• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2530.149 1.85
  • Dolar: 32.5654 0.07
  • Euro: 34.6382 -0.21

Tatlıkuyu Mahallesi sakinleri isyan ediyor!

Gebze’nin kalabalık mahallelerinden biri olan Tatlıkuyu Mahallesi’nde tepkiler artıyor. Birkaç mahalle sakini, çöp bidonları yüzünden evde oturamadıklarını belirterek, dilekçe verdikleri ilgili müdürün kendilerini bu yüzden tehdit ettiğini iddia etti.
Tatlıkuyu Mahallesi sakinleri isyan ediyor!

Tatlıkuyu Mahallesi 1306/1 Sokak’ta bulunan Arda APT. sakinlerinin başı dertte. Apartmanlarının önünde bulunan çöp bidonu yüzünden evinde oturamadıklarını belirten sakinler, bidonun kaldırılması için belediyeye şikayette bulunduklarını söyledi. Dilekçeyle başvuru yapan vatandaşlar hiçbir şekilde sonuç alamadıklarını ifade etti. Hasan Al isimli apartman sakini, konuyu Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü’ne kadar taşıdığını, ancak karşı apartmanda akrabaları olduğu için işlem yapmadığını ve kendilerini tehdit ettiğini iddia etti.

MÜDÜR BİZİ TEHDİT ETTİ!

Konu hakkında açıklama apartman sakini Hasan Al, şikayetlerini şu şekilde dile getirdi: 
‘’Çöp Bidonlarının başka yere kaldırılması için bir buçuk yıldır mücadele ediyoruz. Belediyede ilgili bölümlere şikâyetlerimizi bildirdik.  İlçe başkanı ve meclis üyeleri mahallemize gelip durumu gördü. Beraber resim çekildik ve halledileceğini söyledi. Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü geldi, başka karşı binayla muhatap oluyor, bizi umursadığı yok. Bunun sebebi ise müdürün akrabasının o apartmanda oturması. Ne yaparsak yapalım kaldırmıyorlar. Her gün çok pis kokular geliyor. Evlerimizde oturamıyoruz.  Sinekler ve pislikler her gün çoğalıyor. Biz şikâyet edip başvurduğumuzda bizim haklı olduğumuzu söylüyorlar ve bu çöp bidonunun buradan kalkması gerektiğini söylüyor. Bizi kandırıyorlar sürekli. Ne kaldıran var, nede aldıran. Defalarca şikâyet ettik. En son yine kaldıracağız dediler; bu sefer de gelip çöp bidonunu buraya sabitlediler. Sırf müdürün akrabaları burada oturuyorlar diye. Parti başkanları geldi. Tamam, haklısınız deyip kaldıracağız dediler ancak yine kaldırılmadı. Belediyeye verdiğimiz dilekçe elimizde. Belediye Temizlik İşleri Müdürü şahsi arabasıyla buraya geldi. Bizi hiç muhataba almadı ve bunun üstüne bizi tehdit etti. Birkaç kişinin söz hakkı yoktur, bu kadar insana bir kişi mağdur olamaz dedi. Bütün apartman sakinleri bu çöpün buradan kaldırılmasını istiyor ancak bir apartman dışında.  Kullanmadığımız çöpün kokusunu çekmek zorunda mıyız? O kadar istiyorlarsa kendi apartmanlarının önüne alsınlar. Karşı apartman Müslüman da, bir gavur muyuz?’

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Birol Karalı
26 Eylül 2016 Pazartesi 21:25
21:25
Bütün siyasi partileri gezmişsiniz, Belediyeden sonuç alamamışsınız, en son Müdürü Karalamak kaldı değil mi ? Kimse kafasına göre çöp bidonu yeri belirleyemez. Gerçek anlamda zarar veren bir durum varsa, Savcılığa suç duyurusunda bulunulur. İnsanları karalamak, Müslümanlığa göre, Kul Hakkıdır.
arcade
26 Eylül 2016 Pazartesi 19:29
19:29
Hepimiz çöp atıyoruz orada olmasın burada olsun şeklinde bir yaklaşımla 300 bin nüfuslu bir ilçede nasıl düzen sağlanır. Çöpün yerini belediye belirler vatandaşta oraya atar.
Szng
26 Eylül 2016 Pazartesi 13:31
13:31
Hepimiz çöp atıyoruz orada olmasın burada olsun şeklinde bir yaklaşımla 300 bin nüfuslu bir ilçede nasıl düzen sağlanır. Çöpün yerini belediye belirler vatandaşta oraya atar.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim