• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:29Güneş 06:04Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:00Yatsı 21:29
    • 27°C Kocaeli
    • 25°C İstanbul
    • 26°C Ankara
    • 28°C Rize
  • BIST: 9713.32 0.71
  • Altın: 2430.366 0.04
  • Dolar: 32.529 0.08
  • Euro: 34.865 0.09

Türkeş'in adı üst geçide verilecek

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Lideri Alparslan Türkeş’in adının Yahya Kaptan ışıklarındaki üst geçide verileceğini belirterek, "Aydın Ünlü’ye boşuna saldırmıyorlar. Uzun yıllar MHP’cilik oynayanlar artık oyun oynayamayacaklar” dedi
Türkeş'in adı üst geçide verilecek

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Lastik-İş Tesisleri’nde gerçekleştirilen İl Başkanları değerlendirme toplantısı ve ardından Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ziyaretlerinin ardından partisinin il binasında basın açıklaması yaptı. Partisinin il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında konuşan Aydın Ünlü Alparslan Türkeş’in adının Akademi Hastanesi’nin önüne yapılan üst geçide verileceğini ifade ederek olağanüstü genel kurul söyleminde bulunan muhaliflere yönelik olarak, “Uzun yıllar MHP’cilik oynayanlar artık oyun oynayamayacaklar” dedi.

“SONUÇ ODAKLI BİR TOPLANTIYDI”

Bugün il başkanları toplantımızın dördüncüsü yapıldı diyen İl Başkanı Aydın Ünlü “Diğer toplantılara nazaran sonuç odaklı bir toplantıydı. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in isminin adının Yahya Kaptan ışıklarındaki üst geçide verilmesi Büyükşehir belediyesi tarafından uygun görüldü. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Yaman’ın görevden alınmasıyla ilgili öneri muhtemelen önümüzde günlerde çözülecek. Olumlu bir sonuçtur bu da. Biz Kocaeli’de siyaset yapıyoruz. Olumsuzlukları da beyan edeceğiz. Birlik bütünlük anlamında il başkanlarının bir arada olması önemli. Mia, çöp yakma tesisi, tramvay gibi Büyükşehir genel sek. Bir bilgilendirme yapılacak olması önem arz ediyor” dedi.

ÜNLÜ’DEN VALİYE TEŞEKKÜR

Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na eğitim gibi kamu hizmetleri konusunda kendilerine bilgiler verildiği için teşekkürlerini ileten MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kamu hizmetleri anlamında siyasi partilerin bilgilendirilmeleri de Kocaeli siyaseti adına çok önemlidir. Vali beye çok teşekkür ediyoruz. 29 Ekim’de inanıyorum ki törene tüm il başkanlarımızın katılımıyla resmi bir tören olacak. Bu da bir ilk olacak Türkiye’de. Bu bilgi paylaşımı Kocaeli siyaseti için sevindirici olacaktır. Olumsuzların olumlu olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz belgeli konuşuruz. Önemli projelerle ilgili değerlendirmelerle ilgi düşüncelerimizi de kamuoyuyla paylaşacağız” açıklamasında bulundu.

HAYAL GÖRÜYORLAR

MHP’de muhaliflerin olağanüstü kongre beklentilerine yönelik yorumlarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP kurumsal bir siyasi parti. Genelge gelmeden bu işler başlamaz. Yarın Ankara’da olacağız. Hem grup toplantımıza katılacağız. Hem de genel başkanımızla görüşeceğiz. İhraç edilecek insanlar için ilçe teşkilatlarından şu anda isimler gelmedi evrak işlemleri yapılıyor. Durum netleşince kamuoyunu aydınlatacağız.Onlar beklemeye devam etsinler. Yeni kongre süreci başladı. Bizim gündemimizde öyle bir süreç beklentisi falan yoktur. MHP’nin 9 Ekim kongre sürecine gelmesiyle beraber olağanüstü genel kurul hayali kuranlar o hayalle yaşamaya devam etsinler. Disiplin kurulu çalışamaz hale gelirse il başkanlığı duruma müdahale eder. Karar yeter sayısı vardır. Tersi bir durumu söyleyenler hayal görüyorlar” ifadelerini kullandı.

“MHP’CİLİK OYNAYANLAR”

Paralel yapının MHP’yi ele geçirmek istediğini vurgulayan Ünlü, “Paralel yapı tarafından MHP’yi ele geçirmek için yapılanlara ve Aydın Ünlü’ye yapılanlara bakın durumu anlarsınız. Çoğu insan MHP’nin üyesi dahi olamayacaktır. Aydın Ünlü’ye boşuna saldırmıyorlar. Uzun yıllar MHP’cilik oynayanlar artık oyun oynayamayacaklar. Artık MHP’nin sandığını bekleyen samimi insanlarla MHP yoluna devam edecektir. MHP ile ilgili kararı taban verecek. MHP’nin yarın ki yol haritasını bu insanlar çizecek” açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim