• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 22°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9036.18 2.61
  • Altın: 2297.773 0.96
  • Dolar: 32.3261 0.23
  • Euro: 35.0684 -0.11

Tüksiad'da Emlakçılar Zirvesi

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD), Gebze ve İstanbul bölgesindeki Gayrimenkul firması üyelerini kahvaltıda ağırladı.
Tüksiad'da Emlakçılar Zirvesi

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği’nin geleneksel hafta sonu kahvaltı programında gayrimenkul sektörü masaya yatırıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu TÜKSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleşen kahvaltıda TÜKSİAD üyesi emlak firmaları bir araya geldi. TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk ve yönetim kurulu üyelimizin hazır bulunduğu kahvaltı sonrası Gayrimenkul sektörünün sorunları ve geleceği enine boyuna tartışıldı.   TÜKSİAD Emlak komisyonu Başkanı Engin Yıldırım’ın organize ettiği kahvaltının ardından bir açılış konuşması yapan TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, derneğe üye emlak firmalarını kahvaltıda bir araya getirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, hafta sonu değerleri zamanlarından feragat edip davete icap eden misafirlerine teşekkür etti. Bundan sonraki kahvaltı programlarında ayrı ayrı sektörleri buluşturacaklarını ve bugün emlak sektörü ile start verdiklerini ifade eden Nurettin Aslantürk, İşadamları Derneği’nin en önemli görevlerinden bir tanesinin de sektör temsilcileri biraya getirip sorunları tartışıp ilgili yelere rapor etmek olduğunu kaydetti. Asıl işinin lojistik olduğunu ve Gayrimenkul firması da bulunduğu ifade eden Nurettin Aslantürk, bu işi önüne gelen herkesin yaptığını ve kalitenin düştüğünü belirterek,” Herkes işini yapacak. Herkes bildiği işi en iyi şekilde yaparsa başarı ve kalite olur. Emlak sektörünün sorunlarını bugün burada masaya yatırıp, sorunların çözülmesi ve sektörün saygınlık kazanması noktasında Tüksiad olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız” diye konuştu.

 Gayrimenkul sektörünün her zaman kazandıran sektör olduğunu ve olmaya devam edeceğini ifade eden TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, işini düzgün yapan sektör temsilcilerinin her zaman kazançlı çıktığını ve çıkmaya devam edeceğini, Gebze’nin gayrimenkul yatırımı açısından  çok değerli ve kazandıran bir bölge odluğunu sözlerine ekledi.

Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen toplantının devam eden bölümlerinde gayrimenkul sektörünün sorunları ve geleceği detaylı bir şekilde ele alındı. Sektörde düzgün ve ehliyetli kişilerin iş yapmasının vurgulandığı toplantıda, dernek kurulması ve sektöre bir saygınlık getirilmesi konusu da gündeme geldi. Yükselen dolar karşısında arazinin her zaman değerli olduğunun vurgulandığı gayrimenkul zirvesinde, toprağın çok önemli olduğu, dünyadaki savaşların toprak yüzünden çıktığı kaydedildi.

Oldukça verimli ve faydalı geçen toplantıya katılanlar memnuniyetlerini dile getirirken, TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk ve yönetim kurulu üyelerine böyle bir toplantıyı düzenlediklerini için teşekkür ettiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim