• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 11°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2495.355 0.46
  • Dolar: 32.3811 -0.30
  • Euro: 34.6983 0.10

Trabzonspor’da ‘Ersun Yanal’ Rahatsızlığı

Trabzonspor’da içten içe teknik direktör Ersun Yanal rahatsızlığı yaşanıyor.Trabzonspor’un, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Gaziantepspor’a 2-0 mağlup olmasının ardından saman altı o...
Trabzonspor’da ‘Ersun Yanal’ Rahatsızlığı

Trabzonspor’da içten içe teknik direktör Ersun Yanal rahatsızlığı yaşanıyor.

Trabzonspor’un, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Gaziantepspor’a 2-0 mağlup olmasının ardından saman altı olan bazı sorunlar da ön plana çıkmaya başladı. Bordo-mavili kulüpte içten içe yaşanan Ersun Yanal tartışmasına rağmen yönetim bugüne kadar tecrübeli ismi medya önünde tartışmazken, deplasmanda oynanan maçın ardından başkan yardımcısı Ali Uzunay’ın takım üzerinden Ersun Yanal’a mesaj göndermesi takım içindeki sorunların su yüzüne çıkmasına neden oldu.

Sezon başından beri teknik heyet, futbolcular ve yönetim arasında köprü kuracak kuramsal bir yapı oluşturamamanın sıkıntısını yaşayan bordo-mavili yönetim, teknik direktör Ersun Yanal ile de benzer bir sorun yaşıyor. Bu alanda birçok argümanı deneyen yönetim bunda başaralı olamazken, kendi çalışma alanıyla ilgili konulara müdahale edilmesini istemeyen Ersun Yanal’ın, yetki alanıyla ilgili bölümlere tam anlamıyla hakim olmak istemesi yönetim ile zaman zaman yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sorunlar yaşanmasında neden oldu. Son menajerlik olayında yaşanan gelişmelerde net bir tavır ortaya koyaran Yanal’ın bu çıkışının bazı isimleri de rahatsız ettiği biliniyor. Constant olayının yanı sıra takım içinde yaşanan sızmalara karşı rahatsızlığı bilinen Yanal’ın son çıkışı da bazı dengelerin değişmesine neden oldu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın, sık sık şehir dışına çıkması ise yönetimin yanı sıra bazı kesimlerin de dikkatini çekiyor. Yanal’ın, tüm motivasyonunu takıma veremediği şeklinde yapılan yorumlar ağırlık kazanırken, bu durum yönetim ile Yanal arasında soğuk rüzgarların esmesine neden oluyor.

HACIOSMANOĞLU AĞIRLIĞINI KOYACAK

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yaşanan son gelişmeler üzerine teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya gelecek. Eşinin doğum yapması üzerine bu buluşmayı erteleyen Hacıosmanoğlu, önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelerek hem teknik heyet ile hem de futbolcularla bir araya gelecek. İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal’a güvenini yenilemesinin yanı sıra bir takım konulara dikkat çekecek. İkinci yarıda iyi bir çakış yakalanmasına rağmen Gaziantepspor karşısında oynanan futbol ve alınan sonuçtan memnun olmayan Hacıosmanoğlu’nun, Yanal’a skordan çok oynanan kötü futbolun nedenlerini sorması bekleniyor. Yönetimin de fikrini alacak olan İbrahim Hacıosmanoğlu, bir sezonda 3 teknik adamla çalışma düşüncesine sıcak bakmazken, Süper Lig’de şampiyonluk yaşamış Yanal’ın takımı toparlayacağı yönündeki inancının tam olduğunu yöneticilerle paylaştığı öğrenildi. Ayrıca başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ile yapacağı görüşmede son gelişmeler dışında yaşadığı herhangi bir rahatsızlığının bulunup bulunmadığını soracağı da öğrenildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim