• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 15°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.80
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

Yavuz Kuş, ''Gebzeyi birlikte inşa edeceğiz''

Gebze Belediye Başkan Aday Adayı olan Yavuz Kuş, gönül belediyeciliği düsturu ile çıktığı yolda emin adımlarla ilerliyor.
Yavuz Kuş, ''Gebzeyi birlikte inşa edeceğiz''

Genç, dinamik ve başarılı bir girişimci olan AK Parti Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Yavuz Kuş, elde etmiş olduğu başarılı çalışmalar ile de göz dolduruyor.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ
“Gönül Belediyeciliği” düsturu ile gönlü herkese açık, güler yüzlü, halka yukarıdan bakmayan, yük olan değil yük alan, koltuğu makam değil iş üretme ve hesap verme kapısı olarak gören, dürüst siyaset anlayışının bir temsilcisi olarak “Yükselişin Otağı Fatih’in Gebze’si” vizyonuyla, Gebze markasını daha da ileri noktalara taşıyacağımız kanaatindeyim’ dedi.
 ‘Yükselişin Otağı, Fatih’in Gebze’si’ sloganıyla genç, dinamik ve girişimci bir belediye başkanı vizyonu ile belediyecilik faaliyetlerine katkı sunmak adına aday olduğunun altını çizen Kuş, 2023, 2053 ve 2071 yıllarında Türkiye’nin bölgesel ve küresel manada liderliğini pekiştireceği günleri hedeflediklerini ve Gebze’nin de bu süreçlerde kayda değer rol oynayacağı idealiyle hareket ettiklerini ifade etti.

‘GEBZE’Yİ BİRLİKTE İNŞAA EDECEĞİZ’
AK Parti Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Yavuz Kuş, ‘Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilikte yaktığı meşale, AK Parti iktidarıyla Türkiye’nin her şehrini aydınlatmış ve şehirlerimiz devrim niteliğinde kazanımlar elde etmiştir. Gebze’mizin bir sanayi, bilişim, teknoloji ve lojistik üssü olarak rolünü pekiştirmek, ülkemizde ve bölgede yerli ve milli yüksek teknoloji hamlesinin ve buna bağlı teknoloji üretiminin ana merkezlerinden biri olmasını sağlamak için, mesleki eğitimde ve gençliğimizi geleceğe hazırlama noktasında, en etkin ve verimli uygulamalarla Girişimci Kent Gebze’yi siz değerli halkımızla inşa etme hedefindeyim.’

GEBZE KÜLTÜR ADASI OLACAK
AK Parti Teşkilatımızda önemli görevler üstlenmiş olmam, bir vatandaş ve iş adamı olarak ve aynı zamanda birçok STK da görev almam bana, doğduğum ve yaşadığım bölgenin eksi ve artılarını daha iyi analiz etme imkânı sağlamıştır. Bu çerçevede, değer merkezli ve üretim odaklı bir anlayışla, kamu kaynaklarını yerinde ve etkin kullanarak Gebze’ye katma değer sağlayabileceğimizi görmem, bu göreve talip olmamda önemli bir etken olmuştur. Başarılı bir belediyecilik sivil toplum kuruluşlarından ayrı düşünülemez. Partimizde üslenmiş olduğum görev olan STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığım, tüm paydaşlarımızla ilçemize faydalı olmak için yakaladığımız sinerji ve bugüne kadar devam ettirdiğimiz eş güdümlü faaliyetler, Gebze’miz için planladığımız projeleri hayata geçirmekte büyük katkı sağlayacaktır. Sanayi ve teknoloji üssü olmasının yanı sıra; Osmanlı kurucu iradesinin ikinci halkası olan Orhan Gazi ve alperenlerinin ruhu ile harmanlanmış Gebze’mizi, tarihi, kültürel ve turistik bir merkez olması yolunda ortaya koyacağımız çalışmalarla vazgeçilmez bir Sanat ve Kültür Adası yapacağımıza olan inancım tamdır.

İŞ DÜNYASININ SORUNLARINI BİLİYORUM
İş hayatının farklı sektörlerinde faaliyet göstermiş olmam sebebiyle, Gebze’deki iş dünyasının ihtiyaçlarını ve taleplerini yakından bilmekteyim. Bununla birlikte Girişimci İş Adamları Vakfı Gebze Şube Başkanı olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetler, Gebze’yi daha ileriye taşıma noktasında güzel bir işbirliği oluşturmamıza imkan sağlamıştır. Vizyonumun gelişmesinde hiç şüphe yok ki, dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yurtdışı seyahatlerine iştirak etmiş olmam önemli bir paya sahiptir.

TEŞKİLATIMIZLA BİRLİKTE ÇALMADIK KAPI SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ
Teşkilatımızda görev yaptığım süre içerisinde, ilçe başkanımız Sayın İrfan Ayar’ın öncülüğünde teşkilatımızla birlikte Cumhurbaşkanımızın altını çizdiği, “Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız” düsturunu ilke edinerek çalışmalarımızı en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdik. Dün olduğu gibi bugünden sonrada aynı düsturu ilke edinerek teşkilatımızla birlikte gece gündüz çalışarak halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz.

YAVUZ KUŞ KİMDİR?
1983 yılında Erzurum’dan göç eden bir ailenin ikinci çocuğu olarak Gebze’de doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini Gebze İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Gençlik yıllarından itibaren İmam Hatip misyonu ile sivil toplum kuruluşlarında önemli görevler üstlendi. Marmara Üniversitesi’nde lisansını, Gebze Teknik Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansını (MBA) Yönetim ve Organizasyon dalında tamamladı. İş hayatının birçok kolunda faaliyet gösterdi. Tercih Grup ve Anibal Mimarlık adıyla ticari faaliyetlerini kurumsallaştırdı. Ahilik ruhunu merkeze alan iş çevresiyle, Girişimci İş Adamları Vakfı Gebze Şubesinin kurucu başkanlığını yaptı. Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı saflarında STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu ilçe Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Sivil toplum kuruluşları ve mahalle teşkilatlarıyla olan yakın ve etkin çalışmaları, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Gebze İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinde program sorumluluğu ile devam etti. Arapça ve İngilizce dil eğitimleri alan Yavuz Kuş, evli ve 3 çocuk babasıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim