• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Tatoğlu, hedefi yüksek tutuyor

AK Parti'nin kuruluşundan bu güne çeşitli kademelerde başarı ile görev yapan, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi ve Aztaş Makine'nin sahibi Köksal Tatoğlu, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığında en güçlü aday olarak görülüyor.
Tatoğlu, hedefi yüksek tutuyor

AK Parti'de yaklaşan kongre öncesi adaylar üzerinden kulisler yoğun bir şekilde devam ediyor. Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri olan, 47 ilden daha büyük sanayinin başkenti Gebze'de iktidarı temsil edecek olan kişinin muhtemel bayram sonrası belirleneceği düşünülürken çalışmalarını hızlandıran adaylar içerisinde ismi ön planda olan Köksal Tatoğlu hedefini büyük tutuyor.
GECE GÜNDÜZ DEMEDEN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Çalışmalarını aralıksız sürdüren ve Gebze'de ismi ön planda olan teşkilat tarafından sevilen Köksal Tatoğlu gazetemize  konuştu. 2019 öneminin farkında olduğunu dile getiren Tatoğlu Gebze'ye yakışan bir yönetim kurmak istediğini ifade etti. Mevcut AK Parti Gebze İlçe Başkanvekili olan Tatoğlu partisi tarafından aday gösterilmesi durumunda dün olduğu gibi bundan sonrada gecesini gündüzüne katarak daha çok partisi ve Gebze için harcayacağını söyledi. 
2023 HEDEFİNE HIZLA İLERLİYORUZ
Tatoğlu şunları ekledi; Sayın Cumhurbaşkanımız her konuşmasında 2019 genel, yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemi vurguluyor. Evet bizim içinde bu iki seçimde gerçekten çok önemlidir. AK Parti iktidarında Türkiye'de çok ciddi bir değişim yaşanmakta ve bu değişimle ülkemiz çok büyük projeleri hayata geçirerek her geçen gün 2023 hedefine hızla ilerlemektedir.
TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Bu kutlu yürüyüş için bu zamana kadar AK Parti Gebze İlçe Teşkilatımın her kademesinde görev yapan arkadaşlarım üzerine düşeni her zaman yaptı. Geçmişte görev alan arkadaşlarımın hepside canla başla AK Parti'nin büyümesi, ülkemizin kalkınması ve Gebze'nin gelişmesi için çalıştılar. Birlikte görev yaptığım tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN YENİ YOL HARİTASI 
Malum 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası ülkemizde Cumhurbaşkanımızda ve partimizde yeni yol haritası çıkarttı. Bu yol haritası ile ülkemizin kalkınması daha da güçlü ve hızlı olacaktır. Bu vesile ile partimizde de ciddi bir bayrak değişimi yaşanmaktadır. Partimi,z bu güne kadar başarı ile görevini yerine getiren Hasan Soba başkanımızın yerine yeni bir aday uygun görülmüştür. 
2019 SEÇİMLERİ BU ÜLKENİN KADERİ OLACAK 
Bu nedenle bizde ülkemizin, partimizin ve Gebze'nin geleceği için alimizi taşın altına koymaya karar verdik. Eğer aday gösterilirsem Gebze'de partimizi en üst seviyede temsil etmeye çalışacağım. 2019 seçimleri bu ülkenin kaderi olacak. AK Parti'nin 16 yıllık iktidarındaki tüm kazanımlarının devamı için önümüzdeki seçimlerde muhakkak AK Parti'nin açık fark atması gerekiyor. AK Parti'nin sandıktan birinci çıkmamak gibi bir korkusu yok. Hamd olsun ki dünya lideri olan bir genel başkanımız var.
GEBZE'Yİ KUCAKLAYAN BİR YÖNETİM
AK Parti'nin halkın gözünde en etkili olduğu alan yerel yönetimlerdir. Yerelde halkla iç içe olan teşkilatçılık anlayışımızı daha da güçlendirerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Gebze'ye yakışır bir yönetim kurmak için çabalıyoruz. Bu noktada parti büyüklerimizin de tecrübelinden faydalanmayı ihmal etmeyeceğiz. İnşallah aday gösterilirsem Hasan Soba başkanımızdan devir alacağım hizmet bayrağını daha da yukarı çıkarmak gayretini sarf edeceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim