• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 18°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2310.792 1.53
  • Dolar: 32.3393 0.28
  • Euro: 35.0674 -0.07

Vatandaş ile Büyükşehir arasındaki köprü; ‘’153 Çağrı Merkezi’’

Vatandaş ile belediye arasındaki bürokrasiyi ortadan kaldıran Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi, binlerce çağrıya kulak veriyor.
Vatandaş ile Büyükşehir arasındaki köprü; ‘’153 Çağrı Merkezi’’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaş ile belediye arasındaki bürokrasiyi ortadan kaldırarak, iletişimi güçlendirmek amacıyla kurduğu 153 Çağrı Merkezi, vatandaşların sorunlarını ivedilikle çözerken memnuniyet kazanmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak çalışan çağrı merkezi, vatandaşlardan gelen talepleri alıyor ve ilgili birimlere aktarıyor. ‘’Her Çağrı Bir Macera, Kahramanı Sensin’’ sloganıyla hizmete devam eden çağrı merkezi, vatandaşlar tarafından iletilen binlerce sorun için vatandaş ve belediye birimleri arasında köprü oldu.

 

12 AYDA 617 BİN ÇAĞRIYA CEVAP VERİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmetlerini tek bir numara üzerinde toplayan 153 Çağrı Merkezi, İzmit Plaj Yolu Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alıyor. Kocaeli Bilim Merkezi kurulmadan önce faaliyet gösteren Bilim ve Teknoloji Kulübü binasının yeniden düzenlemesiyle hayata geçen merkez, açıldığı günden bu güne toplam 617 bin 271 çağrıya kulak verdi.  Aylık ortalama 50 bin kişi ile iletişime geçen 153 Çağrı Merkezi personeli, talep ve önerileri ilgili birimlere bildirirken birçok vatandaşa da bilgilendirme hizmeti verdi. 12 ayda gelen 617 bin çağrının 122 bin 106’sı şikâyet ve talep isteği olurken geriye kalan 495 bin 165 kişi ise merak ettikleri konular hakkında bilgilendirildi.

 

ÇAĞRI MERKEZİ’NİN GÖRÜNMEYEN KAHRAMANLARI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çağdaş belediyecilik anlayışıyla Kocaeli’nde yaşayan vatandaşlara en kısa sürede, en iyi hizmeti sunabilmek ve vatandaş ile belediye arasındaki bürokrasiyi ortadan kaldırarak, iletişimi güçlendirmek amacıyla kurduğu 153 Çağrı Merkezi, 7/24 ve 3 vardiyalı sistem ile çalışıyor. Gelen çağrılara samimiyetle ve kendi aileleriyle konuşuyormuşçasına bilgi veren çağrı merkezi personeli de vatandaşların memnuniyetini kazanıyor. 153 Çağrı Merkezi, ayrıca ilçe belediyeleri hakkında talepte bulunan vatandaşlarla da ilgileniyor.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 7/24 ÇALIŞIYOR

Teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanarak vatandaşlarla iletişimi kolaylaştırmak isteyen Büyükşehir Belediyesi, 153 numarasından, Twitter, Facebook, İnstagram gibi sosyal ağlar üzerinden ve WhatsApp uygulamasından 7/24 talep ve önerileri alıyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, hizmete giren 0530 917 41 53 numaralı WhatsApp hattından da binlerce talep ve öneri aldı. Hizmete girdiği günden bu yana 7 bin 651 kişi ile WhatsApp hattı üzerinden iletişime geçildi.

 

KALİTE, ŞEFFAF, HIZLI, GÜVEN

Katılımcı ve çoğulcu yönetim anlayışına sahip Büyükşehir153 Çağrı Merkezi; “kalite, şeffaflık, adalet, hız, etkili iletişim, samimiyet, güven ve gizlilik" gibi değerleri de ön planda tutuyor. Vatandaşlarına, ‘’Arayın, bağlanın, gönderin, Kocaeli’yi birlikte yönetelim’’ sözleriyle seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği 153 Çağrı Merkezi’nde güçlü, bütünleşik, samimi ve kesintisiz iletişimi odaklıyor. Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi’ne halkımız; her türlü talep ve önerileri için 153 numaralı hattın yanı sıra web sitesi www.buyuksehir153.com, iletişim merkezlerinde yüz yüze ve mobil cihazlardan Çek-İlet-Kocaeli mobil uygulamasını telefonlarına ücretsiz indirerek ulaşım sağlayabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim