• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 17°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9465.1 -0.62
  • Altın: 2488.057 0.16
  • Dolar: 32.5993 0.14
  • Euro: 34.7989 0.09

VALİ GÜZELOĞLU DARICA’DA DEMOKRASİ NÖBETİNE KATILDI

Ülkemizin dört bir yanında yediden, yetmişine, kadınından, erkeğine bütün vatandaşların katıldığı demokrasi nöbetleri devam ediyor.
VALİ GÜZELOĞLU DARICA’DA DEMOKRASİ NÖBETİNE KATILDI

Darıca İlçemizde de gerçekleştirilen “7. Darıca  Demokrasi Nöbeti”ne Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Siyasi parti temsilcileri,  sivil toplum kuruluşları, ve binlerce vatandaş katıldı.


Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yaptığı kısa selamlama konuşmasında, her akşam artarak devam eden demokrasi nöbetlerine katılan herkese teşekkür ederek,  ”bu akşam da Kocaeli Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başta olmak üzere devletimizin temsilcileri ve siz değerli halkımızla birlikte ülkemize ve demokrasimize sahip çıkıyoruz. İkinci bir emre kadar da meydanlarda olmaya devam edeceğiz.” diyerek demokrasi nöbetine katılan herkese teşekkür etti.


Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’da devlet ve millet bütünleşmesinin en güzel örneklerinin yaşandığı demokrasi nöbetlerinde halka birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise yediden yetmişe toplumun her tabakasından insanın bir arada olduğu demokrasi nöbetlerinde ülke olarak dünyaya demokrasi dersi verdiğimizin altını çizerek, “Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi daim etsin, ülkemize ve milletimize uzanan eller kırılsın, kimse birliğimizi ve beraberliğimizi bozamayacak.” diyerek konuşmasını tamamladı.


ŞEHİDİMİZ EDİP ZENGİN’İN İSMİ EBEDİYYEN YAŞAYACAK


 Son olarak kürsüye gelen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise yaptığı konuşmasında; “Darıca’nın demokrasisine, iradesine, dinine, bayrağına, ezanına sahip çıkan, dimdik duran kahramanlarına selam olsun.Burada bu meydanda bu ülkenin, bu kentin her bir noktasında, hainlere karşı sıra dağlar gibi duran, özgürlüğünü savunan, bu uğurda mermilere, tanka karşı hiç duraklamadan kahramanca yol alan ve bugün her biri milletin gönlünde sonsuza kadar yer alacak şehitlerimize rahmet olsun. Bu şehitler arasında yer alan Darıca’nın evladı burada ebedi rahmete uğurladığımız şehit Edip Zengin’in ruhu şad olsun. Rabbim bu kahramanların şehadeti ile, sizlerin dirayeti ile bin yıllık Türk yurdunu sonsuza kadar payidar kılsın. 15 Temmuz Cuma akşamı bu milletin düşmanına karşı kendilerine verilmiş silahı, uçağı, tankı, tüfeği, milletin iradesi meclisine, milletin seçtiği Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsına karşı kullanan, bu hainlere karşı milletimiz dimdik durdu. Haberi alan ve bu uğurda canını ortaya koyan ve dimdik ayakta hala duran milletin her ferdine bizde şükran borçluyuz.Biz şehitlerimizi   hiç unutmayacağız ve Darıca’lı şehidimizin adını Darıca Şehit Polis Edip Zengin Anadolu Lisesi’ne verdik. Bu okullar imanlı, kararlı, milletine ve devletine bağlı gençler ve nesiller yetiştirecekler.
Türkiye’nin her yerinde ve Kocaeli’nde bu hainlerle işbirliği içinde olan bu kalkışmanın yanında olanları bir bir yakalıyoruz. Hukukun önüne hak ettikleri cezayı almaları için teslim ediyoruz. Bilin ki, bunların giydiği formayla hiçbir alakaları yok, şerefli ordunun kahraman evlatlarını temsil etme durumları yok. Bunlar o şerefli ordunun üniformasını giyen hain ve  aşağılık varlıklar.


Bizim sizden bir ricamız var, demokrasi nöbetine devam edin, gündüz işte, gece nöbette olun. Allah bu bayrakları indirmesin, ezanımızı dindirmesin, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, nöbetiniz kutlu olsun” diyerek demokrasi nöbetine katılan herkese teşekkür etti.

1-120.jpg2-184.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim