• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2501.23 0.69
  • Dolar: 32.5679 0.11
  • Euro: 34.7715 0.11

Türkiye, dünyanın en güçlü ikinci ülkesi olacak

Vedik Astrolog Ebru Cinek, “Akra Talks” için geldiği Antalya’da yine iddialı açıklamalarda bulundu.
Türkiye, dünyanın en güçlü ikinci ülkesi olacak

Yıllardır yaptığı açıklamalarda, Türkiye’nin geleceği hakkında tam isabetli tespitler yapan, 15 Temmuz’u, Trump’ın seçileceğini, son olarak da Türkiye’nin başkanlık sistemine geçeceğini bilen Vedik Astrolog Ebru Cinek, “Akra Talks” için geldiği Antalya’da yine iddialı açıklamalarda bulundu…

“2020 yılında Türkiye, dünyanın en güçlü ikinci ülkesi olacak” diyen ünlü astrolog, Elif Dağdeviren’in moderatörlüğünde AKRA’da düzenlenen AKRA TALKS’ta gerçekleşen sohbette, “Türkiye’nin geleceğinden kimse endişelenmesin” dedi.

 

Duygu ve deneyimleri ön plana çıkartarak, kapıdan girildiği andan itibaren misafirlerin kalbine dokunan yeni nesil otelcilik konsepti Urban Social’ı hayata geçiren AKRA, bu çalışmalarının önemli bir halkası olan Akra Talks etkinlikleri kapsamında, Elif Dağdeviren moderatörlüğünde konusunda uzman isimleri Antalyalılarla buluşturuyor. Türkiye’nin geleceği hakkında nokta atışı tespitler yapan, 15 Temmuz’u, Trump’ın seçileceğini, Türkiye’nin başkanlık sistemine geçeceğini önceden haber veren Vedik Astrolog Ebru Cinek, Akra Talks’ın Mayıs ayındaki ilk konuğuydu.

 

Çocukluğundan itibaren gökyüzüne, yıldızlara hayran olan hatta yıldızların kendisiyle konuştuğunu düşünen Vedik Astrolog Ebru Cinek, her zaman astrolojiye ilgi duysa da, profesyonel olarak ilgilenmeye yedi yıl önce başlamış. Önce hepimizin yakından bildiği, güneşe ve 12 burç sistemine dayanan Batı Astrolojisi eğitimi almış fakat eksik kalan taraflar olduğunu hissetmiş. Astrolojiyle ilgili araştırmaları onu dünyanın en eski sistemi olan ve yıldızlara bağlı olarak şekillenen Vedik Astroloji (Hint Astrolojisi) ile tanışmasını sağlamış. O zamandan beri de kendi deyimiyle; insanların hayatına ‘ışık’ tutmaya çalışıyor.

 

“Vedik Astroloji’de yaptığımız yorumlar kişinin hayatını değiştirir”

 

Vedik Astrolojinin bir kurallar sistemi olduğunu da anlatan ünlü astrolog; “Her konuya farklı haritadan bakıyoruz. Yüzlerce haritamız var. Doğum haritanızı bir ağaç olarak düşünün, diğer haritalarınızı onun meyvesi olarak... Vedik Astroloji bir kurallar bütünüdür. Bizler analiz yapmadan önce, en az 3-4 harita üzerinden kontrol ettikten sonra bilgi aktarırız danışana. Evlilik için ayrı, sevgililik için ayrı, çocuk için ayrı, kariyer, sağlık, yüzlerce ayrı harita var. Türkiye’nin ve diğer ülkelerin de doğum haritalarına baktığımız için okumalar ayrıdır” diyor.

 

“Kişilerin kaderleri varsa, ülkelerin de var"

 

Akra’da yaptığı iddialı açıklamalarla Türkiye’nin geleceğine bir kez daha ışık tutan Ebru Cinek, “Yaşadığımız dönemde ülkemizin kadersel sürecini yaşıyoruz. Türkiye’nin gelişimi, modernliği ile ilgili kimsenin hiçbir kaygısı olmasın. 2019’dan itibaren 2020’li yıllara geldiğimizde ülkemiz globalde ana oyunculardan birisi olacak. Haritaya göre birincisi Çin ya da Japonya… Türkiye baş öğretmen konumuna gelecek. Tüm dünya bizi takip edecek. Yani ülkemizin geleceğiyle ilgili lütfen şüpheniz, kaygınız olmasın. Geçmişten gelen güçlü bir travmaya sahip Türkiye haritası ama artık ülkemiz artık yükselişe geçiyor Yıllar sonra bunu hep beraber göreceğiz” dedi.

 

“Kaderimizi anladığımızda kabullenmek çok daha kolay”

 

Vedik Astroloji’nin “Karma” üzerine kurulu bir sistem olduğunu anlatan Cinek, “Karma dendiğinde çoğumuzun aklına ödül ya da ceza sistemi gelir ama değildir, eylemlerimizden oluşur. Hint felsefine göre bu dünya hepimiz için bir aydınlanma yeridir. Hepimiz ruhumuzu geliştirmek, tekamülü yakalayıp olgunlaşmak için buradayız. Değiştireceğimiz şeyler var değiştiremeyeceğiz şeyler var. İrade gücüne sahibiz. Vedik astroloji irademizi kullanacağımız alanları anlatıyor bize…”

 

Doğduğumuz anda elimize bir paket program verildiğini ama nasıl kullanacağımızı bilmediğimiz söyleyen Cinek; “Hangi potansiyellere sahibiz, neleri doğru neleri yanlış yapıyoruz hepsi bize bağlı ve özgür irademizle değiştireceğimiz konular. Kaderimizi anladığımızda yaşamınız çok daha kolay oluyor, kabullenme çok daha kolay oluyor.”

 

“Doğum haritanız kimlik numaranız gibidir, kimseyle paylaşmayın”

 

Doğum haritalarının aslında kişilerin parmak izleri gibi olduğunu anlatan Ebru Cinek; “Nefes aldığınız anda oluşan bir iz. Fakat aynı zamanda sizin zaaflarınızı da gösteriyor” diyor. “Doğum haritanız kimlik numaranız gibidir, sadece güvendiğiniz insanlarla paylaşmalısınız. Herkesin elinde olmaması gerekiyor. Birçok ülkenin başkanı, kurum yöneticileri astrologla çalışıyor. Bazen başkanlar doğum tarihlerini farklı söylüyor ki hangi dönemde neye açık olduğu, zafiyetleri bilinmesin.”

 

Vedik Astroloji ile çıkartılan doğum haritalarında herşeyin göründüğünü, kişilerin çırılçıplak kaldığını da söyleyen ünlü astrolog; “Ancak ben Vedik Astrolojiyi hep pozitif karma üzerinden anlatırım. Zor dönemlerini görürüm, ne yapması gerektiğini anlatırım elbette ama astroloji korkulacak ya da sadece burçlardan ibaret bir sistem değildir” diyor.

 

“Astroloji Fal Değildir”

Dinleyicilerden birinin sorduğu soru üzerine falcılığın dinlerde yasak olduğunu anlatan ve astrolojinin falla karıştırılmaması gerektiğini söyleyen Ebru Cinek; “Bizim sistemimizde yıldız sistemi, yıldızname... Kuranı Kerim’de gezegenler ve yıldızlar var. Ama herşeyden önce Allah… Danışanlarıma da hep bunu söylüyorum. O bizim görmemizi, bilmemizi istemeseydi, bizim bunu kullanma gibi bir şansımız olamazdı” dedi.

 

“Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki, ne insanlara boş umut dağıtırım, ne onların hayatını aşağı çekerim. Sadece irade güçlerinin ve kendilerinin farkında olmasını sağlarım Muhafazakar olan danışanlarım da var, onlar da sistemle tanıştıktan sonra ne olduğunu gördüler ve anladılar” dedi.

 

“Estetik Ameliyatlar İçin En ideal aydayız ve diyete mutlaka Cumartesi günleri başlayın”

 

Günlerin enerjisi olduğunu ve bu enerjiyi gezegenlerden aldığını söyleyen Ebru Cinek; Kilo vermeye çalışırken asla ve asla Pazartesi başlamayın. Pazartesi başlayan diyetlerin sonu gelmez. Çünkü ay günüdür, kararsızdır ve dalgalıdır” dedi. “Diyete Satürn günü olan Cumartesi günü başlayın, çünkü o gün disiplin günüdür, önemli iş toplantıları için ise Merkür günü olan Çarşamba’yı tercih edin” derken “Perşembe günleri kutsal yerleri ziyaret etmek, meditasyon için tercih edilen bir günken, Cuma günleri aşk için, romantik yemekler, lüks şeyleri satın almak için uygundur; Salı günleri mars günüdür. Önemli ameliyatlarınız için bugünü kullanabilirsiniz. Çünkü mars demek ameliyatlarla bağlantılıdır” dedi.

 

“Estetik operasyonlar için, içinde bulunduğumuz ay ideal çünkü Balık burcunda. Mayıs sonuna kadar estetik operasyonlarınızı yaptırabilirsiniz, sonuç olumlu olacak” diyerek Akra Talk katılımcılarını bilgilendirdi.

 

Urban Social’la Türkiye turizminde fark yaratan AKRA, ‘Dokunuş’, ‘Lezzet’, ‘Koku’, ‘Ses’ ve WellBeing (Daha İyi Bir Sen) kodlarını buluşturarak konaklama deneyiminin merkezine yerleştiriyor. Her kod için özel çalışmalar yapıp konusunun en iyisi olan isimlerle işbirliklerine imza atan otel, Akra Talks etkinlikleriyle de Urban Social’ı güçlü bir şekilde destekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim