• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:31Güneş 06:06Öğle 13:07İkindi 16:54Akşam 19:59Yatsı 21:28
    • 22°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2411.265 -0.93
  • Dolar: 32.5794 0.29
  • Euro: 34.817 0.40

Ünlü: “Sibel Hanım içinizden biri”

MHP İl Kadın Kolları Başkanlığının ev sahipliğinde MHP ilçe kadın kollarıbaşkanları ve partili kadınlar bir araya geldi. Toplantıda konuşan MHP İlBaşkanı Aydın Ünlü, “O koltuğa oturduğunda bir kadının İzmit’i nasılyönettiğini göreceğiz” dedi
Ünlü: “Sibel Hanım içinizden biri”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kadın Kolları Başkanlığının ev sahipliğinde ilçe kadın kolları başkanları ve partili kadınlara yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yılmaz, MHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Urgancı, MHP MYK üyesi Hilal Elmas, il yöneticileri, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Programda Ülkücü kadınlar ve AK Kadınlar, birlik mesajı vermeyi ihmal etmedi. 

OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ

Programda ilk olarak söz alan MHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Urgancı, “AK Partili bayan arkadaşlarımızla omuz omuza yürüyoruz. MHP’li kadınların İzmit adayı Sibel Gönül, Büyükşehir adayı ise Tahir Büyükakın’dır. Cumhur İttifakı halktan ve hakikatten yana. Cumhur İttifakı Türkiye’nin safında duruyor. 1 Nisan’da çok güzel şeyler olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ZAFER ELDE ETMEMİZ YAKIN

Urgancı’nın ardından söz alan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, “AK Parti’yle beraber yürüdüğümüz bu yolda Allah bizi mahcup etmeyecektir. Bir karşı tabloya bakıyoruz, bir de kendi yürüdüğümüz yola bakıyorum. Allah bizleri mahcup etmesin” dedi. Yalçınöz’ün ardından söz alan AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, “Bugün burada birlikte olmamız önümüzdeki seçimde de zafer elde etmemizin yakın olduğunun göstergesidir” şeklinde konuştu.

ÇOK YOLUMUZ VAR

Yazıcı’nın ardından söz alan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, “Allah nasip ederse 31 Mart’ta yerel seçime gidiyoruz. Çift taraı bir seçim bu. Biz vatan millet sevdalıları olarak 31 Mart seçimlerinde zaferle çıkacağız. Birlikteliğimizle destan yazacağız. Muhasır medeniyetler seviyesine 2023 yılında ulaşacağız. Birlikte yürüyeceğimiz çok yolumuz var” diye belirtti.

TÜRKİYE KAZANSIN İSTİYORUZ

Daha sonrasında söz alan MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar, “Kocaeli’de tüm halkımızın gönlüne girmek istiyoruz. 31 Mart’ta Türkiye kazansın istiyoruz. 31 Mart’ta huzur, kardeşlik, beka öne çıksın istiyoruz. 2023 hedefine el ele, omuz omuza ulaşacağız” şeklinde konuştu.

KOCAELİ MUTLU OLACAK

Ardından söz alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Cumhur İttifakına namus diyen bir partiyiz. Başarmak zorundayız, çok çalışmak zorundayız. 31 Mart akşamı kazanan kadınlar olacak. Kadınlar bugün inanmış. Mutlu kadın, mutlu aile, mutlu Kocaeli, mutlu Türkiye. Biz sizleri mutlu edersek Kocaeli’de mutlu olacak” diye belirtti.

KAZANMAK ZORUNDAYIZ

“Sibel Hanım içinizden biri” diyen Ünlü, “Belediye başkanlığının yakışacağı biri. O koltuğa oturduğunda bir kadının İzmit’i nasıl yönettiğini göreceğiz. Sizlerin kolaylıkla ulaşacağı biri. Türkiye Cumhuriyet’inin güçlü olması lazım. Bizim ikinci bir devletimiz yok. Özgürce yaşadığımız bir devlet olmasını istiyorsak 31 Mart’ta kazanmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim