• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 12°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 9079.97 0.00
  • Altın: 2324.29 0.76
  • Dolar: 32.3631 0.11
  • Euro: 34.9427 -0.36

Üç Lider Üç Miting

Başbakan Davutoğlu Bitlis’te, ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu Manisa’da, MHP Genel Başkanı Bahçeli ise Bursa’da halka hitap etti.Partisinin Bitlis mitinginde konuşan Ahmet Davutoğlu’nun hedefinde mu...
Üç Lider Üç Miting

Başbakan Davutoğlu Bitlis’te, ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu Manisa’da, MHP Genel Başkanı Bahçeli ise Bursa’da halka hitap etti.

Partisinin Bitlis mitinginde konuşan Ahmet Davutoğlu’nun hedefinde muhalefet partileri vardı. CHP ile HDP’nin işbirliği yaptığını savunan Davutoğlu, ilginç bir de benzetme yaparak, “Onlara artık CHDP diyebiliriz” dedi. İki partinin de İmam Hatip liselerine ve Diyanet’e karşı olduğunu ifade eden Başbakan, özgürlüklerin tek adresinin AK Parti olduğunu anlattı.

Davutoğlu, çözüm sürecinden geri dönüş olmadığı mesajını da yineledi.

KILIÇDAROĞLU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, Manisa’da seçmenlerine seslendi. Vaatlerini anlatan Kılıçdaroğlu, kaynak eleştirilerine tepki gösterdi. 4 yıllık yetki isteyen Kılıçdaroğlu, “Bunca soruna rağmen iktidara 13 yıllık kredi açılmışken, ben de sizden sadece 4 yıl için yetki istiyorum” dedi.

Emeklilere borçlu olduklarını anlatan CHP lideri, “Eğer bu ülke büyümüşse, emeklinin alın teriyle, gözyaşıyla büyümüştür. Cumhuriyet Halk Partisi’nin emeklilere vefa borcu var. Emekliler geçinemiyor, ikramiyeyi alacak, pazara gidecek, esnaf kazanacak, hortumcular kaybedecek. 11 milyon emekli var, bir tek bile fire beklemiyorum. Hakkınızı savunuyorsanız, huzur istiyorsanız adres CHP” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, mazotu çiftçiye 1,5 TL’den vereceğini de yineleyerek, “Kimse zarar etmeyecek. Elmasta, yakutta vergiyi sıfırladılar ben de mazotta vergiyi sıfırlayacağım” ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ

Bursa’da konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli ise, yalnızca iktidar partisini değil, ana muhalefeti de eleştirdi. Bahçeli, “CHP’yi görüyorsunuz. Atatürk’ün kurduğu partinin ne halde olduğunu görüyorsunuz. ‘Alkışlıyoruz’ diyenleri görüyorsunuz. Bu kez tercihiniz MHP olsun, bizimle yürüyün” dedi.

AK Parti’nin 13 yıldan bu yana millete çile çektirdiğini savunan Bahçeli, bu çilenin 7 Haziran akşamı sona ereceğini de ekledi.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bazı toplantılarda eline Kur’an’i Kerim alarak istismarda bulunduğunu iddia etti. MHP iktidarında emekli maaşlarına düzeltme yapacaklarını anlatan MHP lideri, “İş sağlanana kadar aile desteği adı altında ödeme yapacağız. Yaşlısına bakmakla yükümlü ailelere sosyal bakım yardımını helalinden vereceğiz. Bedelsiz küçük baş hayvan vereceğiz. Evin olmayan muhtaç ailelerimize sosyal konut sağlayacağız. Okul okuyan evlatlarımıza burs bağlayacağız. Hasta annelere şartlı sağlık yardımını arttıracağız” dedi.

Bahçeli, muhtaç durumdaki ailelere ‘hilal kart’ uygulamasıyla yardımlarda bulunacakları vaadinde de bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim