• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 3°C Kocaeli
    • 7°C İstanbul
    • 2°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2244.828 0.02
  • Dolar: 32.333 0.07
  • Euro: 35.1639 -0.12

Yaman ve Toltar şampiyonları uğurladı

Dilovası Belediyespor U17 Genç takımı 2. Turnuva için önceki gün Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın katıldığı yemek sonrası Bilecik’e uğurlandı.
Yaman ve Toltar şampiyonları uğurladı

U17 Türkiye şampiyonası için geçtiğimiz hafta Düzce’de yapılan ve aldığı galibiyetlerle Türkiye’de ilk 22 takım arasına giren Dilovası Belediyespor U17 Genç takımı 2. Turnuva için önceki gün Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın katıldığı yemek sonrası Bilecik’e uğurlandı. 

Şampiyonanın 1.Tur ayağında Düzce şampiyon olarak son 22 takım arasına giren turkuaz-beyazlı ekip, dün Dilovası’ndan uğurlandı. Uğurlama öncesi AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Balay, Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi ile futbolcular Naim Usta Restaurant’ta kahvaltıda bir araya geldi. 

LAÇ, GENÇLERİMİZ GURUR KAYNAĞIMIZ

Kahvaltıda futbolculara başarılar dileyen Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, “2016-2017 futbol sezonunda göğsümüzü kabartan siz gençlerimiz bizim gurur kaynağımız oldunuz. Düzce’de gösterdiğiniz başarının ardından Bilceik’te de gözümüz kulağımız sizde olacak. İnşallah orda da Dilovası’na ve Kocaeli’ye yakışır bir futbol sergileyecek ve bize mutlu haberler ile geleceksiniz. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum”dedi.

BAŞKAN TOLTAR, ŞÖLEN YAPACAĞIZ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası Belediyesi olarak özellikle gençlerimizin geleceğine yönelik tüm çalışmaları destekliyoruz. Özellikle başarılar ile göğsümüzü kabartan gençlerimize destek olmak bizim öncelikli görevimizdir. Burada da çok güzel başarılara imza atmış pırıl pırıl gençlerimizi görüyorum. İnşallah Bilecik’te de güzel bir performans sergileyecek ve biz onları burada şölen havasında karşılayacağız. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum.”dedi.

YAMAN, SİZLERE GÜVENİYORUZ

Son olarak konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “İlçemiz gençlerinin böyle güzel başarılara imza atmaları bizleri sevindiriyor. Onların başarılarına bizler her zaman destek olamaya çalışıyoruz. Onların yanında onlarla aynı heyecanı yaşamaya çalışıyoruz. Siz başarılar elde ettikçe biz her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah güzel başarılarınız devam edecek ve Türkiye Şampiyonu olacaksınız. Biz sizlere güveniyoruz.”dedi.

GENÇLER YOLA ÇIKTI

Bozüyük ilçesinde bulunan Çalı Otel’de kampa girecek olan Dilovası Belediyespor’un kura çekimi sonrası, İstanbul’dan Bağlarbaşı, Ankara’dan Sincangücü, Eskişehir’den Sağlıkspor, Yalova’dan Safranyolu Doğuşspor ve Zonguldak’tan Karadeniz Ereğli takımlarının 3’ü ile aynı gruba düşecek. 6 takımın 3’erli 2 ayrı grupta mücadele vereceği maçlar sonunda grup birincileri 15 Nisan cumartesi günü finalde karşılaşacak. 

Şampiyon olan takım Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele etme hakkı elde edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim