• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:44Güneş 06:16Öğle 13:09İkindi 16:52Akşam 19:52Yatsı 21:18
    • 29°C Kocaeli
    • 26°C İstanbul
    • 25°C Ankara
    • 22°C Rize
  • BIST: 9632.76 -0.49
  • Altın: 2481.175 -0.11
  • Dolar: 32.4995 0.28
  • Euro: 34.6178 0.28

Türkkan AKP'lilere Yüklendi

MHP Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan Darıca Hasbahçe’de düzenlenen toplantıda Çözüm Sürecine rağmen bitmeyen terör olaylarına değinerek AKP’lilere seslendi.
Türkkan AKP'lilere Yüklendi

Türkkan, “Şuanda kandırıldık diyorsanız siz aptalsınız. Ama farkına varıp bunu destekliyorsanız o zaman da hainsiniz” dedi.

MHP İl Teşkilatı tarafından organize edilen seçim takvimi çerçevesinde ilçe ilçe dolaşan ikinci sıra milletvekili adayı Lütfü Türkkan’ın dünkü durağı Darıca oldu. Türkkan, ev ev gezerek vatandaşlardan oy istedi. Türkkan ev ziyaretlerinin ardından Hasbahçe’de kendisini dinlemek için toplanan kalabalık bir gruba neden aday olduğunu anlattı. Konuşmalarına kendini tanıtarak başlayan Türkkan meclisteki yoğun çalışmalarına değinerek, “Meclisin hamalı gibiydim. Avrupa’da Türk parlamentosunu en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım” dedi.

TÜRKİYE’NİN DÜNÜ VE BUGÜNÜ

Türkiye’nin dünü ve bugününü karşılaştıran Türkkan, “Türkiye’ye lokasyon olarak bakıldığında en sancılı bölge ama bu iyi bir yönetim ile avantaja çevrilebilir.  Türkiye su savaşında çok şanslı. Bir ikinci konu enerji. Dünyada enerji çıkaran ülke zengin değildir. Taşıyan ve satan ülke zengindir. Türkiye doğru siyaset üretse enerji geçiş hatlarından ciddi anlamda para kazanabilir. Biz Türkiye olarak kendi önemimizin farkına varmalıyız. Çocuklarımızın geleceği için bir takım düşünceleri göz önüne almamız lazım. Elimizdeki zenginlikleri en doğru şekilde kullanmamız lazım” diye konuştu.

HORTLAYAN PKK DEĞİL MAŞASI

Çözüm sürecine de atıfta bulunan ve asıl amacın Kürtlerin özgürlüğü değil enerji nakil hatları üzerinde bulunan bir kukla devlet oluşturmak olduğunu kaydeden Türkkan, “Zannetmeyin birileri Müslümanlardan rahatsız olup onları öldürüyor. Müslümanlar oyunun farkına varamadıkları için kendi kendilerinin düşmanı oldular. Biz öyle bir ekonomik krizden çıkmıştık ki bir bakmışız yanı başımızda Irak Kürdistan’ı kuruldu. Bakın çok yakında Suriye Kürdistan’ını kuracaklar.  Basiretli davranmazsak sıra bizde. Hortlayan PKK değil PKK’nın maşası” açıklamasında bulundu.

VATANDAŞ HAKLI AMA…

AKP’lilere bir kez daha bana Çözüm Sürecini anlatın diye seslenen Türkkan, “Bunun içinde barış içinde yaşamak varsa çözümün başında ben varım. Şuanda kandırıldık diyorsanız siz aptalsınız. Ama farkına varıp bunu destekliyorsanız o zaman da hainsiniz. Bize neden koalisyon kurmadınız diye soruyorlar. Evet vatandaş haklı. Ama biz HDP ile koalisyon yapabilir miyiz. HDP’nin bize dışarıdan destek vereceğine inanıyor musunuz? Böyle bir hükümetin yürüme şansı yok. Belli kurumları HDP’ye bağlamak zorundasınız. Her türlü yolsuzluğa rağmen AKP ile de koalisyonu düşündük” dedi.

SONUÇ YİNE KOALİSYON OLACAK

Ancak Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun koalisyon görüşmesinde  bunun yerine genel bilgiler verdiğini kaydeden Türkkan, “Koalisyona millet karar verir. En uygun karar AKP-MHP koalisyonuydu ama onlar 3 aylık bir seçim hükümeti istediler.  Bizim koalisyon şartlarımız ortada” dedi. 7 Haziran seçimlerinin sonucunu önceden açıkladığını belirten Türkkan, “1 Kasım’da da yine koalisyon çıkacak. Ama bu idare edecek bir koalisyon olamaz. Kapımızda çok ciddi bir ekonomik tehlike var. Problem artmaya başladı. 2016 yılında çok ciddi iflaslar duyacaksınız. Seçimde sağlıklı bir sonuç alamazsak dolar 3 ay sonra 5 lira olur. Ondan sonra bizi kimse kurtaramaz” ifadelerine yer verdi.

3-106.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim