• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 8975 1.91
  • Altın: 2282.65 0.30
  • Dolar: 32.2607 0.18
  • Euro: 35.0338 -0.21

VALİ GÜZELOĞLU DADAŞLARA KONUK OLDU

Dadaşlar Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ağırladı. Kocaeli Erzurumlular Derneğinde vali ve Kocaeli'nin Erzurumlu bürokratları ile bir araya gelen Dadaşlar aynı sofrayı paylaştılar.
VALİ GÜZELOĞLU DADAŞLARA KONUK OLDU

Kocaeli Erzurumlular Derneği'nde dernek yönetimi tarafından, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu, Kocaeli Erzurumlular Vakfı ve Erzurum Dernekleri ile Kocaeli'nde bulunan Erzurumlu bürokratlar bir araya getirildi. Şeref konuğu olarak Erzurumluların davetine katılan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu yapılan etkinlikle Erzurum kültürünü tanıma fırsatı buldu. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun  yanı sıra davete Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım aynı zamanda Erzurumlu olan Vali Yardımcıları Dursun Balaban ve Doç. Dr. Adnan Çimen,  Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Özel Kalem Müdürü Erhan Dündar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Vedat Tortumluoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İmdat Akbaba, Kocaeli Erzurumlular Federasyonu (KEDFE ) Başkanı Tekin Dursun, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok, Erzurum dernek başkanları katıldı. 

KOCAELİ’NİN TÜM SIKINTILARINA ORTAĞIZ

Kocaeli valisine Erzurum dernekleri,  Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu ve Erzurum kültürü  hakkında bilgi verilen programda Erzurum’un cağ kebabı ve kadayıf dolması ikram edildi. Programda selamlama konuşması yapan Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok davetlerine bizzat katılan başta Vali  Güzeloğlu olmak üzere tüm davetlilere teşekkür etti. Gözütok’un ardından selamlama konuşması yapan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, federasyon ve dernekler olarak kendi kültürümüzü yaşatırken yaşadığımız yer olan Kocaeli’nin de tüm sıkıntıları ve sorunlarına ortak olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ nün da selamlama konuşmalarının ardından Vali Güzeloğlu davetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

GÜZEL GÜNLERE BİRLİKTE GELECEĞİZ

 Vali Güzeloğlu, “Kocaeli’mizin zenginliği ve güzelliği olan, bu kentin birlik ve beraberliğine çok büyük katkısı ve desteği olan Erzurumlulara konuk olmak büyük bir mutluluktur. Şüphesiz hepimiz ait olduğumuz kültürleri, değerleri, bu ülkeyi toprakları vatan yapan, kuruluşundan bugüne buna bağlı olarak, bu topraklarda değer katan her yeri ve her bölgeyi Kocaeli’mizde temsil eden derneklerimize ayrı bir değer ve önem veriyoruz. Erzurum, kültürüyle, değerleriyle, tarihiyle, sahip olduğu derinliğiyle gerçekten bir sevdadır. İnanıyorum ve istiyorum ki, bu buluşmalarımız hep böyle güzel bir ortam içerisinde, bizi geleceğe taşıyacak, kardeşliğimizi pekiştirecek, birlik ve beraberliğimize hizmet edecektir. Sizin, vakıflarınızın, derneklerinizin ve size bağlı bütün çevrede, bize ait bir sorumluluk ve yapılması gereken bir şey varsa lütfen bize haberdar edin. Çevrenizde ihtiyaç sahibi ve devletin himayesini bekleyenler var ise bunu hiç ihmal etmeyin. Devletimiz çok güçlü ve imkanlarımız her açıdan var. Ben inanıyorum ki, bu sofralarımız, bu birlikteliğimiz, bizi bir araya getiren bu bağ oldukça çok güzel günlere birlikte geleceğiz.” şeklinde konuştu.

erzm2.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim