• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 9079.97 0.00
  • Altın: 2323.726 0.73
  • Dolar: 32.3615 0.09
  • Euro: 34.9364 -0.38

Ünlü, Ulusoy’a yüklendi: 'Viskiyi fazla kaçırmış'

İYİ Parti İl Başkanı Haluk Ulusoy’un sosyal medya hesabındaki paylaşımını değerlendiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kim kimin helvasını yer bunu zaman gösterir. O akşam herhalde viskiyi fazla kaçırdı. Ruhsal bunalım yaşayan bir arkadaş galiba” dedi
Ünlü, Ulusoy’a yüklendi: 'Viskiyi fazla kaçırmış'

15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin ardından dönemin SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’nun çağrısı üzerine her ayın ilk Pazartesi günü bir araya gelmeye başlayan 7 siyasi partinin il başkanı Kasım ayı toplantısı için Ramada Otel’de bir araya geldi. Toplantıya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ev sahipliği yaptı. Toplantının ardından il başkanları E.D.O.K Komutanlığın ziyaret ederek Hakkari’de yaşanan terör olaylarında şehit olan askerler için taziye mesajlarını ilettiler. Başkanlar komutanlığın ardından Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler. 

BAŞKANLAR TAM KADRO 
İl Başkanları kahvaltının ardından kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak basına poz verdi. Toplantıya, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve BBP İl Başkanı Serhat Duyar katılım gösterdi. 

29 EKİM’İ COŞKUYLA KUTLADIK
Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “17. Toplantımızı yapıyoruz bugün. Bir sonraki toplantı DP İl Başkanımız tarafından yapılacaktır. Bizler 29 Ekim’i coşkulu bir şekilde kutladık. Bundan sonraki Cum. Diyarbakır’a gittik. Ev sahipliği en üst seviyedeydi. Vali beyin orada da uyum içerisinde çalışması bizleri sevindirdi. Diyarbakır iç turizm anlamında ilerleyen yıllarda çok önemli bir il olacak” şeklinde konuştu. 

“KOÜ DEĞERDİR ”
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü sözlerinin devamında, “Kocaeli Üniversitesi bizim için bir değerdir. Kocaeli üniversitesini yıpratacak açıklamaları doğru bulmuyoruz. Kocaeli Üniversitesi yıpratılmamalı. Kocaeli Üniversitesine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Kocaeli Devlet Hastanesinin açılışı yapılacak. Sağlık sektöründe önemli hizmetler veriliyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Buradan EDOK Komutanımızı ziyaret edeceğiz. Amacımız baş sağlığı mesajımızı iletmektir. Ardından Vali beyi ziyaret edeceğiz. Bu ziyaretler önemlidir. Terör şehitlerine destek amacıyla yapılan bu birlik göstergesi değerlidir” ifadelerini kullandı. 

“CENAZEMİZ VARDI”
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na katılım göstermeyen SP İl Başkanı Nurettin Çelik konuyla ilgili, “Ogün cenazemiz vardı. Ondan dolayı iştirak edemedik. Teşkilat mensuplarıyla birlikte. Bayram hepimizindir. Bu bayramın güçlenmesi için herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir” diye konuştu. 

“MEVLİTE KATILACAĞIZ”
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz tarafından Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü vesilesiyle Yahya Kaptan’da bulunan Akşemsettin Camii’inde mevlit okutturacağının hatırlatılması üzerine, “Güzel bir proje takdirle karşılamak lazım. Mehmet Ümit Küçükkaya daha önce böyle bir mevlüt yapmıştı. Biz Hasan beyi bu hareketinden dolayı takdir ediyoruz.  Mehmet Bey’le beraber mevlide katılım göstereceğiz” dedi. 

“RUHSAL BUNALIM YAŞIYOR GALİBA”
İYİ Parti İl Başkanı Haluk Ulusoy’un sosyal medya hesabı üzerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ilişkin “Tez zamanda helvanı yemek nasip olur İnşallah” paylaşımını değerlendiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kim kimin helvasını yer bunu zaman gösterir. Karar yeryüzünde değil gökyüzünde verilir. O akşam herhalde viskiyi fazla kaçırdı. Ruhsal bunalım yaşayan bir arkadaş galiba. İş adamı olabilirsin ama adam olmak başka bir şey. Siyasette adam olmak daha önemli bir şeydir. Mevcut siyasi partinin nasıl insanlar tarafından yönetildiğini göstermesi bakımında ortadadır. Biz onları Allah’a emanet ettik” diye konuştu. 

“KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞİL”
İYİ Parti İl Başkanı Haluk Ulusoy’un paylaşımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Talihsiz bir açıklama. Bu paylaşımları kabul etmek mümkün değil. Bize yakışmaz. Amacımız toplumda birleşmeyi sağlamaktır. Doğru değil. Kendisi kaldırmış ama bu mazeret olamaz tabi ki. Kimsenin düşmanı için bile bunları kullanması sağlıklı değil” değerlendirmesinde bulundu. Sarıbay’ın ardından söz alan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Üçüncü üniversite konusunun Kocaeli ayağını geçtik. Kocaeli ayağında olumlu bakılıyor. Ankara ayağı var. Rafa kaldırılmış değil. Sanırım birkaç ay içerisinde bu konu hakkında adım atılacaktır” dedi. 

“CEYHAN ENDİŞE ETMESİN”
Geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın “CHP siyasi parti çöplüğüne doğru hızla ilerliyor” söylemlerinin hatırlatılması üzerine açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “ Şemsettin başkan adına talihsiz bir açıklama olmuş. CHP 94 senedir ayakta dimdik duruyor. Nice partiler yok olup gitti.  Bizim için bir sıkıntı yok. Endişe etmesin Şemsettin Ceyhan” ifadelerini kullandı. Sarıbay ayrıca, “Ben 2018’deki il kongresine kadar il başkanları toplantısına katılmayacağım” dedi. Parti içi eleştirilerden dolayı mı katılım göstermeyeceği sorulan Sarıbay, “Eğer iki ay sonra bu toplantılar devam edecekse daha düzenli bir yapı kurulması lazım. Bunu daha geniş yapıya büründürmemiz lazım. Parti içi eleştirilerde haklılık payı olanlar da var” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim