• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:40Güneş 06:13Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:54Yatsı 21:20
    • 13°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9530.47 0.00
  • Altın: 2478.468 0.27
  • Dolar: 32.4618 0.10
  • Euro: 34.6712 0.39

Yaşı 13, Suç Dosyası Sayısı 60

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir gecede 14 iş yerinden hırsızlık yapan ve Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan 13 yaşındaki çocuğun 60 ayrı suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.
Yaşı 13, Suç Dosyası Sayısı 60


Bursa'nın İnegöl ilçesinde 13 yaşındaki C.Y. bir gecede 14 iş yerinden hırsızlık yapmıştı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 13 yaşındaki çocuğu yakaladı. 13 yaşındaki çocuğun 60 ayrı suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. İnegöl'deki hırsızlık olaylarına karışan C.Y. Eskişehir'e giden İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekibi tarafından teslim alınarak, İnegöl'e getirildi. İnegöl'e getirilen hırsızlık zanlısı, önceki gün adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından serbest bırakılan zanlı, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

ÜÇ HIRSIZ 14 AYRI İŞ YERİNE GİRDİ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir gecede Hastane Caddesi, Adnan Menderes Bulvarı, Ahmet Akyollu Caddesi, Orhaniye Mahallesi eski Ankara yolu ve Kuyumcular Çarşısı'ndaki 14 ayrı iş yerine giren üç hırsız güvenlik kameralarına yakalanmıştı. İkisi kardeş üç hırsız, gözlerine kestirdikleri iş yerlerinin kapılarını ellerindeki levyeler yardımı ile açarak, iş yerlerindeki kasaları soymuştu. Zanlıların dört dükkanın kapısını da zorladıkları ancak açamadıkları belirlenmişti. İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızların yakalanması için harekete geçerken, üç hırsızdan kardeş olan ikisi Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün eş zamanlı operasyonu ile yakalandı.

7 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN YAPILDI

 Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yedi adrese yapılan eş zamanlı baskında yakalanarak adliyeye sevk edilen altı hırsızlık şüphelisi tutuklandı. Eskişehir'de son dönemde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili şüphelilerin tespiti ve yakalanmalarına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan geniş çaplı çalışmalarda hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilen altı şüphelinin Gazi Paşa Mahallesi'ndeki adresleri tespit edildi. Yedi adrese yapılan operasyonda, İnegöl'deki hırsızlık olaylarını gerçekleştiren İ.Y. (16) ve kardeşi C.Y. (13) ile birlikte E .Y. (16), S.T. (16), C.T. (17) ve Y.Y. (13) çaldıkları suç eşyaları ile birlikte yakalandı. İnegöl ile Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri arasında kurulan irtibat sonucu yakalanan hırsızlardan ikisinin İnegöl'deki hırsızlık olaylarını gerçekleştirenler olduğu tespit edildi.

C.Y. ESKİŞEHİR POLİSİNE TESLİM EDİLDİ

Yaşı küçük altı zanlı sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanırken, şüphelilerden 5'i Eskişehir Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. İnegöl'deki hırsızlık olaylarına karışan C.Y. ise Eskişehir'e giden İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekibi tarafından teslim alınarak, İnegöl'e getirildi. İnegöl'e getirilen hırsızlık zanlısı, önceki gün adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından serbest bırakılan zanlı, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

13 YILDA 60 DOSYA

13 yaşındaki C.Y.'nin Eskişehir 1. ve 2. Ceza Mahkemelerindeki davalarında bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık, iş yeri dokunulmazlığını ihlal etme, kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık suçlarından 1 kapalı, 45 adet açık ve 14 adet Yargıtay'da olmak üzere 60 adet dosyası bulunuyor. C.Y.'nin ayrıca İnegöl'de toplam 14 adet iş yerinden hırsızlık ve oto hırsızlığından suç dosyaları da bulunuyor.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim