• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 9079.97 0.00
  • Altın: 2324.294 0.76
  • Dolar: 32.3585 0.11
  • Euro: 34.9376 -0.39

Turgay Kıran: Kimse Seçimi...

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Turgay Kıran, mayıs ayında yapılacak seçimler için çalışmalarının sürdüğünü ve seçimi kimsenin baştan kazanamayacağını söyledi. Kıran, sarı-kırmızılı kulübün nisan ayı...
Turgay Kıran: Kimse Seçimi...

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Turgay Kıran, mayıs ayında yapılacak seçimler için çalışmalarının sürdüğünü ve seçimi kimsenin baştan kazanamayacağını söyledi.

Kıran, sarı-kırmızılı kulübün nisan ayı divan kurulu toplantısında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kıran, ekip olarak aylardır çalıştıklarını belirterek, "Sizlerle de bunları hep paylaştık. Kadromuz da hazır, elimizdeki projelerimiz de hazır. Biraz daha zaman bekliyoruz çünkü biliyorsunuz daha bir ayımız var. Bu arada da arkadaşlarımız pastayla uğraşıyorlar çünkü pastanın üzerine çilek değil, çilekli pasta yapmak istiyoruz. İçerisinde olsun istiyoruz çileğimizin. Dolayısıyla arkadaşlarımız da bu konuyla ilgili çalışıyorlar. Çok önemli yerlerde çalışıyorlar. Bunlarında bilgisini en yakın zamanda sizlerle paylaşacağım" dedi.

"BEN GALATASARAY BAŞKANLIĞINA ADAYIM"

Basın mensuplarının, üç adayın da Galatasaray Liseli olduğunu hatırlatması üzerine Kıran, "Zaten adayların çoğu lise mezunu. Ama Galatasaray Lisesi mezunu demek istiyorsanız ben de Galatasaray Lisesi mezunuyum. Ama ben Galatasaraylıyım. Dolayısıyla ben bu seçimde Galatasaray Başkanlığı’na adayım. Liseye aday değilim. Ben bütün Galatasaraylıların başkanı olmak istiyorum. Mesaj benim için çok önemli çünkü ben bu kavramı sevmiyorum. Çünkü biz Galatasaraylıyız. Biliyorsunuz Galatasaray’da alt disiplinler var. Nedir? Sporcular derneği, iş adamları derneği, kültür derneği bunlar da yok benim için çünkü herkes Galatasaraylı. Üye olan herkes Galatasaraylı ve o üyelerin başkanı olmak istiyorum. Dolayısıyla da hiçbir kurumla pazarlık etmiyorum. Bunu da özellikle söylemek isterim. Yanlış bir algı operasyonu yürütülüyor. Ben Galatasaray başkanlığına adayım" diye konuştu.

“SEÇİMİ KİMSE BAŞTAN KAZANAMAZ”

Kıran, camia içinde Dursun Özbek’in seçimi kazanacağına dair bir algı olduğu iddialarına ise, "Dursun Özbek’in camiada tanınırlığını bilmiyorum. Saygı duyuyorum Dursun’a benim sınıf arkadaşım, dönem arkadaşım. Ama bu açıkladığı diğer arkasında kemik olayları var biliyorsunuz, meşhur biat oylarımız var. Onları herhalde kast ediyorsunuz. 8 bin kişinin bin 300’ü bin 400’ü oraya verebilir ama diğer 5 bin 500 kişinin de hür fikri, vicdanı hür biat kültürü olmayan insanlar olduklarına inanıyorum. Onlar da gelirler ya Adnan’a ya da bana verirler. Veyahut Dursun’a verirler. Dolayısıyla seçimi kimse baştan kazanmaz" cevabını verdi.

“BİRLEŞTİRİCİ OLMA DURUMUNA GİDİYORUZ”

“Galatasaray’da yeni bir çığır açmamız gerekir” diyen Kıran, “Biz Galatasaray’da birleştirici olma durumuna gidiyoruz. Dolayısıyla biz bunu Dursun’a da söyleyebiliriz. Biat kültüründen vazgeçip bizimle gelmek istiyorsa hep beraber seçime girebiliriz” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim