• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2492.18 0.33
  • Dolar: 32.552 0.01
  • Euro: 34.7034 0.00

Yalçın Akdoğan’dan İlginç Benzetme

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, diğer partilerin HDP’nin barajı geçmesi halinde AK Parti’yi engelleyebileceklerini düşündüklerini kaydederek, “Okyanusa maya çalmaya çalışıyorlar. Kimi katarlarsa k...
Yalçın Akdoğan’dan İlginç Benzetme

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, diğer partilerin HDP’nin barajı geçmesi halinde AK Parti’yi engelleyebileceklerini düşündüklerini kaydederek, “Okyanusa maya çalmaya çalışıyorlar. Kimi katarlarsa katsınlar, ister paralelci, ister HDP, başarılı olamazlar” dedi.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Hoşdere Caddesi’nde AK Parti Seçim İrtibat bürosu açılışına katıldı. Akdoğan’ın yanı sıra milletvekilleri adayları, Mamak Belediye başkanı Mesut Akgül, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Kadın Kolları Genel başkanı Azize Sibel Gönül ve AK Partili gençler katıldı.

7 Haziran seçimlerinin ’seçimlerin anası’ gibi gördüğünü söyleyen Akdoğan, 7 Haziran seçimlerinin yeni Türkiye’nin inşasında önemli bir kilometre taşı olduğunu belirterek,”Bu seçim Türkiye’nin yeni bir Anayasa’ya kavuşup kavuşmayacağını belirleyecek. Bu seçimin soncu çözüm süreci gibi hayati bir sürecin başarılı olup olmayacağını belirleyecek. Bu seçim sonucu güven ve istikrarın ne kadar güçlü devam edip etmeyeceğini gösterecek. Bütün bunlar AK Parti’nin iktidarının korumasına bağlı” ifadelerini kullandı.

Akdoğan, diğer partilerin HDP’nin barajı geçmesi halinde AK Parti’yi engelleyebileceklerini düşündüklerini kaydederek, “Olmaz. Okyanusa maya çalmaya çalışıyorlar. Yani bu zihniyet, anlayış, statüko. Konsorsiyum bu anlayışla gittiği sürece yanlarına kimi katarlarsa katsınlar, ister paralelci, ister HDP kim varsa, başarılı olamazlar. Çünkü siyasette başarılı olmak, milletin değerlerini benimsemekten, büyük Türkiye idealine sahip olmaktan geçiyor. Bir vizyon sahibiyseniz, politikanız, idealinizi varsa başarılı olabilirsiniz” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NA ’TAKLİT’ CEVABI

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Akdoğan, “Sizin ne politikanız var taklit edilecek? Bir projen, politikan mı var, bir vizyonun var? Açık arttırma yarışına girmişler. ‘Bir bir fazla veririm, diğeri iki fazla veririm’ diyor. Bunun neresidir taklit, neresidir proje? Popülizmle aşmaya çalışıyorlar. Lafla peynir gemisi yürümüyor” şeklinde konuştu.

"HDP, CHP’NİN TAŞERON ÖRGÜTÜ"

HDP, CHP’nin taşeron örgütü haline geldiğini savunan Akdoğan, şunları dedi:

“Ulusalcı CHP, çözüm sürecinin düşmanı olan paralel yapıyla işbirliği halindeler. Senin tabanın bunu nasıl sindirecek? Bu anlayış, yapı çözüm sürecinin düşmanlarıyla, sen kol kola giriyorsun, işbirliği yapıyorsun. Bunlar bugüne kadar hiçbir adıma destek vermediler. HDP de vermedi. Çözüm sürecine hep karşı olduklar. Meclis’te komisyon kurduk, üye bile vermediler. Sayın Kılıçdaroğlu, ‘bu işi Meclis’te çözelim’ diyor. Komisyon kurduk, üye vermedin. Bu sürecin ana aktörü AK Parti’dir.”

HDP’nin barajı geçmemesi halinde süper olacağını söyleyen Akdoğan, HDP’nin kendilerinin rakibi olduğunu ve mücadeleyi sürdüreceklerini vurgulayarak, “Kürtleri onların tasavvuru altında bırakmayacağız. Bu hastalıklı yapıya terk etmeyeceğiz. Türkiye’nin bütünlüğünün teminatıdır AK Parti” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim