• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 22°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9101.45 0.24
  • Altın: 2324.897 0.79
  • Dolar: 32.3656 0.12
  • Euro: 34.97 -0.19

Sünnet Kıyafetleri İçin Boy Ölçülerini Aldı

İzmir’de, AK Parti Konak İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, sünnet olacak çocukların sünnet kıyafetleri için boy ve kafa ölçü...
Sünnet Kıyafetleri İçin Boy Ölçülerini Aldı

İzmir’de, AK Parti Konak İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, sünnet olacak çocukların sünnet kıyafetleri için boy ve kafa ölçülerini aldı, onlara harçlık verdi. Ziyarette bulunan eski CHP’li AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Savcı Sayan ise, “Kamyonetlerin üzerine ‘büyüyünce TIR olacağım’ diye yazıyor. Kılıçdaroğlu da ‘ben Başbakan olacağım’ diyor. Kamyonetler TIR olacaksa Kılıçdaroğlu da Başbakan olur” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir ziyaretinin ikinci gününde partisinin ilçe başkanlıkları ziyaretlerine devam etti. Konak İlçe Başkanlığı ziyaretinde davul ve zurnalarla karşılanan Eroğlu, ilçe binası önünde partililerle halay çekti. Partililerin yoğun ilgisiyle karşılanan Eroğlu, ilçe başkanlığı tarafından düzenlenecek toplu sünnet töreninde sünnet olacak iki çocuğun, sünnet kıyafetleri için boy ve kafa ölçülerini aldı ve onlara harçlık verdi. Eroğlu’na, 2. Ligde lider olan Göztepe Spor’un atkısı hediye edilirken, AK Parti Konak İlçe Başkanlığı tarafından Eroğlu adına dikilen 213 fidanın belgesi teslim edildi.

“İZMİRLİ ARSENİKLİ SU İÇİYORDU”

Konak ilçe ziyaretinde konuşan Eroğlu, İzmirlilerin arsenikli su içtiğini hatırlatarak, “Sayın dünya lideri Cumhurbaşkanımız dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ‘Veysel Hoca sen o bölgenin evladısın. Nasıl oluyor? Memba suyu gibi su götürmen lazım’ dediği zaman gerçekten ben titredim. Hakikaten benim hemşehrilerim, benim kardeşlerim nasıl arsenikli su içer diye neticede 2012 yılında bitirilecek olan Manisa’daki Gördes Barajı’nı inşa ettik. Dünyanın en hızlı biten barajı. Neticede İzmirlilere memba suyu gibi su getirme aşkı var. Barajı inşa ettikten sonra İzmir’e suyu getiriverdik. O belediyenin vazifesiydi ama biz insanlara hizmet etmek düsturuyla azimle hizmet etme gayretindeyiz” dedi.

TOPLAM 501 PROJE

Yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyan Binali Yıldırım’ın 35 projesinin yanında kendisinin de 466 tane proje ile geldiğini kaydeden Eroğlu, “2019 yılı sonuna kadar 466 projeyi sadece Orman ve Su İşleri Bakanlığımız yapacak. Barajlar, göletler, sulama tesisleri, içme suyu tesisleri, ağaçlandırma, erezyon kontrolü bunun yanında her şey var. Biz İzmir için çok büyük düşünüyoruz. İzmir’in kalkınmaya ihtiyacı var. Mesela biz deniz turizminde Antalya’nın gerisindeyiz aslında. Deniz turizmini hem geliştireceğiz hem de öyle bir proje yapacağız ki doğa turizmi dediğimiz tabiat turizminde de İzmir’i şaha kaldıracağız. Ormanları bilhassa orman mahallelerinin kalkınmasında lokomotif olarak kullanacağız. Hatta ormanda aşılama yapıp zeytin ağacı haline getireceğiz. Kurayla vatandaşlara dağıtacağız. Bakımı 3 yıl bize ait. Masrafları bize, geliri vatandaşlara ait olacak. Toplam 501 proje ile İzmir şaha kalkacak” diye konuştu.

“CHP’Yİ SON 5 YILDA TÜRKİYELİLEŞTİRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIM”

Ziyarette, AK Partili adaylar da partililere seslendi. Eski CHP’li ve AK Parti İzmir’den aday olan Savcı Sayan da CHP’ye yüklenerek, “Daha önce CHP’nin genel başkanlık haricinde hemen hemen her kademesinde bulundum. Dolayısıyla 2009 one minute ile birlikte ülkemiz üzerinde oynanan oyunları ben de gördüm. Geçmişime küfrederek burada yokum, geçmişten ders alarak bu kutsal davaya destek olmak için aranızdayım. Bu dava, Türkiye’nin tam bağımsızlık davasıdır. Ağrı ile İzmir’i birleştirme davasıdır. Ben CHP’yi son 5 yılda Türkiyelileştirmek için çok uğraştım ama başaramadım. Ama AK Parti beni Türkiyelileştirdi, millileştirdi. Biz birlikte mücadele edeceğiz. 2015 seçimleri Türkiye’yi Suriye’ye çevirmek isteyenlerle bunlara karşı direnenlerin seçimidir” ifadelerini kullandı.

“KAMYONETLER TIR OLACAKSA KILIÇDAROĞLU DA BAŞBAKAN OLUR”

Hükumeti yıpratmak için özellikle son 3 yılda her şeyi denediklerini ifade eden Sayan, sözlerini şöyle sürdürdü: “17 Aralık’ta, Gezi’de, MİT krizinde denediler. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ‘Ekmekoğlu’nu getirdiler, denediler. Bütün bunları denediler. Biz bu davanın ne kadar milli olduğunu söylemek için ev ev dolaşacağız. Kamyonetlerin üzerine ‘büyüyünce TIR olacağım’ diye yazıyor. Kılıçdaroğlu da ‘ben Başbakan olacağım’ diyor. Kamyonetler TIR olacaksa Kılıçdaroğlu da Başbakan olur.”

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim