• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 21°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 25°C Rize
  • BIST: 9778.35 0.58
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Türkkan'dan Önemli Açıklama

7 Haziran genel seçimleri için son günlere girilirken, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan seçim çalışmalarını genişleterek hızlandırdı.
Türkkan'dan Önemli Açıklama

Türkkan son olarak Gebze’de birçok STK, hastane, işyeri ve ev ziyaretleri gerçekleştirirken, günün finalini Kartepe’de yaptı.

İŞÇİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği program ile seçim çalışmalarını sürdüren MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile MHP Kocaeli Milletvekili Dicle Akın Gebze’de birçok ziyarette bulunarak MHP iktidarı için oy istedi.

Türkkan ile Akın’a bu ziyaretleri sırasında MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, eski İlçe Başkanı Nusret Acur, Dursun Daşdangil, Hayati Bayram, MHP İl Başkan Yardımcısı Erkan Azeri, MDK Üyesi Selim Çakır, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yılmaz, Aydemir Özcan ve Niyazi Güner katıldı.

MHP heyeti ilk ziyaretinde Gebze Balçık Köyü’nde hizmetlerini sürdüren Çakır Alüminyum Fabrikası’nda çalışan işçilerle kahvaltıda buluşarak MHP’nin iktidara geldiği gün yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MHP’DEN STK VE EV ZİYARETLERİ

MHP heyetinin ikinci durağı Gebze’deki Türk Eğitim-Sen Kocaeli 2 No’lu Şube Başkanı Mustafa Kılıç oldu. Türkkan sırasıyla Gebze Yüzyıl Hastanesi’nde talihsiz bir kaza geçiren Cemal Gençer’i, Gebze Merkez Hastanesi Başhekimi Hakan Öbek’i ziyaret ederek hastalara acil şifalar diledi.

MHP heyetinin Gebze turunda Sultan Orhan Mahallesi’nde Gebze İlçe yönetim kurulu üyesi Bülent Özdemir’in organize ettiği toplantıda mahalle sakinleri kadınlar Türkkan’a artık AKP hükümetinden kurtulmak istediklerini ifade etti.

Gebzeli iş adamı Özcan Dal’ı ziyaret eden MHP heyeti Dal Lunapark’ta çalışanlarla sohbet ederken, ayrıca Gebze Oto Sanayi Sitesi’nde Başkan İlhami Ateş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiler.

Ev toplantılarından bir diğerinde Türkkan ile Dicle Akın Nesrin Gülçiçek’in Gebze Mutlu Kent’te bulunan evine konuk oldu. MHP’liler Gebze’de Fırtına Trabzonspor Taraftar Derneği’ne konuk olurken, dernek lokalinde spor siyasetin önüne geçti.

KADINLARA YAŞANABİLECEK TÜRKİYE’Yİ ANLATTILAR

Gebze’de Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri, Elektrik Mühendisleri ve Makine Mühendisleri Odası’ndan temsilciler Gebze’de yaşanan sorunları tek tek MHP Milletvekili Lütfü Türkkan’a iletirken, Türkkan’ın yeniden Milletvekili olarak Kocaeli’ni temsil etmesi durumunda desteğini beklediklerini dile getirdiler.

Gebze’de Mevlana Mahallesi’nde sadece kadınların katıldığı ev toplantısına konuk olan MHP Milletvekili Lütfü Türkkan ile MHP Kocaeli Milletvekili adayı Dicle Akın bayanlara MHP iktidarında yaşanabilecek bir Türkiye’nin nasıl olması gerektiğini anlattılar.

MHP heyeti en büyük ilgiyi Gebze Erzurum Oltulular Derneği’nde görürken, dernek üyeleri MHP’ye genel seçimler öncesinde destek olacaklarını ifade ettiler.

FİNAL KARTEPE’DE GERÇEKLEŞTİ

Günün finalini Kartepe’de gerçekleştiren MHP Milletvekili Lütfü Türkkan ile MHP Kocaeli Milletvekili adayı Dicle Akın’a MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender ile partililer eşlik etti.

Bir avuç oy uğruna mahalle statüsüne geçirilen ama Mahalle demeye bin şahit isteyen köylerden birisi olan Karatepe’de vatandaşlar geç saat olmasına rağmen Türkkan’ın MHP’nin seçim beyannamesinde yer alan projeleri dinleyerek destek sözü verdiler.

Karatepe’de tamamlanan toplantı sonrasında Arsyanbey’e geçen MHP heyeti vatandaşlardan MHP iktidarı için oy istedi. Türkkan; Arslanbey’de vatandaşlara “AKP hükümeti iktidarı kaybedeceği için son günlerde çaresizlikten ne yapacağını şaşırmış durumda. Artık korkunun ecele faydası yok, MHP iktidara geliyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim