• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 23°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 28°C Ankara
    • 28°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Ülkücüler Bir Arada

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Adayları ve yöneticileri, gerçekleştirilen yemekte bir araya geldi.
Ülkücüler Bir Arada

Eski Milletvekili Cumali Durmuş’un organize ettiği yemek, Teona Otel’te gerçekleştirildi. MHP’lilerin gövde gösterisine sahne olan yemeğe Milletvekili ve Adayı Lütfü Türkkan, MYK Üyesi ve Milletvekili Adayı Saffet Sancaklı, İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, milletvekili adayları ve parti yöneticileri katıldı. Diğer taraftan eski il ve ilçe başkanları ile partinin kanaat önderleri de yemekte hazır bulundu. İl Başkanı Aydın Ünlü ise başka bir program nedeniyle yemeğe katılamadı. Gece, Miraç Kandili nedeniyle okunan dualarla başladı.
 
MAKAMA MEVKİYE GEREK YOK
Okunan duaların ardından toplantıda ilk sözü Cumali Durmuş aldı. Durmuş, ülkücülerin duygusal insanlar olduğunu vurgularken, “Önümüzde bir süreç var. Hiç bir zaman rütbe, nam ve şan peşinde koşmadık. 2 dönem bu ülkede milletvekili oldum. 6 bin tane insan şu ana kadar milletvekili oldu. Ömrümüm sonuna kadar bu onuru taşıyacağım. Bizim görevimiz büyük Türk milletine hizmet etmektir. Onun için de makama mevkiye gerek yoktur. Ülkücünün asgari müştereki Türkiye Cumhuriyeti, vatan, millet, ezan, Kuran’dır. Kocaeli’de gördüğüm eksiğe, aksağa, ülküdaşınız olarak katkı koyabilir miyim düşüncesiyle istişare neticesinde bu yemeği tertip ettik” dedi.
 
BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜMÜZ TEHLİKEDE

Durmuş’tan sonra söz alan Saffet Sancaklı ise, “7 Haziran seçimleri var. Bundan önceki seçimler de çok önemliydi. Her seçimden önce hayat memat meselesi dedik ve katıldık. 7 Haziran seçimlerinde istenilen neticeyi almazsa Türkiye Cumhuriyeti’ni karanlık günler bekliyor. Kocaeli bir şeye karar verecek. Ya 1’inci sıra kavgası yapacak ya da MHP iktidar olarak. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü kurtaracak. Kimse ben daha çok fazla hak ediyorum diyemez. Hepimiz ülkücüyüz. Bu partiye hizmet ediyoruz. Hayatı boyunca aday olmayacak arkadaşlar var. 7 Haziran seçimi kimin milletvekili olup Ankara’ya gideceği değil, MHP’nin ülkücü hareketin iktidara taşınması gereken bir seçimdir. Ülkenin bölünmez bütünlüğü tehlikede” ifadelerini kullandı.
 
TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIMIZ VAR

Gecede son sözü ise MHP Kocaeli Milletvekili ve milletvekili adayı Lütfü Türkkan aldı. Meral Akşener’le ilgili iddialara çok sert yanıt veren Türkkan, “Akşener’in iffetine dil uzatıldı. Bu kişilere sesleniyorum. Bu hayat bundan sonra size zindan olacak. İktidar partisi kendilerini emin hissedebilir. Ama sonucu görecekler” dedi. Türkkan’ın sözleri büyük alkış aldı. Sözlerini sürdüren Türkkan, “Eksiğimiz yanlışımız oldu. Varsa lütfen siz tamamlayın. Sizlerin tavsiyelerinize ihtiyacımız var. Yalvarmak gerekiyorsa yalvarıyorum. Bir hukukumuz var” diye konuştu. Türkkan yaptığı konuşmanın ardından yemek duası da okudu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim