• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 18°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 23°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Üç Lider Üç Miting

Günün ilk mitinglerini Başbakan Davutoğlu Kırıkkale’de, CHP lideri Kılıçdaroğlu Kars’ta, MHP Genel Başkanı Bahçeli ise Edirne’de yaptı.Kırıkkale’de coşkulu bir kalabalığa seslenen Ahmet Davutoğlu, MİT...
Üç Lider Üç Miting

Günün ilk mitinglerini Başbakan Davutoğlu Kırıkkale’de, CHP lideri Kılıçdaroğlu Kars’ta, MHP Genel Başkanı Bahçeli ise Edirne’de yaptı.

Kırıkkale’de coşkulu bir kalabalığa seslenen Ahmet Davutoğlu, MİT TIR’larının Bayırbucak Türkmenlerine götürdüğü yardımlar üzerinden provokasyon yapan gazeteleri hedef alarak, "Bu sabah gazetelere bakın, oynanan tuzağı görürsünüz. Casusluk faaliyetlerine yataklık yapan gazete, bugün de Kandil’den tehdit mesajını yayınlıyor. Paralel’in gazetesi de HDP ile haber yapmış, bizi tehdit ediyor. HDP, Paralel Yapı, Kandil ve DHKP-C iş birliği yapıyor. Hepsi bir araya gelse bize güçleri yetmez. Tehditlere müsaade etmeyiz" dedi.

AK Parti karşıtlığıyla kurulan ittifaka da değinen Başbakan, "Gülen medyası, Doğan medyası ümidini HDP’ye bağlamış. ’Barajı geçsin’ diye ellerinden geleni yapıyorlar. HDP tehdit ediyor. Muhtarlardan, sisivl toplum kuruluşlarından, vatandaşlardan kendilere gönderilen tehdit mektuplarını alıyoruz. Buradan bir kez daha uyarıyorum: Seçime gölge düşürmek isteyen, baskı kurmaya çalışan olursa karşısında kale gibi dururuz; kimseye hukuk dışı işler yapmasına izin vermeyiz" diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinin önemine değinen ve Türkiye’nin bir yol ayrımında olduğunu belirten Davutoğlu, “Ya bu yolda yürüyüp kendi silahımızı, arabamızı, projemizi yapacağız yada 90’lı yıllara döneceğiz” dedi.

Kırıkkale’den bir de müjde veren Davutoğlu, "Buradan bir müjdeyi daha açıklıyorum. Yerli otomobil için bütün çalışmalar tamamlandı, imzalar atıldı. Seri üretime 2020’de geçeceğiz" diye konuştu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU

Kars’ta partililerine hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu ise, hükümete yüklendi. Kılıçdaroğlu, "Merak ediyorum, bunlar milletten hangi gerekçe ile oy istiyorlar. ’Biz yol yaptık’ diyorlar. Her hükümet yol köprü yapar" dedi.

"Sizin sorununuzu ben çözeceğim, her eve bereketi ben getireceğim" diye devam eden CHP lideri, "’Bu memlekette huzuru, refahı getireceğim, emekliyi birinci sınıf vatandaş yapacağım’ dedim. ’Parayı nereden bulacaksın’ diyorlar. O kaçak saraya bağlanan tüm hortumları kesip millete vereceğim. Sizin dertlerinizi biliyorum, nasıl çözüleceğini de biliyorum" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı, seçmenlerinden iki de söz isteyerek, "Sizden iki söz istiyorum. CHP’ye evet mührü basacak mısınız? İkinci söz sandığa giderken geçen seçimlerde sandığa gitmemiş, CHP’ye oy verememiş vatandaşımızı ikna edeceksiniz" ifadelerini kullandı.

DEVLET BAHÇELİ

Edirne’de konuşan Devlet Bahçeli’nin hedefinde ise yine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu vardı. Bahçeli, "Edirne’den ilan ediyorum. AK Parti devri kapanıyor. 13 yıla yaklaşan zillet, 7 gün sonra sona eriyor. Erdoğan’ın hesap vereceği günler yaklaşıyor. Davutoğlu’nun başını öne eğeceği günler yaklaşıyor. Hiçbir mihrak bu akıbeti değiştiremeyecektir" dedi.

Bahçeli, sorunları tek başına çözmeye talip olduklarını da ekleyerek, "Bir yanda AK Parti ve koalisyonu, diğer yanda milletini karşılıksız seven Türkiye sevdalıları. Bir yanda varlıklarımızı sömürmeye hazırlanan küresel odaklar, teröristler ve müzakereciler. Diğer yanda milli emanetleri savunan Edirneliler. Korkaklığın teslim olmaya dayandığı bir iktidar dönemi 7 Haziran’da sona erecektir. Biz MHP olarak bütün sorunlarını tek başımıza çözeriz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim