• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 17°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9508.43 -0.17
  • Altın: 2491.482 0.30
  • Dolar: 32.6 0.14
  • Euro: 34.8095 0.12

Taşdemir, “Eylüllere rağmen var olacağız”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, 12 Eylül 1980 askeri darbesinin ardından yaşananları gazetemize anlattı. O dönemin mağdurları arasında yer alan Taşdemir, “Eylüllere rağmen var olacağız” dedi.
Taşdemir, “Eylüllere rağmen var olacağız”

12 Eylül 1980 darbesinin ardından, yaşanan zorlukların ve bu sürecin mağdurları arasında yer alan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze Yenigün Gazetesi’ne o günlerde yaşananları ve ülkücü hareket olarak yaşadıkları zorlukları paylaştı. Taşdemir, “12 Eylül’ün üzerinden 38 yıl geçmesine rağmen yaşadıklarımız dün gibi aklımızda, o günün davamızda açtığı yaralar hala çok tazedir ve tam anlamıyla giderilmemiştir” açıklamalarında bulundu. Taşdemir vatan hainleriyle, vatanseverlerin bir kefeye konulduğunu ve hiçbir çıkar beklemeden bayrak inmesin, ezan dinmesin diyen ülkücü hareket mensuplarının işkencelere maruz kaldığını dile getirdi. Eylüllere rağmen mücadelemizi yılmadan, yorulmadan sürdüreceğiz diyen Taşdemir, “Vatanı çok sevmenin hesabı o dönemin kan emici vampirlerince akıl almaz işkencelerle bizlerden soruldu” şeklinde konuştu. Ayrıca Taşdemir, ülkücü hareketin hiçbir makam mevki beklemeden sadece vatan için mücadele ettiğini ve bu yaşanan süreçten sonra 15 Temmuz’da bu ülkede hain planları olanların “Bir daha başaramayacaksınız” dersinin Türk Milleti’nce çok iyi şekilde verildiğini aktardı. İşte Taşdemir’in açıklamalarından satırbaşları;

EDERİ 1 DOLAR OLAN HAİNLER
“O gün o darbeyi yapanlara “Bizim çocuklar kazandı” diyenlerin, gayrimeşru ve ederi 1 dolar eden hain çocukları 15 Temmuz’da amaçladıklarını başaramadı. Yüce Milletimiz güzel memleketimizin böyle hain planlara kapalı olduğunu ve bir daha başaramayacaklarının dersini en güzel şekilde verdi.

VATAN HAİNLERİYLE BİR TUTULDUK
O dönem de partimizin kadroları içerisindeydik ve vatanın bütünlüğü için çalışmalar yapıyorduk. Kan emici vampirler bizleri hedef almış, partimizin kurucusu Başbuğumuz Alparslan Türkeş dahil ülküdaşlarımız idamla yargılandı. Vatan hainleriyle, vatan sevdalıları bir tutuldu. Asmayalım da besleyelim mi diyerek arkadaşlarımız şehit edildi.

VATAN BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN VAROLDUK
Biz ülkücüler olarak bu zamana kadar hiçbir makam mevki beklemeden sadece vatanın bütünlüğü için mücadele ettik. O dönemde ben dahil birçok arkadaşımız hapis yattı. Sadece vatanı sevdik ve nefsi müdafaa yaptık. Hatta 26 gün beraber kaldığım arkadaşım, başka hapishaneye sevk edilerek idam edildi. Çok zorlu süreçlerden bu günlere geldik.

MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
12 Eylül sonrasında kaybettiğimiz dava arkadaşlarımızı şehadete eren Ahmet Kerse, Ali Bülent Orkan, Cengiz Baktemur, Cevdet Karakaş, Fikri Arıkan, Halil Esendağ, Selçuk Duracık, İsmet Şahin, Mustafa Pehlivanoğlu kardeşlerimizi unutmayacağız ve Eylüllere rağmen var olmaya, vatan için mücadele etmeye devam edeceğiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de hayırlı ömürler diliyorum” dedi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim