• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 18°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 23°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Vali'den kan bağışı kampanyasına destek

Ülke genelinde kan stoklarının azalması nedeniyle Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın başlattığı kan bağışı kampanyasına; Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’da kan bağışında bulunarak, ilimizdeki kampanyaya öncülük etti.
Vali'den kan bağışı kampanyasına destek

Valilik yerleşkesi içerisinde gerçekleşen kan bağış kampanyasında; Valimiz Sayın Hasan Bas-ri Güzeloğlu’nu,  Vali Yardımcıları Aziz İnci ve Abdullah Etil ile  İl Müftüsü Yusuf Doğan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Nevzat Gilan, Kocaeli Defterdarı Dursun Ali Özel, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Sağlık Müdü-rü Dr. Mürsel Durmaz, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sinan Öztürk, Kamu Hastaneleri Birliği Ge-nel Sekreteri Şenol Ergüney, TÜİK Kocaeli Bölge Müdürü Zeki Bostan ve Kocaeli Kızılay Şu-be Başkanı Cengiz İpek kapıda karşıladılar.

Kocaeli Kızılay Şube Başkanı Cengiz İpek’in yaptığı konuşmalarında; “Sayın Valim değerli müdürlerim, kıymetli misafirler, kampanyamıza  hoş geldiniz. Ülke genelinde kan stok-larının azalması sebebiyle Genel Başkanımız Dr. Kerem Kınık Beyefendinin 2 Ocak ta-rihinde medya ve sosyal medyaya yaptığı açıklamaları çok şükür karşılığını bulmuştur. Bugün kan bağışı için buradayız. Valimiz öncülüğünde Kocaeli’nde kampanyaya des-tek başlamış bulunmaktadır. Bütün kurum ve kuruluşlar, STK’lar bu çağrıya cevap vermektedirler, teşekkür ediyoruz. Bu çalışmayı başlatan Sayın Valimize ve diğer bütün kuruluşlara, personelimize yönetim kurulu adına şükranlarımı arz ederim.” diyen Cengiz İpek’in konuşmalarının ardından Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı konuşmala-rında; “ Bugün mübarek bir gün olan Cuma gününde yine çok hayırlı ve güzel bir işte, bir etkinlikte sizlerle birlikteyiz. Kocaeli Valiliğimiz yerleşkesinde bulunan tüm kurum müdürlerimiz, personelimiz, kamu çalışanlarımız Kızılay’ımızın başlattığı kan bağışı kampanyasına gönüllü olarak kan vermektedir. Çok açık ve net olarak belirtmek istiyo-rum ki bugün burada bulunan kamu görevlileri, İlimizdeki kamu çalışanları ve bütün Kocaeli, Kızılay’ımızın yaptığı çağrıya karşılık vermiş, kan bağışında öncü bir rol, mis-yon üstlenmiş ve düzenli olarak kan verenlerin yanı sıra ilk defa kan vermeye başlayan-larla birlikte bir rekora ulaşmıştır. Bir çok insanın hayatta kalmasını sağladığı, bir an-lamda kendisi kan verirken sağlık bulduğu ama verdiği kanla da birçok kişinin hayata tutunmasına da yardımcı olduğu çok önemli hayati bir konudur. Bu konuda Kızı-lay’ımızın mevcut kan stoklarını arttırmak, sıkıntı olan eşiği aşmasını sağlamak ve bir anlamda olabilecek riskleri ortadan kaldırmak için sayın genel başkanın yaptığı çağrıya bizlerde buradan karşılık veriyoruz. Kamu çalışanlarımızın kan bağışı yapması adına sürekli bir kan bağış periyodu yapmaya başlayacağız. Kocaeli’mizde ayrıca Kocaeli’nin potansiyeli ve şüphesiz alt  yapısı, zenginliği doğrultusunda Bölge Kan Merkezi’nin kurulmasının çabasını da sergileyeceğiz. Kocaeli olarak bizler bu anlamda her fedakâr-lığı yapmaya hazır olduğumuzu belirtiyorum. Kan veren bütün kamu görevlisi çalışan-larına teşekkür ediyorum” diyen Sayın Valimiz kan bağışında bulunarak, insanlarımızın top-lum sağlığı için bu insiyatifi  almaları gerektiğini belirterek, stant’ta kan bağışında bulunan ka-mu personeli ile bir süre sohbet etti.

04-(medium)-002.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim