• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:40Güneş 06:13Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:54Yatsı 21:20
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2484.987 0.54
  • Dolar: 32.5142 0.26
  • Euro: 34.7155 0.11

Vali Güzeloğlu İl Başkanlarını Topladı

7 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimleri öncesi Vali Hasan Basri Güzeloğlu, siyasi partilerin il başkanlı ile seçim güvenliği ile ilgili bir toplantı yaptı.
Vali Güzeloğlu İl Başkanlarını Topladı

Erken bir toplantı ile il başkanları ile seçim güvenliğini konuşan Vali Güzeloğlu, geçmiş seçimlerdeki gibi 7 Haziran’da da özgür ve adil bir seçimin yaşanacağını belirtti. Vali Güzeloğlu’nun başkanlığındaki toplantıya Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set, Ekrem Erdoğan ve İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel ve İl Jandarma Komutanı Mehmet Karadeniz hazır bulundu. 

BAZI İL BAŞKANLARI KATILMADI

 İl başkanları ile yapacağı toplantıya beklenen ilgi gerçekleşmezken toplantıya, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl başkanı Cihat Altunyuva, MHP İl Başkan Vekili Ögetay Bal, HDP İl Başkan Vekili Ali Akdeniz, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, DP İl Başkanı Cem Serhat Dayanç, DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, DYP İl Başkanı Metin Palabıyık, LDP(Liberal Demokrat Parti) İl Başkan Vekili Yusuf Çolak, Anadolu Partisi İl Başkanı Bilal Gülger, Vatan Partisi İl Başkanı Vedat Olguntürk katıldı. Toplantıya çağrıldığı halde katılmayanlar ise SP il başkanı Ekrem Öztürk, Millet Partisi İl Başkanı Ali Araba, Bağımsız Türkiye Partisi İl Başkanı Muharrem Can, Halkın Kurtuluş Partisi İl Başkanı Sema Onkun Kopal, Komünist Partisi İl Başkanı Onur Arslan, Merkez Partisi İl Başkanı Ahmet Kınay katılmadı. 

SEÇİM GÜVENLİĞİ KONUŞULDU

“7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25. milletvekili seçimleri kapsamında Kocaeli’de seçin güvenliği toplantımıza hoş geldiniz” diyerek konuşmasına başlayan Güzeloğlu, “Şartlarımız açısından inşallah yeni valilik binasında büyük bir toplantı salonunda olacağız. Değerli siyasi parti il başkanlarımız Kocaeli, Türkiye’nin gelişme ve büyümesine çok büyük katkılar sağlayan sosyoekonomik gelişmişlik düzeyi açısında Türkiye’nin en gelişmiş büyükşehirlerinden biridir. Kocaeli’de seçimlerde birlik beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde karşılıklı anlayış ve hoşgörü çerçevesinde gerçekleştirilmiş. Kocaeli’deki vatandaş ve seçmenlerimiz sandıkla buluşma noktasında Türkiye ortalamasının üzerindedir” dedi. 

SEÇİMLER DEMOKRASİNİN ŞÖLENİDİR 

Seçim güvenliğini il başkanlı ile karşılıklı yardım çerçevesinde gerçekleştireceklerini belirten Vali Güzeloğlu, “Seçimler demokrasinin şölenidir. Bizler tüm siyasi partilerimiz halkın görüş ve fikirlerini temsil eden temsilcileri bu doğrultuda eşit, adil, özgür ve bağımsız bir seçim ortamında çalışmalarını sağlamak bu doğrultusunda tüm önlemleri ve güvenlik bağlamındaki tüm tedbirler almak kararı ve sorumluluğundayız. Bizler güvenlik birimleri olarak tüm bu sürecin sorunsuz ve sağlıklı gerçekleşmesini temin etmek sorumluluğundayız. En büyük yardımcılarımız da siyasi parti başkanları ve temsilcileridir. 7 Haziran’da da inanıyorum ki çok güzel bir seçim ortamı yaşayacağız” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim