• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 1°C Kocaeli
    • 9°C İstanbul
    • 3°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2246.872 0.11
  • Dolar: 32.3324 0.07
  • Euro: 35.1918 -0.04

"Türkiye'nin zaman kaybına tahamülü yok"

AK Parti Kocaeli Miletvekili Adayı Cemil Yaman, seçim çalışmalarını Kocaeli'nin dört bir köşesinde sürdürerek 24 Haziran'da yapılacak seçimler için vatandaştan destek istemeye devam ediyor.
"Türkiye'nin zaman kaybına tahamülü yok"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, seçim çalışmalarını önceki gün Derince'de sürdürdü. AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve SKM yönetimi ile birlikte kentin değişik noktalarında vatandaşlarla bir araya geldi.

MİLLETİMİZİN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ

Derince'de vatandaşlarla bir araya gelerek destek isteyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, 24 Haziran Pazar günü gerçekleşecek Genel seçimlerin ülkenin geleceği için büyük önem taşıdığını belirterek "24 Haziran seçimleriyle ülkemiz yeni bir döneme giriyor.  Kuruluşundan bu yana geçen 16 yıllık süre içinde devletle milleti yeniden buluşturmuş ve bütünleştirmiş olan Partimiz, yeni dönemde de güzel Türkiye’mizi ve aziz milletimizi çok daha müreffeh yarınlara taşımada ve bu yolda milletimizin hizmetkârı olmaya devam etmede kararlıdır.  Yeni dönem insanı merkeze alan, özgürlük alanlarının genişletildiği, daha demokratik ve her alanda kaliteye odaklanmış bir dönemi ifade etmektedir. Kaynağımız her zaman olduğu gibi Türkiye’dir. Daha çok çalışacağız ve milletimizin güvenini boşa çıkarmayacağız.

BUGÜNÜN İŞİNİ YARINA BIRAKMAYACAĞIZ

Ülkemizin kalkınmasından ve büyümesinden rahatsız olanlarla içimizdeki hainlerin gerçekleştirdikleri 15 Temmuz hain darbe girişimi sürecinde tarihimizde ilk defa olmak üzere Meclis’imiz bombalanmış, millet iradesi yok edilmeye çalışılmıştır. Tarihi geleneği güçlü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, milli iradenin üzerinde herhangi bir güç kabul etmeyeceğini 15 Temmuz’da tüm dünyaya göstermiştir. Meclisimiz, milli iradenin sembolü, halkımızın kendini yönetme hakkının garantisidir. Meclis sadece yasama faaliyetlerinin yapıldığı bir yer değil aynı zamanda Türkiye’nin bağımsızlığının, demokratik hüviyetinin, halkın yüce iradesinin vücut bulduğu yerdir. Meclisimiz, yürütme üzerinde halkın sesi olup yasama denetimini sağlayan yönetim sistemimizin ve demokrasimizin vazgeçilmez bir parçasıdır. Güçlü bir Meclis olmadan güçlü bir Hükümet ve bağımsız ve tarafsız yargıdan bahsetmek ve gelişmiş bir ülke hayali kurmak mümkün değildir. Yeni sistemde bürokratik tüm engelleri kaldıracağız. Artık bugün git yarın gel olmayacak. Bugünün işini yarına bırakma olacaktır.” dedi.

TÜRKİYE'NİN ZAMAN KAYBINA TAHAMÜLÜ YOK

Artık Türkiye’nin zaman kaybına tahammülü olmadığını belirten Yaman, "Ülkemiz yeni yönetim sistemiyle birlikte ekonomik büyümemizde ve sosyal refah düzeyimizde güçlü bir sıçrama yapacaktır. İnşallah 24 Haziran milletimiz Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye desteğini gösterecek ve Türkiye yeniden şahlanarak yoluna devam edecektir" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim