• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 7°C Kocaeli
    • 10°C İstanbul
    • 5°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2242.45 -0.08
  • Dolar: 32.332 0.06
  • Euro: 35.1585 -0.10

Yaman, Yukarı Hereke ’de coşkuyla karşılandı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Körfez Yukarı Hereke de gün boyu çalışmalarda bulundu
Yaman, Yukarı Hereke ’de coşkuyla karşılandı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halkoylaması için Kocaeli’nin dört bir yanında sokak sokak, ev ev çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın son durağı Yukarı Hereke Mahallesi oldu. Sabah başlayan yoğun trafiğinde Yukarı Herekeliler Yaman’ı coşkuyla karşıladı.

YAMAN’A BÜYÜK İLGİ

Yaman’ın Yukarı Hereke’de ki çalışmasına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, SKM Başkanı Şaban Aydın’da eşlik etti. Yukarı Hereke’de sabah Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Yaman ve beraberindekiler öncelikle Yukarı Hereke Karanlık Dere Cami Cemaati ile bir araya geldi. Ev ziyaretleri yapan Yaman, burada trafik kazası geçiren Cesim Uçar ve Hacı Rıfat Kesmen’e, rahatsızlığı nedeniyle evinde yatan Nimet Kurhan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ardından kutsal topraklardan dönen Hacı Seracettin Dağ’ı daha sonra ise Hacı Muhammet Şahin’in, Yaşar Human ve Gülizar Şeker’i ziyaret ederek dualarını aldı.

GENÇLERDEN DESTEK İSTEDİ

Yaman Yukarı Herek ziyaretleri çerçevesinde gençlerle de bir araya geldi.  Yukarı Hereke Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Derneği Yönetimi tarafından dernek lokalinde ağırlanan Yaman burada 16 Nisan’da yapılacak referandum ’da neden “evet” denilmesi gerektiğini anlatarak gençlerden destek istedi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ‘EVET’ DİYECEĞİZ

Ev ziyaretlerinde kadınlarla da bir araya gelen Yaman, Kadınlardan destek istedi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği ev toplantısında Yaman burada kadınlara yaptığı konuşmada “Kalıcı siyasi istikrar için, hızlı ve etkili icraat için, güçlü yasama güçlü icraat için, güvenli ve huzurlu bir Türkiye için, güçlü Meclis güçlü temsil için, birlik ve uzlaşma için, güçlü yönetim güçlü Türkiye güçlü lider için, çocuklarımızın geleceği için, gençlerimizin kadınlarımızın geleceği için, PKK terörünün bitmesi, FETO terörü ve tüm uzantılarının sökülüp atılması için, Avrupa ülkelerinin bugün yaptıklarını gördüğümüz için inşallah evet diyeceğiz. Onlar niçin uğraşıyorlar. Türkiye’deki ‘evet’in onlara ne getireceğini aslında çok iyi biliyorlar, Türkiye’nin hangi noktalara taşınacağını, hangi güçlerinin ve imkânların artık Türkiye’den yana olduklarını çok iyi bildikleri için onların “Hayır’ına karşılık bizlerinde güçlü bir ‘evet’i olacaktır.

‘ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ AK PARTİ MESELESİ DEĞİL’

Türkiye’nin demokrasi tarihinden örnekler gösteren Yaman, ‘Anayasa değişikliğini damdan düşermiş gibi yansıtıyorlar. Türkiye’de her şey yolundaydı, güçlüsünüz, ne istediniz de yapamadınız deniliyor. Anayasa değişikliği AK Parti meselesi değil. Anayasa değişikliği Türkiye’nin milletimizin meselesi, 80 milyonun meselesi, gelecek nesillere bırakacağımız Türkiye’nin meselesi. Gelecek nesillere problemsiz, sorunları çözülmüş, demokrasisi tam olarak işleyen bir Türkiye bırakmak istiyorsak belki geç bile kalındı Anayasa değişikliğinde.’ dedi.

yaman,-yukari-hereke’de-coskuyla-karsilandi-(1).jpgyaman,-yukari-hereke’de-coskuyla-karsilandi-(2).jpgyaman,-yukari-hereke’de-coskuyla-karsilandi-(3).jpgyaman,-yukari-hereke’de-coskuyla-karsilandi-(4).jpgyaman,-yukari-hereke’de-coskuyla-karsilandi-(5).jpgyaman,-yukari-hereke’de-coskuyla-karsilandi-(7).jpgyaman,-yukari-hereke’de-coskuyla-karsilandi-(8).jpgyaman,-yukari-hereke’de-coskuyla-karsilandi-(9).jpgyaman,-yukari-hereke’de-coskuyla-karsilandi-(10).jpgyaman,-yukari-hereke’de-coskuyla-karsilandi-(11).jpgyaman,-yukari-hereke’de-coskuyla-karsilandi-(12).jpgyaman,-yukari-hereke’de-coskuyla-karsilandi-(14).jpg

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim