• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:44Güneş 06:16Öğle 13:09İkindi 16:52Akşam 19:52Yatsı 21:18
    • 16°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9548.09 -1.36
  • Altın: 2494.418 0.43
  • Dolar: 32.4867 0.26
  • Euro: 34.537 0.16

Yaman ve Çakır’dan teşekkür ziyaretleri

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakır 16 Nisan’da yapılan referandum sürecinde gösterdikleri çalışmalar nedeniyle teşkilatları ziyaret ederek gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.
Yaman ve Çakır’dan teşekkür ziyaretleri

16 Nisan referandumu sonrası AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakır, önceki gün İzmit, Gölcük, Karamürsel ve Kartepe teşkilatlarını dün de Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası, Körfez ve Derince teşkilatlarını gezerek teşkilat başkanları ve yönetimlerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Teşkilatlara teşekkür eden Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Güçlü Türkiye, İstikrarlı bir Türkiye için çıktığımız yolda teşkilatlarımızın gece gündüz demeden çalışmalarını yürüttü. Çalışmalar nezdinde İlçe Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kampanya boyunca başta kadın kollarımız, gençlik kollarımız, AK Parti ailesinin bütün fertleri, sandık başkanlarından mahalle başkanları ve yönetimlerine kadar gerçekten çok iyi bir kampanya yürüttüler. Herkes üzerine düşeni yaptı. Aziz milletimiz de üzerine düşeni yaptı.

DÖRDÜNCÜ KEZ SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ YAŞIYORUZ

Ülkemiz bir sistem değişikli içi sandığa gitti. Bu birinci sistem değişikliği değil Cumhuriyetin kurulduğundan bugüne 4. Kez sistem değişikliğini yaşıyoruz. Daha önce tek partili, çok partili hayat, sonra darbeler kaoslar, kargaşanın olduğu bir dönem ve Allah’a hamd olsun şimdi çok güçlü bir yönetim modeli olan cumhurbaşkanlığı hükümet modeli ile yeni sisteme geçildi. Aziz milletimiz tercihini Evet’ten yana yaptı.

BİZE UMUT BAĞLAYAN COĞRAFYA VAR

Şimdi söz artık bizde parlamento da. Bizde bunu alt yapısı olan kanunları çıkaracağız. Yeni Türkiye bugünün Türkiye’sinde çok daha güçlü olacak. Bize umut bağlayan bir coğrafya var.  Bugünden sonra Türkiye çok daha güçlüdür. Hem biz hem bu millet hem de bize gönül bağıyla bağlı olan gönül coğrafyamızda güçlü olacak.

KAZANAN MİLLET OLMUŞTUR

Kazanan bu millet olmuştur. Evet diyenler kadar hayır diyenlerde kazanmışlardır. Yakın zamanda onlarda görecekler ki bizlerin ne kadar samimi olduğunu onlarda görecekler. Dün bitti geçti gitti. Artık yeni bir sayfa açıldı Türkiye’de biz şimdi Türkiye’nin daha da büyümesi ve güçlenmesi için katkıda bulunmaya devam edeceğiz.” dedi.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Kocaeli Milletvekili Sami Çakır  ziyaretlerinde "Hep birlikte yoğun bir süreç geçirdik. Bu süreçte geceli gündüzlü bir çalışma gerçekleştirdik. Çalışmalarımızda esnaf, STK, mahalle toplantıları, ev toplantıları ile sistemi bütün gerçekleri ile madde madde karşılaştırmalı olarak anlattık sonrasında da takdiri de teveccühü de vatandaşlarımıza bıraktık. Olanda her zaman hayr olduğunu kabul eden bir yapıya sahibiz, sonucun bütün vatandaşlarımıza ve ümmetimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu bağlamda öncelikli olarak teveccühlerinden dolayı vatandaşlarımıza, özverili gayretlerinden dolayı da bütün teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum.

TOPLUM DEĞİŞİM ŞART DEDİ

Sandıktan çıkan sonuç bir anayasa değişikliği ve toplumun tümünü etkiliyor. Bura bugün itibariyle çıkan sonuçta sadece 51.4 yada 48.6’nın bir değişikliği kabulüyle ilgili bir sonuç değil. Bundan sonra bu anayasa değişikliği toplumun % 100’ünü ilgilendiren ve % 100’ünün uyacağı bir anayasa değişikliğidir. Bu bakımdan artık bundan sonra meseleyi bir bütün olarak bakmalıyız. Evet, veren hayır verende kendine göre haklı sebepleri vardı. Ama toplum değişim şart dedi. Değişmeyen tek şey değişimdir diyerek evet dediler. Biz bu ülkeye 15 yıl nasıl baktıysak bundan sonra da öyle bakmaya devam edeceğiz. 15 yıl nasıl çalıştıysak her gün yeni bir seçim varmış gibi çalıştıysak bundan sonrada aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

yaman-ve-cakir’dan-tesekkur-ziyaretleri-(1).jpg

18157218_708042039398144_5415735414610690673_n.jpgyaman-ve-cakir’dan-tesekkur-ziyaretleri-(2).jpgyaman-ve-cakir’dan-tesekkur-ziyaretleri-(4).jpgyaman-ve-cakir’dan-tesekkur-ziyaretleri-(5).jpgyaman-ve-cakir’dan-tesekkur-ziyaretleri-(6).jpgyaman-ve-cakir’dan-tesekkur-ziyaretleri-(7).jpgyaman-ve-cakir’dan-tesekkur-ziyaretleri-(8).jpgyaman-ve-cakir’dan-tesekkur-ziyaretleri-(9).jpg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim