• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:31Güneş 06:06Öğle 13:07İkindi 16:54Akşam 19:59Yatsı 21:28
    • 16°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2429.254 -0.19
  • Dolar: 32.552 0.19
  • Euro: 34.8813 0.59

’Yüzyılın Projesi Değil, Yüzyılın Palavrası’

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni vizyon projesini değerlendirerek, "Tam yüzyılın palavrası. Bunlar palavracı, üfürükçü siyasetçi" dedi.Başbakan Yardımc...
’Yüzyılın Projesi Değil, Yüzyılın Palavrası’

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni vizyon projesini değerlendirerek, "Tam yüzyılın palavrası. Bunlar palavracı, üfürükçü siyasetçi" dedi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Sincan’da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışında yaptığı konuşmada, "Sizler bu seçimin önemini biliyorsunuz, bir mücadele var. Türkiye’ye sevdalı olanlarla millete kavgalı olanlar arasında bir kavga var. Bu seçim referandum gibi. Bu seçim herhangi bir seçim değil. AK Parti iktidara geldi, dediler ki biz daha önce Refah Partisi’ne de yapmıştık 3-5 ay ömrü var. Birtakım tezgahlar çıkardılar, dediler ki irtica geliyor, laiklik gidiyor ama bunlar tutmadı, sonra fiili müdahalede bulundular, kapatma davası açtılar, yine tutmadı. Çünkü bunların yaptıkları okyanusa maya çalmak. Gezi olaylarını, Kobani olaylarını gördük. Bugün biz sokaklardayız, neredesiniz siz ey CHP, MHP, HDP neredesiniz? Milletin gözüne bakan, elini tutan AK Parti. O da tutmayınca 17 Aralık operasyonları. O ihanet çetesi Türkiye’ye ihanet eden, devletin kurumlarına kumpas kuran, herkes bunlardan çekti, herkes yaka silkiyor. Öğrencilerin sorularını çalarlar, memurların sicilini bozarlar. O ihanet şebekesinin operasyonları, sonra dediler bu da olmadı ne yapacağız? Yerel seçimde CHP ile MHP’yi biraraya getirdiler. Etimesgut’u o yüzden kaybettik, tek tek gelselerdi bir şey olmazdı. İlçeler MHP’ye, büyükşehir CHP’ye verdiler. Birileri onları yan yana getirdi. O birileri bu ikisiyle olmuyor 14’ünü biraraya getirelim dediler. HDP’nin parti olarak seçime girmesi bir projedir, HDP’ye barajı geçirtmek bir projedir. Şimdi diyorlar ki barajı geçirirsek AK Parti’yi engelleriz. Bu bir proje, o eski Türkiye’ye dönmek isteyenler, derin devlet yapılanması, KCK yapılanması hepsi biraraya geldiler. Diyorlar ki eski Türkiye’ye döneceğiz, nedir eski Türkiye? Siz biliyorsunuz yaşadınız. Silindir gibi milletin üzerinden geçtiler, 28 Şubat’ta. Bunların iktidarında beceriksizliği yüzünden iki büyük ekonomik kriz yaşadık. Herkes cebindeki her şeyi kaybetti. IMF dönemdir, terördür, krizdir, işsizliktir, koalisyonlar dönemidir. Eski Türkiye’ye, krizler ülkesine geri gideriz, millet buna izin verir mi ya? Millet oyunun farkında. Siz, yine bu oyunu bozacaksınız. Onun için oyunları bozduk, yine inşallah bu oyunları bozacağız" ifadelerini kullandı.

“BUNLAR PALAVRACI, ÜFÜRÜKÇÜ SİYASETÇİ”

Akdoğan, "Bunlar palavra siyasette başroldeler. Sabah Kılıçdaroğlu yine bir şeyler açıklamış, yüzyılın projesi, tam yüzyılın palavrası. Bunlar palavracı, üfürükçü siyasetçi. Millet unuttu mu, emekli kardeşim unuttu mu? Bu SSK Genel Müdürüyken SSK emeklisi maaş almak için geceden kuyruğa giriyordu. Kuyrukta ölüyordu yaşlılar, millet bunu unutmadı. Şimdi ben 3 fazlasını, 5 fazlasını veririm demekle olmuyor bu iş. Bunu niye diyorlar biliyor musunuz? Türkiye bir an önce batsın, IMF’nin kapısına gitsin. Hani o memurun maaşını ödemek için haftalarca yalvarıyorlardı ya onu istiyorlar" dedi.

"Birileri popülist vaatlerde bulunuyorlar" diyen Akdoğan, "Çıkıp güya vizyon açıklayacaklar. Bizim iki seçim önce açıkladığımız mega kentler, dev projeler sloganımızı almışlar neymiş megakentler kuracaklarmış. Arkadaş biz onu kurduk. Sizin 30 yıl sonrası söylediklerinizi biz yapıyoruz" diye konuştu.

Akdoğan, "Eski Türkiye koalisyonu, bunlar iktidarda koalisyon olamayacaklarını gördüler muhalefette koalisyon oldular. Birlikte seçim çalışması yapıyorlar. Buna paralel örgüt de, bölücü örgüt de eklendi. Bölücü örgüt Güneydoğu’da tek tek kapıları çalıyor. İnsanlara tehdit mektupları gönderiyorlar. Soruyorum şimdi Selahattin Demirtaş’a sende birazcık demokratlık varsa çık Kandil’e açıklama yap, de ki ’İnsanlara vatandaşlarımıza tehdit mektupları göndermeyin’, haraç mektupları göndermeyin. Sen diyemezsin, çünkü senin ipin onların elinde. Millet sana oy veriyor ama arkadaki adamın dediği oluyor. Kandil’deki adamın dediği oluyor. Sen bunu yapamazsın. Onun için çık şunu de diyorum, ‘Ey millet, bu tehditlere itibar etmeyin gidin hür iradenizle oy kullanın’. Bunu da diyemiyorsunuz. Niye? Alışmışsınız. Örgüt tehdit yapacak, baskı yapacak, şiddet uygulayacak sen de oy alacaksın. Hadi görelim bakalım, PKK silah bıraksın da ne kadar oy alıyorsun? Etin ne budun ne o zaman görelim" diye konuştu.

“VESAYETÇİ YAPILAR TÜRKİYE’Yİ YÖNETSİN İSTİYORLAR”

Akdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Din dersini kaldırmayı düşünen, diyaneti kaldıracağını söyleyen HDP, seni temsil edebilir mi? Eşcinsel aday çıkaran, eşçinsel evliliği projeye diye sunan HDP seni temsil edebilir mi? Şimdi bunlar güya Türkiye partisi olacaklar. Türk askerini kaçıran bir örgütün uzantısı Türkiye partisi olabilir mi? Eşcinsel evliliği savunan, Ermeni soykırımı vardır diyen, Pontus soykırımı vardır diyen HDP Türkiye partisi olabilir mi? Bunların gerçek yüzünü görmemiz gerekiyor. Selahattin Demirtaş yüzde 9’u geçti, daha mı demokrat oldu? İnsanları 45 gün sonra sokağa göktü. Yüzde 10’u geçerse milleti sokağa dökmeyeceğinin garantisi var mı? Bu nedir biliyor musunuz? Bu, siyaset kurumunu şantaja açık hale getirmektir. AK parti yoksa çözüm süreci olamaz. Kim yapacak, CHP mi yapacak. HDP kendi kendine mi çözüm süreci yapacak? AK Parti güçlü şekilde varsa çözüm süreci var. Ulusalcı CHP’den çözüm süreci mi çıkar? Çözüm sürecinin düşmanı olan, her türlü kötülüğü yapan paralel yapıyla nasıl kol kola giriyorsunuz? Bunların bu oyunlarını görmemiz, anlamamız gerekiyor. Türkiye’de büyüme, hizmet, kalkınma varsa AK Parti’yle var. Yeni Türkiye’de derin devlet yapılanmalarına, paralel yapılanmalara yer yok. Yeni Türkiye’de millet ne derse o olacak. Bundan rahatsızlar. Vesayet odakları yönetsin Türkiye’yi, millet birilerine oy versin, onlar da iktidarmış gibi yapsın. Vesayetçi yapılar Türkiye’yi yönetsin istiyorlar."

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim