• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 16°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9439.86 -0.89
  • Altın: 2495.274 0.45
  • Dolar: 32.5958 0.13
  • Euro: 34.7814 0.04

YENİLENEBİLİR ENERJİ TARTIŞILDI

ESE HILL Danışmanlık firmasının öncülüğünde, Gebze Ticaret Odası’nın da desteği ile 1. Yenilenebilir Enerji Konferansı düzenlendi.
YENİLENEBİLİR ENERJİ TARTIŞILDI

ESE HILL Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Emre Şen, Yenilenebilir Enerji yatırım paketi sistemi  için açıklamalarda bulundu. Şen “Bu proje ile, talep etmiş olduğunuz yatırım projesine, arazi onayından sonra  sadece 150 gün  sonucunda enerji üretimine başlarsınız” dedi. 

Yenilenebilir enerji alanında, yatırım paketi sistemi ile yüzde 100 garantili yatırım imkânları sunan ESE HILL Danışmanlık firmasının öncülüğünde, Gebze Ticaret Odası’nın da desteği ile 1. Yenilenebilir Enerji Konferansı düzenlendi. Konferansa Ömer Özkan (Integreen-Toshiba CEO’su),  Alper Tuncer (Albayrak-Arslan Hukuk Bürosu-Ortak Avukat),Selma Demirel ( Kalkınma Bankası-Kıdemli Uzman), Erdem Emre Şen (ESE HILL Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı) ve Mustafa Oğuzer(ESE HILL CEO) konuşmacı olarak yer aldı.

Konferansa, çok sayıda sanayi, otomotiv, inşaat ile çeşitli sektörlerden firma yetkilileri ile Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. ESE HILL CEO’su  Mustafa Oğuzer’in sinevizyon eşliğinde yenilenebilir enerji ve projeleri hakkında yaptığı kapsamlı sunumun ardından konuşmacılar sırasıyla açıklamalarda bulundular.

150 GÜN SONRA ENERJİ ÜRETİN

Konferansın düzenleyicisi ve ESE HILL Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Emre Şen, Yenilenebilir Enerji yatırım paketi sistemi  için açıklamalarda bulundu. Şen “GIS, ESE HILL’ın  iş birlikleri sayesinde oldukça zorlu olan  Güneş Enerji Santralleri (GES) projelerinin kurumsal firmalara garanti, kolay ve kazançlı yatırım imkanı sağlamak amacıyla geliştirdiği sanayi tipi projedir. GIS  Commercial projelerinin , GES projelerinden farkı  ise,  bu proje sayesinde aylar süren zahmetli proje süreçleri ile uğraşmazsınız.  Bu proje ile, talep etmiş olduğunuz yatırım projesine, arazi onayından sonra  sadece 150 gün  sonucunda enerji üretimine başlarsınız. Projelerimiz, proje teslimatı ile asgari yüzde 10 ekstra katma değer sağlar. GIS yatırım projelerimiz, Integreen tarafından 10 yıl boyunca santral işletmeleri, proje performans ve üretim garantisi altındadır.

10 YIL BOYUNCA YÜZDE 100 SABİT GELİR GARANTİSİ

 Yatırım projelerimiz, Integree’nin vermiş olduğu garantiler sayesinde  10 yıl boyunca  yüzde 100 sabit gelir garantisindedir. Projelerimizde döviz kurundan etkilenmezsiniz. Amerikan Doları olarak yaptığınız yatırımın geliri de aynı şekilde yapılır. Projelerimizde talebiniz doğrultusunda  10 yıllık işletme garantimize ek olarak + 15 yıl ile 25 yıl boyunca  santral işletmeleri  ve performans garantisi sağlanmaktadır. Yatırımlarımız % 100 garantili olarak 9.5 yılda amorti eder. Yine projelerimiz, yerel ve uluslararası banka kuruluşları tarafından  Özel Proje Kredisi ve Faiz olanları ile  10 yıldan 15 yıla kadar kredilendirilmektedir. Kısacası, sanayici, yatırımcı, inşaat sektörü ve tüm işletmeler için mükemmel fırsatlar sunan bir sistemi  sunuyoruz”dedi.

Kalkınma Bankası adına konferansa katılan Kıdemli Uzman Selma Demirel ise bankası ve enerji sektöründe yaptığı kredilendirme ve destek için açıklamalarda bulundu. Diğer konuşmacılarda, enerji sektörü, yasal mevzuat, söz konusu proje ile ilgili detaylı açıklamalarda bulundular.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim