• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2323.296 0.73
  • Dolar: 32.3427 0.27
  • Euro: 34.8336 1.74

Topbaş’tan Müjde

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Ağva’da AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Topbaş konuşmasında, Şile için çok özel ve dikkat çekecek bir projesi olduğunu beli...
Topbaş’tan Müjde

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Ağva’da AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Topbaş konuşmasında, Şile için çok özel ve dikkat çekecek bir projesi olduğunu belirterek, “Hazırlıklar yapıyoruz proje için ama şuanda ne olduğunu açıklamayacağım. Gerçekleşmeye yakın kamuoyuna duyuracağım” dedi.

Başkan Kadir Topbaş, Ağva’da seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı.

Açılışta Avrupa Birliği eski bakanı Egemen Bağış, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, AK Parti Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı ile çok sayıda partili hazır bulundu. Seçim irtibat bürosunun açılışından sonra vatandaşlarla sohbet eden Topbaş, Osmanköy’e gelerek vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

“ŞİLE’YE ÖZEL VE DİKKAT ÇEKECEK BİR PROJE”

Osmanköy’e gelirken belediye başkanı ile görüştüğünü ancak projesi için şimdilik yer bulamadığını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Bu özel projeyi yaptığım zaman, Şile kendisini daha güzel bir şekilde tanıtma fırsatı bulacak. Hazırlıklar yapıyoruz proje için ama şuanda ne olduğunu açıklamayacağım. Gerçekleşmeye yakın kamuoyuna duyuracağım. Şile’ye çok özel ve dikkat çekecek bir projem var” dedi.

“VATANDAŞLARI İSTANBUL’DAN AĞVA’YA BALIK YEMEĞE GETİRECEĞİZ”

Köylerdeki atıl iş gücünün değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Topbaş, “Konuda İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak, köylerde atölyeler kuracaksak, projeyi yapın gelin. Değişen ve gelişen bir dünyada gençlerin önüne imkanları konulmaz ise gelecekle ilgili umutları yeşeremez. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak her yerde sadece altyapı sorunları ile ilgilemiyoruz. Yaşam şartlarını nasıl iyileştirebiliriz bunun çalışmasını yapmaktayız. Yaptığımız organizasyonlarda taksiciler ve esnaf kazandı mı? Bunların değerlendirmelerini yapıyoruz. İstanbul’dan otobüsler ile guruplar halinde insanları Ağva’ya balık yemeğe getireceğiz. Ağva’ya gelip vatandaşlarımızın alışveriş yapmalarını sağlayacağız. Bu mahalleler hangi projeler ile gelişebilir, bizim sizin fikirlerinize ihtiyacımız var. Bizim bir dokunuşumuz buraların sıkıntılarını ortadan kaldırabilir” şeklinde konuştu.

“HER İSTANBULLU BU DOĞAL GÜZELLİKLERİ GÖRSÜN”

Başkan Kadir Topbaş, Ağva’da yaşayan insanların gönüllerinde yer etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Reklamlar izliyorsunuz. Herkes malını iyi bir şekilde tanıtmaya çalışıyor. Ama satılan ürünler ne kadar sağlıklı kimse bundan bahsetmiyor. Herkes malını iyice satmaya çalışıyor. Siyasi arenada da siyasetçiler meydanlara gelip neler söyleyecekler göreceksiniz. Bu söylediklerini geçmişle mukayese edeceksiniz. Kimin sözü yerde kalır, kim sözünü namus bilir, ona göre siz değerlendirmede bulunacaksınız. Bize köyün nasıl gelişebileceğine dair çözümler getiriniz ki bunlar değerlendirilsin. Şile bezi atölyeleri kuralım, her İstanbullu bir kez buranın doğal güzelliğini görsün” diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim