• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 25°C Kocaeli
    • 25°C İstanbul
    • 26°C Ankara
    • 30°C Rize
  • BIST: 9824.69 1.06
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Turizmin tek adresi ''Turluyoruz Turizim''

Turizmin tek adresi ''Turluyoruz Turizim''
Turizmin tek adresi ''Turluyoruz Turizim''

6 yıldır Kocaeli'de  sektörde olan Turluyoruz Turizm,  Çalışanlarının güler yüzü, verdiği hizmetin kalitesiyle Kocaelililerin tercih ettiği Turluyoruz Turizm, kışa özel fırsatları sunmak için herkesi satış ofisine bekliyor. Estetik açıdan zengin bir ofiste sizleri güler yüzüyle Operasyon Sorumlusu Mehmet Kaptan, Satış Danışmanları Envercan Bilgi veBuse Dane karşılıyor.şu anda Tepecik Mahallesi İstiklal Caddesi Öven Han. No:7 Kat: 3 adresinde hizmet veriyor.

AMACIMIZ TURİZM KÜLTÜRÜNÜ AŞILAMAK

Enes Bilgi’in kurduğu Turluyoruz Turizm’de Operasyon Sorumlusu olarak görev yapan Mehmet Kaptan, tur organizasyonlarıyla ilgili bilgi vererek Hem İzmit’in yerli halkına hem de üniversite öğrencilerine çeşitli organizasyonlar ve turlar kültür turları, okul turları, günübirlik ve konaklamalı turlar düzenliyoruz. Kocaeli’de bunu çok kurumsal bir şekilde yapıyoruz. Kocaeli halkını turizme alıştırmak için önemli ve ciddi adımlar atıyoruz. Kendimizi sürekli geliştirmek için genç ve dinamik kadro ile yolumuza devam ediyoruz. Günübirlik konaklama turlarının yanı sıra O Ses Türkiye çekimlerine giden sayısı acentalardan birisiyiz” dedi.

YENİ SEZONDA YURTDIŞI TURLARI

Kış turları için rezervasyonların başladığını da hatırlatan Kaptan, “Kışın öğrencilerin yoğun olarak tercih ettiği günübirlik yer Kartepe, konaklamada ise Uludağ (1 gece 2 gün veya 2 gece 3 gün) Sonbahar mevsiminde Kapadokya turumuz talep alıyor. Yazın daha çok İzmir/Alaçatı, Çeşme, Olimposturları tercih ediliyor. Orta yaş grubunun en çok talep ettiği turumuz ise Karadeniz turu. Yurtdışı turları için çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki sezon yurtdışında da aktif olmaya başlayacağız” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERLE İÇ İÇE

En büyük müşteri ağının üniversite öğrencileri olduğunu ifade eden Operasyon Sorumlusu Kaptan, öğrencilere büyük avantajlar sağladıklarını söyledi. “Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin her daim yanlarında olmak ve onlara bir şeyler katmak amacıyla öğrenci kulüpleri ile yakından çalışmalar yapıyoruz” diyen Kaptan şöyle devam etti: “Ulaşım noktasında ve kulübün bazı giderlerinde (tişört, bayrak, stant ) kendilerine katkıda bulunuyoruz. Bizleri daha yakından tanımaları için ofisimize bekliyoruz.”

TALEBE GÖRE ORGANİZASYON

Konaklamalı turların yanında günübirlik turların da daha çok talep edildiğini ifade eden Kaptan, “Tur organizasyonlarımızı daha çok 18-35 yaş arası vatandaşlar tercih ediyor. Daha çok Yedigöller, Bolu, Abant, Gölcük, Eskişehir, Ankara Bursa’ya tur talepleri alıyoruz. Gruba özel seyahatlerimiz de oluyor. İstenilen bölgeye istenilen tarihlerde geziler düzenliyoruz. Yaz sezonunda gençlerin yoğun olarak tercih ettiği Bodrum organizasyonumuz.

UYGUN FİYATLAR

Kaptan, “Piyasadaki en uygun acentalardan biriyiz. Kaliteye önem verdiğimiz kadar müşterilerimizin yanında olarak onlara gezi kültürünü aşılamak amacıyla fiyatlarımızı oldukça makul şekilde ayarlamaya dikkat gösteriyoruz. Günübirliklerde ücretlerimiz 50 ile 150 TL arasında değişiyor.Günübirlikte gezilerimizde araç içi kahvaltı paketi ve gidilen bölgeye göre öğle yemeği hizmetimiz de oluyor. Konaklamalarda ise gidiş geliş ücreti 300 ile 800 TL arasında değişiyor.Ayrıca grup indirimi de uyguluyoruz. Grup olarak organizasyon yaptırmak için en az 10 kişi gerekiyor”dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim