13:18İkindi 16:39Akşam 19:19Yatsı 20:39
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 22°C Rize
  • BIST: 10840.59 1.05
  • Altın: 3527.002 0.13
  • Dolar: 36.6706 0.03
  • Euro: 39.9166 -0.25

Anneler Günü’nü Umutsuz geçirecek

Manisa ili Akhisar ilçesinde kuyuda ölü olarak bulunan 9 yaşındaki Umut Zambak’ın ailesi, olanlara hâlâ inanamıyor. Umut’un acılı annesi Kibariye Zambak ise, Anneler Günü’ne gözü yaşlı girecek.
Anneler Günü’nü Umutsuz geçirecek

Zor günler geçirdiklerini dile getiren anne Zambak, “Son 2 hafta bizim için çok yıkıcı oldu, gelenimiz gidenimiz, eşimiz, dostumuz, tanıyan, tanımayan herkes geldi. Hepsinden Allah razı olsun, yalnız bırakmadılar bizi ve hala gelenimiz oluyor. Boş kalmıyor evimiz. Çok zor bir durum. Allah’tan gelmiş kader, bir şey diyemiyorum, sofraya oturuyoruz gözümüz Umut’u arıyor, yatıyoruz, kalkıyoruz hep onu arıyoruz. Çocuklar okuldan geliyor, kapı çalacakmış, o gelecekmiş gibi geliyor. Resimlerine de artık doğru düzgün bakamıyoruz” dedi.

Yetkililerden resmi bir açıklama gelmediğini dile getiren Anne Zambak, “Yetkililerden resmi bir açıklama gelmedi, biz de bekliyoruz sonuçları. Benim şu an için olayla ilgili net bir bilgim yok. Nasıl oldu, nasıl gitti, neden dolayı? Olay yerini gidip görmedim, çoğunlukla yakınlarımın anlattığından bilgilerim var” dedi.

Acılı anne Zambak “Bu Anneler Günü’nde yanımda olmayacak, Anneler Günün kutlu olsun diyemeyecek. Onun yeri bir başkaydı” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim