• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 11°C Kocaeli
    • 11°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 9079.97 0.00
  • Altın: 2323.059 0.71
  • Dolar: 32.3622 0.10
  • Euro: 34.9429 -0.35

Tarım İlacı Enjekte Etti, Bıçakladı, Banyoya Kilitleyip Ölüme Terk Etti.

Film gibi cinayete dava!
Tarım İlacı Enjekte Etti, Bıçakladı, Banyoya Kilitleyip Ölüme Terk Etti.

Adana’da ilişkiye girdiği adamın parasını çalmak için tarım ilacı şırınga edip, bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen 40 yaşındaki Selma C. hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.

İddianamede yaşlı adamın boynuna tarım ilacı enjekte eden kadının, Osman Efe’ye “ Cinsel gücünü artıracak” diyerek onu telkin etmesine de yer verildi. Efe’nin ölüm nedenin tarım ilacı olduğu da belirtildi.

Adana’da parasını çalmak için plan yaptığı 70 yaşındaki Osman Efe’ye önce şırınga ile tarım ilacı enjekte edip, sonra da bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen Selma C, (40) hakkında “ Nitelikli insan öldürme, nitelikli hırsızlık” suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Savcı, Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede şüpheli kadının, Osman Efe’nin 6-7 bin euro ‘sunu çaldığına da yer verdi.


PARA KARŞILIĞI İLİŞKİ


Olay, 10 Ekim 2015 tarihinde Sarıçam İlçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi 3372.Sokak’taki Osman Efenin oturduğu 12 numaralı evde meydana geldi.  İddianameye göre olay şöyle gelişti. Almanya’dan işçi emeklisi olan Osman Efe yalnız yaşıyordu.  Yaşlı adam, olaydan bir süre önce de tanıştığı Selma C. ile evinde para karşılığı cinsel ilişkiye girmeye başladı.

CİNAYET PLANI YAPTI


Yaşlı adamın parası ve altınlarının olduğunu öğrenen Selma C., Osman Efe’yi öldürmek için plan yaptı.  İkili yine cinsel ilişki için Efe’nin evinde buluşmaya karar verdi.  Selma C, yatakta iken şırıngaları adamın boynuna enjekte etti. Ne olduğunu anlamayan adama da  “ Cinsel gücünü artıracak ”diye telkinde bulundu.

ÖLÜME TERK EDİP, PARASINI ÇALDI


Şüpheli kadın, mutfağa doğru giden adama yaklaşarak yanında getirdiği bıçağı ard arda sapladı. Osman Efe banyoya girince de üzerine kapıyı kilitledi. Selma C., adamın içinde 6-7 bin euro’su bulunan cüzdanı aldı ve evi karıştırarak hırsızlık süsü verip, ayrıldı. Yakınları Efe’yi öldürülmüş halde buldu. Soruşturma sonucu Osman Efe’nin evine geldiği belirlenen Selma C. gözaltına alındı. Polis, katil zanlısı kadın ile kızının döviz bürosunda para bozdururken kaydedilmiş güvenlik kamerası görüntülerine de ulaştı.

DAVA AÇILDI


Kadın, ifadesinde Efe’yi kızı ile cinsel ilişkiye girmek istemesinden dolayı öldürdüğünü ve cüzdanını ve cep telefonlarını aldığını söyledi. Tutuklanan kadın hakkında soruşturma tamamlandı. Savcı, Selma C.  hırsızlık suçunu gizlemek amacıyla cinayeti işlediğini sabit olduğunu belirttiği iddianamede, Osman Efe’nin vücudunda 9 adet bıçak yarası bulunduğunu,  ölüm nedenin ise tarım ilacı olduğunun altını çizdi. Selma C. ifadesindeki iddiaların eylemin işleniş şekli karşısında dosya ile uyuşmadığını bu sebeple haksız tahrik hükümlerinin uygulanmamasını da istendi.Şüpheli kadın, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim