• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:31Güneş 06:06Öğle 13:07İkindi 16:54Akşam 19:59Yatsı 21:28
    • 18°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 25°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2429.254 -0.19
  • Dolar: 32.552 0.19
  • Euro: 34.8813 0.59

Üç Lider Üç Miting

Başbakan Davutoğlu Isparta’da, CHP lideri Kılıçdaroğlu Bartın’da, MHP Genel Başkanı Bahçeli ise Nevşehir’de halka hitap etti.Isparta’da partililerine hitap eden Ahmet Davutoğlu, Devlet Bahçeli’nin ken...
Üç Lider Üç Miting

Başbakan Davutoğlu Isparta’da, CHP lideri Kılıçdaroğlu Bartın’da, MHP Genel Başkanı Bahçeli ise Nevşehir’de halka hitap etti.

Isparta’da partililerine hitap eden Ahmet Davutoğlu, Devlet Bahçeli’nin kendisini hedef alan ağır sözlerine cevap verdi. Davutoğlu, “Bir siyasetçinin şerefi, vatan toprağının her köşesine adım atmasıyla ölçülür. Sesleniyorum Bahçeli’ye bize ‘şerefsiz’ diye seslendiği için. Hakkari’deki al bayrak benim şerefimdir. Diyarbakır’daki al bayrak benim şerefimdir, o şerefi biz ayakta tutuyoruz. Hadi şeref peşindeyse, meydan okuyorum, Türkiye’nin her meydanına gitsinler, halkla kucaksınlar, ondan sonra bize milliyetçilik taslasınlar. Hem gidemeyecekler, sonra da vatan toprağına çıkamayıp gelip Batı’da milliyetçilik taslayacaklar. Biz öğretiriz herkese milli beraberliği” dedi.

“BAHÇELİ’DEN BİR SES DUYDUNUZ MU ?”

Davutoğlu, Bahçeli’nin neden Kemal Kılıçdaroğlu ve Selahattin Demirtaş’ı eleştiremediğini de sordu. Başbakan, “Bize saldırırken kurt, milletin değerlerine saldırılırken kuzu. HDP’nin eş başkanı, aynı zamanda CHP’nin eş başkanı, aynılar sonuçta ‘Kudüs Yahudilerindir’ dediğinde siz Bahçeli’den bir şey duydunuz mu? Kılıçdaroğlu ‘Türkmenleri göndereceğim’ dediğinde Bahçeli’den ses yok. Kimden ses var, sadece AK Parti’den var. Madem ki er meydanı, hesaplaşalım, şeref hesabı yapalım. Eğer şeref hesabı yapacaksak hikmetle yapalım. Yurt dışındaki her bir ecdat yadigarı bizimdir. Orhun Anıtları’nı kim restore etti? Orhun Anıtları’nı Ankara’da konuşmak kolay, Orhun Anıtları’nı, oraya giden yolu yaptı mı?” ifadelerini kullandı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU

Bartın’da konuşan Kemal Kılıçdaroğlu ise, yine vaatlerini anlattı, kaynak’ konusundaki eleştirilere yanıt verdi. “Refahı tabana yayacağız” diyen CHP lideri, “-Vay efendim emekliye parayı nereden vereceksin- diyorlar. Hayatımda duyduğum en ayıp sorulardan bir tanesi. Sen kaçak saray yaparken biz sorduk mu? Yandaş için çocukların için var, emekli için yok. Parayı da bulacağız emekliye de vereceğiz. Emekliler sizin sahibiniz CHP’dir” dedi.

DEVLET BAHÇELİ

Bahçeli’nin Nevşehir mitingindeki gündemi ise Süleyman Şah Türbesi idi. MHP liderinin hedefinde Cumhurbaşkanı ve Başbakan vardı. Bahçeli, “ Süleyman Şah Türbesi’nden Türk Bayrağı’nı indiren Erdoğan ve Davutoğlu’dur. Bunların yatacak yeri sığınacak limanı kalmamıştır. Ecdad yadigarı toprakları satanlar türbe ziyaretinden nemalanmak istiyor. Alan aldı satan sattı. Bundan sonra sana kalan ömrün boyunca duyacağın vicdan azabıdır. Şimdi Davutoğlu soruyorum; Eşme’ye giderken PKK terör örgütü ile temasın oldu mu? Kuryeler gidip geldi mi? Bunlara cevap ver, bunları açıkla. Süleyman Şah huzuruna çıkacak ne yüzünüz ne de siyasi şerefiniz kalmıştır. Siz ziyaret edecekseniz Kandil’e gidin, Kürdistan’ı kurmak için tur atan Barzani’ye koşun, Türk düşmanlarının kollarına atılın. Sizin yeriniz Süleyman Şah değil. Ecdada kılıç satanlardır, sizin layığınız bunlardır” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim