• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 18°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 23°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Yılmaz, "Yapılan sıradan bir protesto değildir"

CHP Gebze İlçe Başkanlığı, Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınamak için 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda bir açıklama yaptı.
Yılmaz, "Yapılan sıradan bir protesto değildir"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Çubuk'ta yaşadığı saldırı sonrasında ilçe örgütleri de tepkilerini göstermeye devam ediyor. Bu çerçevede kent meydanında CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve ilçe yöneticilerinin katıldığı programda basın açıklaması düzenleyen CHP Gebze'nin organizasyonunda tatsız bir olay yaşandı. Kimliği belirlenemeyen bir şahıs Yılmaz'ın bildiriyi okumaya başladığı esnada müdahalede bulunmak istedi ancak önce partililer ardından da güvenlik güçlerinin müdahalesiyle olay yatıştırıldı. Akabinde ise Yılmaz şunları dile getirdi; “2 gün önce ülkemizin başkentinde hepimizin şehidi Mehmetçiğimizin cenaze töreninde şehidimizin cenaze törenine katıla tek siyasi parti lideri olan partimizin genel başkanına hain bir saldırıda bulunulmuştur. Bu saldırı aynı zamanda hem şehidimizin hem de ailesine yapılmış büyük bir saygısızlıktır. Yapılan sıradan bir protesto değildir. Yapılan sıradan bir provokasyonda değildir. Bu son derece organize bir eylemdir.

"ALT YAPIYI HAZIRLAYANLAR ONLARDIR"

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan bu soysuz saldırı bizlere 2 Temmuz 1993’te Sivas Madımak Oteli’nde katledilen 35 canımızı hatırlatmıştır. Acaba yapılmak istenen yeni bir Sivas Madımak benzeri bir acıyı bizlere yaşatmak mı yoksa korku ve terörle bizleri sindirerek korkutmak mı? Şunu iyi bilin ki biz sizlerden korkmuyoruz. Bu hain saldırı ülkemizin birlik ve beraberliğine, demokrasimize ve iç huzura yapılmış bir saldırıdır.  Bu saldırının azmettiricileri bellidir. Adına gazete denen bir takım paçavralarda CHP ve CHP’liler hedef gösterildiyse, bir takım operasyon kanallarından genel başkanımıza idam tehditlerin de bulunulduysa, CHP’lilerin şehit cenazelerine alınmaması için talimat verildiyse bu saldırının alt yapısının hazırlayan onlardır.

"BİZ BU OYUNLARI DAHA ÖNCE GÖRDÜK"

Bu güvenlik zafiyetine sebep verenler, saldırının büyümesine seyirci kalanlar hakkında derhal gereken işlem yapılmalıdır. Ankara Valisi ve İçişleri Bakanı daha önce sarf ettiği sözler dikkate alınarak derhal istifa etmelidir.  Biz bu oyunları Sivas’ta, Çorum’da ve Maraş’ta gördük. Türkiye’yi korku ve terör ortamına sürükleyerek bulanık suda balık avlamaya çalışanlara son derece uyanığız. Buna fırsat vermeyeceğiz. Gün kızgın demiri soğutma günü ise herkes buna göre davranmalıdır. Ancak demiri bugün bile kızdırmak için çaba gösteren siyasiler olduğunu üzülerek görüyoruz.

"KUVA-İ MİLLİYE’NİN DEVAMIYIZ"

Bu saldırının ardındaki güç ve azmettiriciler derhal yargı önüne çıkarılmalıdır. Bu arada milli savunma bakanımıza bir sorumuz var. Genel başkanımızı linç etmek isteyen o evi yakın diye bağıran hainlere dönüp de mesajınızı verdiniz demek ne anlama gelmektedir? Bu kendini bilmezlerin vermek istediği mesaj bellidir. Kimlerin değirmenine su taşıdıkları da bellidir. Bizler ve aziz milletimiz soğukkanlılıkla oynanmak istenen bu oyunu bozacak güçteyiz. Biz Kuva-i Milliye’nin devamı olan Cumhuriyet Halk Partisi’yiz”

 

 

 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim