• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 11°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Süleyman Soylu'dan Vali'ye ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'na makamında ziyarette bulundu.
Süleyman Soylu'dan Vali'ye ziyaret

Valilik önünde Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Yardımcıları ve daire müdürleri tarafından karşılanan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzalayarak ,Sayın Valimiz ile Valilik Makamına geçti. Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Sayın Bakanımızı ilimizde ve Valiliğimizde ağırlamaktan büyük onur duyuyor, kendilerine hoş geldiniz diyorum. Yeni dönemde, hükümetimizde bu onurlu ve sorumlu görevde şahsım ve tüm Kocaeliler adına kendilerine üstün başarılar diliyorum. Sayın Bakanımızın ülkemize hizmetleri ve bu anlamda gayreti herkesçe malumdur. Çalışma hayatı açısından yeni dönemde Sayın Bakanımızın önderliğinde yapısal ve çok özel çözümler ve süreçlere bağlı başarılar elde edileceğine dair inancımızı paylaşıyorum. Kocaelimiz; ülkemizin çok önemli sanayi ve üretim ilişkilerinin bulunduğu bir merkezimizdir. Bugün Sayın Bakanımızla olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kendilerine ilimize hoş geldiniz derken, bu nazik ziyaretleri için ayrıca teşekkür ediyor, şahsım ve tüm çalışma arkadaşlarım adına saygılarımı arz ediyorum.” diyen Sayın Valimizin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ise yaptığı  onuşmalarında; “Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz. Bugün ülke üretimimiz, ekonomimiz ve bulunduğumuz coğrafya açısından da ülkemizin kalbi sayılabilecek Kocaeli’deyiz. Bu akşam sanayimizin önde gelen kuruluşlarından biri olan Pirelli’de iftar yapmak için Kocaeli’ye geldik.

Bugün Osmangazi köprüsünden geçtik ve oradaki şantiyede olan arkadaşlarımızla birlikte olduk. Bu muhteşem eseri görebilmenin de mutluluğunu yaşadım. Attığımız her adım aslında dünyaya bir bayrak sallamaktır. Bu muhteşem eser iki yakayı ve coğrafyayı birbirine bağlıyor. Özellikle bu vizyonu Türkiye’ye kazandıran anlayışa müteşekkirim. Orada emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bu geleceğe ait bir sıçramanın en önemli ayaklarından bir tanesidir. Osmangazi köprüsü inşallah her noktaya ayrı katkılar sağlayacaktır. Bu vesileyle her gittiği yerde önemli hizmetlere imza atan kıymetli Valimize teşekkür ediyor, Kocaeli’de kendilerini görmekten büyük memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum.” diyen Sayın Bakanımıza konuşmalarının ardından Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, günün anısına Hereke Halısının motiflerinin yer aldığı el işlemesi bir vazo takdim etti. 

Bir süre Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun makamında sohbet eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, bir sonraki programına gitmek üzere makamdan ayrıldılar.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim