• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 22°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9096.77 0.19
  • Altın: 2324.462 0.77
  • Dolar: 32.3625 0.09
  • Euro: 34.9678 -0.18

''Yerel seçimlerde birinci olacağız''

AK Parti Kartepe ilçesi 60. Genişletilmiş Danışma Meclisini yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy belediye başkanlığına adayım diyenleri bir kere daha uyararak “Genel Merkez’den gelen net bir takvim yok” dedi.
''Yerel seçimlerde birinci olacağız''

Yerel Yönetimler Seçimleri’ne 6 ay gibi kısa bir süre kalmışken AK Parti Teşkilatları işi sıkı tutuyor. Teşkilatçılığa önem veren AK Parti kadroları, ilçe ilçe danışma meclisleriyle seçimin yol haritasını oluşturmaya başladı. İlçe Danışma Meclislerine Kartepe’den başlayan AK gönüllüler, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda Kartepe ve AK Parti olarak bir kere daha birlik ve beraberlik mesajı verildi.

KATILIM YOĞUN OLDU

60.Genişletilmiş Danışma Meclis’inin ev sahipliğini İlçe Başkanı Mustafa Kocaman yaparken; AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım, Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, il yöneticileri ve birçok partili katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan programın açılış konuşmasını AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman yaptı.

BİRLİĞİMİZİ DEVAM ETTİRMELİYİZ

Kocaman, “Bu partinin bir neferi olduğum için çok mutluyum. Sizlerden biri olduğum için gurur duyuyorum. İki ana gündemimiz var birisi 24 Haziran seçimleri diğeri ise yerel seçimler. 24 Haziran seçimlerinde çok güzel işler çıkarttık. Bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu birliğe yerel seçimlerde de ihtiyacımız var. Seçim takvimi açıklanmadan üzerimize düşen çalışmaları yapmalıyız. Belediye Başkanımıza çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Kime ne görev düştüyse eksiksiz olarak yerine getirdi. Tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum" dedi.

YEREL SEÇİMLERDE BİRİNCİ OLACAĞIZ

Kocaman’dan sonra Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım ile Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Daha sonrasında kürsüye çıkan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez çıktı. 24 Haziran seçimlerinde omuz omuza çalıştık diyen Üzülmez, “Yüzde 20’lerde olan oy oranımızı buradaki yol arkadaşlarımızın çalışmalarıyla yüzde 60’lara çıktı. Bundan sonraki seçimde Kocaeli’nin birincisi olarak çıkacağını temenni ediyorum” diyerek içinde bulunduğumuz ekonomik duruma değindi.

KARTEPE'MİZİ DİZAYN ETTİK

Üzülmez şöyle devam etti: “Hemşehrilerimize sözünü verdiğimiz 41 projemizi tamamladık. Kartepe, Kocaeli’nin merkez ilçesi konumuna yükseliyor. Kocaeli’nin devlet yatırımlarının çoğu Kartepe’de. Eski parayla 1 katrilyon para harcayarak Kartepe'mizi yeniden dizayn ettik. Kartepe’de doğumdan ölümüne kadar vatandaşımıza hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Başka ilçelerde açılan spor kompleklesi günlerce konuşulurken, bizim kentimizde 10’dan fazla kompleksimiz var.”

ÖNEMLİ OLAN YANLIŞIMIZI DÜZELTMEK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Belediye başkanlığı seçimlerimiz var. Biz bir davaya inanmışsak şunu bilelim ki Allah ne isterse o olacak. Önümüzdeki süreçte atacağımız adımlar kardeşlik ve insanlık hukukumuzu bir yanlışlık getirmesin. Her şeyi dört dörtlük elbette yapmadık. Önemli olan eksiklerimizi kabul edip, yarınımıza sağlam adımlar atmamız. Ben Kartepe ekibinin iyiliği yaşatıp, büyüteceğine inanıyorum” diyerek ilçe danışma meclisinin hayırlara vesile olmasını diledi.

YEREL SEÇİMLERE HER ZAMAN HAZIRIZ

Programın son konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise şu açıklamalarda bulundu: “24 Haziran seçimlerinde bize teveccüh gösteren aziz milletimize ve canla başla çalışan teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Tüm ekibimizle bir bütün olduk. Biz milletin ve vatanın dertlisiyiz. AK Parti’yi AK Parti yapan bu dertli halimizdir. Şimdi yeni bir seçim heyecanındayız. Bizim kadrolarımız 24 Haziran seçimleri sonuçlarından ders çıkaracak ve yerel seçimlerde destan yazacaktır. Çalmadık kapı, tutmadık el bırakmadan çalışmalarımızı devam ettirmeliyiz. İktidarda kalmanın gücü yerellerden geçer.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI UYARDI

Bizde makam ve koltuk kavgası olmaz. Bizim için önemli olan davamızdır. Genel Merkezimiz tarafından açıklanan net bir seçim takvimimiz yok. Bazıları çıkıp adayım diyor. Başvurunuzu yaptınız mı? Yapamazsınız çünkü takvim yok. Genel merkezimiz adaylarını açıklayana kadar 13 belediye başkanımızın haklarını korumalıyız. Kartepe’de olduğumuz için söylemiyorum ama farz edelim başkanlarımız değişti. Yeni olacak başkanımız şunu bilmeli ki AK Partili bir başkanın yerine gelecekler. Bunu unutmamalıyız. Gülü incitmemeliyiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim