• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2322.138 0.68
  • Dolar: 32.3304 0.19
  • Euro: 34.8834 0.47

Sonunda yakalandı ifadesi daha da korkunç!

TEKİRDAĞ'da arabasının arkasına bağladığı köpeği sürükleyerek götüren sürücü yakalandı. Acımasız adam bakın bu korkunç görüntü için nasıl bir açıklama yaptı?
Sonunda yakalandı ifadesi daha da korkunç!

Arabasının arkasına bağladığı köpeyi sürükleyerek götüren ve hakkında suç duyurusunda bulunulan sürücü yakalandı.

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde kimliği henüz belirlenemeyen bir sürücünün otomobilin arkasına bağladığı köpeği metrelerce sürükleyerek götürmesine hayvanseverler tepki gösterdi. Köpeğin sürüklenirken çekilen fotoğrafı üzerine Dova ve Hayvanseverler Derneği (DOHAS), sürücü hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çorlu İlçesi'nin Hıdırağa Mahallesi'nde hareket halindeki 39 EH 155 plakalı otomobilin arkasına bir köpeğin iple bağlı sürüklenerek götürüldüğü gören bir kişi bunun fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaştı. Polisi arayıp bilgi veren aynı kişi Çorlu Belediye Başkanlığı'na fotoğrafı e-mail ile gönderip, sürücüsünün bulunup gerekli işlemin yapılmasını istedi.

Otomobil arkasına bağlanarak köpeğin sürüklenmesi fotoğraflarını gören Doğa ve Hayvanlarseverler Derneği üyeleri de, internet siteleri aracılığıyla otomobilin plakasını verip, sürücü hakkında suç duyurusunda bulundu. Dernekten yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"Çorlu'da 39 EH 155 plakalı araç, Kore Mahallesi çıkışında meydana gelen olayda şahıs emniyet güçlerine bildirilmiştir. Ancak araç durdurulamadığı için köpeğin durumu belli değil. Açık ihbar niteliğinde olan bu görüntüleri sıkça paylaşarak bu masum cana bu işkenceyi yapan kişi veya kişilerin plakadan tespit edilmesini, adalet önünde suçlarının cezalarını çekmelerini sağlayalım."

Polis ekipleri, suç duyurusu üzerine otomobile bağladığı köpeği sürükleyerek götüren sürücüyü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

SÜRÜCÜ YAKALANDI

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde otomobilin arkasına bağladığı köpeği metrelerce sürükleyerek götürürken, çekilen fotoğrafı sosyal medyada yayınlanan ve hayvanseverlerin hakkında suç duyurusunda bulunduğu sürücü M.D., Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalandı. M.D., otomobilin arkasına bağladığı köpeğin kendisine ait olduğunu belirterek, "İki gün önce köpeğim çalınmıştı. Onu arayıp buldum, iki sokak ötedeki evime götürürken büyük olduğu için arabanın içine koyamadım. Bir sokaktan diğerine götürüyordum, kesinlikle köpeğime eziyet etmedim" dedi. Polis ekipleri hakkında tutanak tuttuğunu M.D.'yi yasal işlemlerin ardından İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne sevk etti.

KÖPEĞE EL KONULACAK

Otomobilin arkasına bağlanarak sürüklenen köpek sahibi M.D.'den alınarak Çorlu Belediyesi veterineri tarafından kontrol edildi. Köpeğin muayenesinde herhangi bir yaralanma olmadığı belirlendi. Köpeğin sahibinden alınarak, Çorlu Belediyesi Hayvan Barınağı'na konulacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim