• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Üç Lider Üç Miting

Günün ilk mitinglerini Başbakan Davutoğlu Van’da, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Kütahya’da, MHP lideri Bahçeli ise Erzincan’da yaptı.Van’da coşkulu bir kalabalığa hitap eden Ahmet Davutoğlu, CHP ve H...
Üç Lider Üç Miting

Günün ilk mitinglerini Başbakan Davutoğlu Van’da, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Kütahya’da, MHP lideri Bahçeli ise Erzincan’da yaptı.

Van’da coşkulu bir kalabalığa hitap eden Ahmet Davutoğlu, CHP ve HDP’nin benzerliklerini anlattı. Davutoğlu, “CHP tek parti döneminde ‘Allah Türkçe bilmez mi’ demişti. Şimdi HDP’de ‘Allah Kürtçe bilmez mi’ diyor. Biz Allah’ın 99 ismine rana olmuşuz. Sen isimlerini bilmezsin be hey. Kalkıp ‘Kudüs Yahudilerin’ diyor. Kılıçdaroğlu da ‘İsrail ile neden dost değiliz’ diye soruyor. Bunların biri beyaz Türk, biri de beyaz Kürt; anlamazlar bizim halimizi. Mescid-i Aksa İslam’ındır. Kıblemizi işgal edenlere karşı her zaman mücadelemizi edecek miyiz? 7 Haziran’da ikisine de ders verecek miyiz?” dedi.

Bugünün Gezi olaylarının başlangıç yıl dönümü olduğunu da hatırlatan Başbakan, Gezi olaylarıyla milleti şiddete mahkum etmek isteyenlerin asla başarılı olamayacağını kaydetti.

KEMAL KILIÇDAROĞLU

Kütahya’da konuşan Kemal Kılıçdaroğlu ise, hükümeti hedef aldı. CHP lideri, “Bunlar 2002’de sizden oy isteyen insanlar değil. Bunlar değişti, farklı bir sınıfın insanı artık. Bunlar ezilenleri, yoksulları savunmuyor artık. Bunlar sadece kendi ceplerini düşünüyorlar. Sadece ve sadece yandaşlarını düşünüyorlar” dedi.

‘Merkez Türkiye’ projesiyle ilgili eleştirileri de yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “Yüzyılın projesini açıkladım, Merkez Türkiye projesi; itiraz edemiyorlar. ‘Bu proje yanlış diyemiyorlar’. Ne diyorlar, ‘>e ben bunu yazmıştım’. E yazmıştın neden yapmadın, beni bekledin? Ben yapacağım. Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkesi yapacağım” diye konuştu.

DEVLET BAHÇELİ

Erzincan’da partililerine seslenen Devlet Bahçeli de hükümeti eleştirdi. MHP lideri, “AKP’nin Türk milletine de, Erzincan’a da vereceği bir şey kalmamış, bu iktidar tamamen tükenmiştir. AKP aldatmasının arkasında açlık vardır, yoksulluk vardır ve yolsuzluk vardır. Geliştik nutuklarının arkasında işsizlik vardır, kayırma vardır, yağma vardır. Bayrak istismarının ardında, onursuz dış politika, korkak ve teslimiyetçi zihniyet vardır. Ve bu zilletten milletimizi kurtaracak yegane güç Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek başına iktidarı Türkiye’yi kurtaracaktır” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’na da seslenerek, “Artık sonunuz geldi.

Yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz. Kaygınız bundan, korkunuz bundandır Milli hesaplaşmadan kaçamayacak, kurtulamayacaksınız. Mağdur yaptıklarınız, çaresiz bıraktıklarınız, umutsuz kıldıklarınız 10 gün sonra hesap sormak üzere geliyor. Milliyetçi Hareket mazlumun, işsizin, yoksulun, şehidin hesabını sormak için 7 Haziran’ı bekliyor” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim