• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 13°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2507.536 0.94
  • Dolar: 32.5742 0.11
  • Euro: 34.7856 0.09

Terör Olaylarını Çocuk Gözünden Görmek!!!

Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Nisan törenleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki makamında çocukları kabul etti. Tören sırasında soru soran çocuklardan biri hüngür hüngür ağladı.
Terör Olaylarını Çocuk Gözünden Görmek!!!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 23 Nisan törenleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki makamında çocukları kabul etti. Erdoğan, çocuklarla tek tek selamlaştı. 16 çocuğa Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da eşlik etti. Koltuğu 11 yaşındaki Başak Tahan, çocuk bayramı nedeniyle devraldı. Külliyeye gelen çocuklar arasında şehit çocukları ve engelli çocuklar da vardı. Erdoğan'ın kabulüne Çorumlu Necip Can damgasını vurdu. Çorumlu Necip soru soracağı sıra kendini tutamayarak ağladı.

"NABİ BEY BUNUNLA İLGİLENİN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara "Çanakkale Şehitliği'ni gezdiniz mi?" diye sordu ve çocukların sadece 4'ünün gezdiği öğrendi. Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya dönerek "Nabi Bey, bu okullarımız demekki hiç gitmemiş, bununla ilgilenin" talimatını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"Sevgili çocuklar, hepinizin 23 Nisan Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Bizim de ülkemizi geleceğe hazırlamak için yürüttüğümüz çalışmalar sizlere daha güzel bir Türkiye bırakmak içindir. Milyonlarca yaşıtınız içinden geleceğin cumhurbaşkanları, akademisyenleri, bakanları da çıkacaktır. Dünyaya estetiğin ve duygunun penceresinden bakmayı öğrendiğinizde eminim daha güzel olacaktır. Tarihimizi çok iyi öğrenin. Özellikle Çanakkale Şehitliği'ni mutlaka ziyaret edin.

Yaşınızın kıymetini bilin. Bunlar geri kaldığında bir daha asla geri gelmeyecek günlerdir, bunu unutmayın. Verdikleri mücadeleyle bizleri bu toprakları vatan kılan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle anıyorum."


11 YAŞINDAKİ CUMHURBAŞKANI BASININ SORULARINI YANITLADI

Erdoğan, çocuklara yaptığı konuşmanın ardından koltuğu 11 yaşındaki Başak Tahan'a bıraktı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tarhan, kadın ve erkek eşitliğine değindi.

"CUMHURBAŞKANIMIZ O İŞİ HALLEDİYOR"

Bir muhabirin "Başkanlık sistemi konuşuluyor, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Sayın Cumhurbaşkanımız o işleri hallediyor" yanıtını verdi.


ŞEHİTLER İÇİN İSTİKLAL MARŞI'NI ÇALDI

Başak Tarhan, daha sonra flütle 'hayat bayram olsa' ve şehitlerimiz için İstiklal Marşı'nı çaldı.

SORU SORARKEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Konuk çocuklardan biri soru soracağı sırada kendini tutamayarak ağladı. Şehitler ve yakınlarıyla ilgili soru soran Çorumlu Necip Can'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan teselli etti. Erdoğan, "Şehit yakınlarına sahip çıkmak devletin görevidir," dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun üzerine "Bizim şehidimizin kanı yerde kalamaz, kalmayacak. Bunun için terör operasyonları kararlılıkla devam edecek" dedi.


Erdoğan, konuşmasının devamında "Devlet bütün şehit ailelerinin çocuklarını da üniversitenin son sınıfına kadar okutacaktır" şeklinde konuştu.

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim