• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 10°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Vali Güzeloğlu şehit yakınlarıyla buluştu

18 Mart Şehitleri Anma Günü Yemekli Programı’nda konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Allah birlik ve beraberliğimizi daim eğlesin. Sizlerin her zaman emrinde ve hizmetindeyiz” dedi
Vali Güzeloğlu şehit yakınlarıyla buluştu

Her yıl 18 Mart Çanakkale Zaferi anmalarını şehrin dört bir noktasında gerçekleştiren Kocaeli Valiliği, dün son olarak İzmit AntikkapıRestaurant’ta şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya geldi. Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun ev sahipliğinde geçen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ismi yemekli programa; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Zeki Aygün, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz,EDOK Komutanı Korgeneral Metin Gürak,

SİZLERE HİZMET ETMEKTEN GÜÇ ALIYORUM

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “ Bugün Çanakkale destanının 120 yılını kutluyoruz. Bu münasebetle şehit aileleri ve gazilerimizle bunu bir araya gelerek yemekle, birbirimizi hatırlayarak, dertleşerek bunu değerlendirmek istedik. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Çanakkale bizim tarihimizin dönüm noktası. Çok büyük bir tarih yazıldı. Düğüne ve bayrama gider gibi şehitliğe yürüdü dedelerimiz. Onlar görevini yaparak bize bu vatanı emanet etti. Sıra bizde. Bizim onların emanetine sahip çıkmamız ve mücadelesini vereceğiz. Bu ülkede insanımızın onurlu, başı dik şekilde yaşamasını sağlayacağız. Görevini en iyi şekilde yapan vatanını en çok sevendir. Biz elimizden geldiğince görevimizi yapmaya gayret ediyoruz. Bizim görevimiz hizmet. Sizler gibi güzel insanlara hizmet etmekten güç alıyorum. Çanakkale’den günümüze kadar ülkemiz ve dinimiz için kendini feda eden şehitlerimizi büyük bir rahmetle anıyorum” dedi.

HER ZAMAN HİZMETİNİZDEYİZ

Karaosmanoğlu’nun ardından kürsüye gelerek günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise, “ Bugün bizler bir büyük onuru haklı bir gururu çok değerli şehit aileleri ve kahraman gazilerle birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Davetimizi kabul ederek buraya teşrif ettiğiniz için bütün şehit ailelerimize ve kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Sizler bizim en değerli emanetim ve en büyük mesuliyetimizsiniz. Hayatlarını bu toprakları vatan eğlemek için hepimizin ve gelecek nesillerimiz hür ve bağımsız yaşaması için feda edeni bizleri bir büyük devlet ve dualı bir millet olarak geleceğe ve sonsuzluğa bağımsız olarak yaşamak noktasında bütün şehitlerimiz karşısında rahmet, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.  Bu dünyanın hiçbir milletin sahip olamayacağı imanı ve devlet sevgisini gösteriyor bu zaferler. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eğlesin. Sizlerin her zaman emrinde ve hizmetindeyiz.” değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim