• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9094.06 0.16
  • Altın: 2324.793 0.78
  • Dolar: 32.3663 0.12
  • Euro: 34.9559 -0.22

Yıldırım başvurusunu yaptı!

MÜSİAD Gebze Şube Başkanlığından istifa ederek Dilovası Ak parti Belediye Başkan Aday Adayı olan Nihat Yıldırım bu akşam başvurusunu yaptı.
Yıldırım başvurusunu yaptı!

Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut'un açılış konuşması ile başlayan aday adaylığı dosya teslim töreninde Nihat Yıldırım'da uzun bir konuşma gerçekleştirdi. Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut konuşmasında, "İlçemizde Ak Parti'den birçok arkadaşımız Dilovası'na hizmet etmek, belediye başkanı olmak üzere aday adaylığı başvurularını gerçekleştirmeye devam ediyorlar. Bugün başvuru tarihi son olarak planlamıştık. Haftasonuna kadar aday adaylarımızın tanıtımları ardından da temayül yoklamaları yapılacaktı. Ancak genel merkezimizden gelen bir haberle başvuru tarihi cuma günü mesai bitimine kadar sürecek. Cumartesi gününden itibaren aday adaylarımızla tanıtım toplantılarımız başlayacak. Bu hizmet yarışında yola çıkan tüm partili arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Seviyeli, kırmadan, üzemeden bir aday adaylığı süreci yaşayacağımızdan kuşkum yok. Nihayetinde bir kişi aday olavak. İşte o zaman partimizin tüm organları ile birlikte adayımızın çevresinde dimdik tek vücut olacağız ve Dilovası'na Ak Parti olarak yeni bir zafere imza atacağız."dedi.

BENİM BİR DERDİM VAR
Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı Akbulut'un ardından konuşmasını gerçekleştiren Nihat Yıldırım, "Ben bu yola çıkarken bir derdim vardı. Tıp kı diğer aday adayı arkadaşlarımın dertlenmesi gibi bende dertlendim. Neydi bu derdimiz? Dilovası'nın hava kirliliği, beton yığınına dönüşmeden planlı bir kente bürünmek benim en önemli dertlerim. Söz veriyorum. Eğer Diloıvası Belediye Başkanı olursan Dilovası'nın kirli havasını soluma olayı tarihe karışacak. Bugüne kadar tüm belediye başkanlarımız bir eser bıraktı. Ercan Dalkılıç'ın en büyük eseri bir beled,iye kurup bizlerin bu belediye de halka hizmet etmesi için bir ortam oluşturdu. Halit Yaşar ilçeye suyu getirdi. Musa hocam çeşme yaptı. Cemil Yaman vekilim ilçe halkına hastane kazandırdı. Ali Toltar'da önemli hizmetler yaptı. Hepsini saygıyla selamlar halk için taş üstüne taş koymalarından dolayı öncelikle bir vatandaş olarak teşekkür ederim." dedi.

5  YIL YAPACAĞIM
 Yıldırım konuşmasında belediye başkanı olduğu takdirde bu görevi sadece 5 yıl yapacağını,sonrasında bu halk için bir şeyler yapmak isteyenlere devredeceğini de ifade etti. Yıldırım, "İş yapmak isteyen, hizmet derdi olana bence 5 yıl yeter. Kendi adıma ben bu gçrevi bir dönem boyunca yapmak istiyorum. Sonrasında kesinlikle bir dönem daha yapmayacağım. 5 yıl içinde Dilovası'nın mevcut sorunları ve beklenen hizmetleri gerçekleşir. Ben gerçekleştireceğime inanıyor kendime güveniyorum. Daha sonra bu kent için birşeyler yapmak isteyenler gelip yapmak istediklerini yapsınlar. Onların önüde açılmalı. "dedi.

whatsapp-image-2018-11-12-at-19.20.15.jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim