• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9131.16 0.56
  • Altın: 2324.75 0.78
  • Dolar: 32.3712 0.12
  • Euro: 34.9966 -0.12

"Siyonist İsrail, üst aklın ta kendisidir"

Saadet Partisi Siyaset Okulu’nda gençlere seslenen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Türkiye’nin ve dünyanın mevcut durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
"Siyonist İsrail, üst aklın ta kendisidir"

Kamalak, “Bölgede ve ülkemizde yaşananlardan kim fayda görüyor. Kim güçleniyor. Olaylar kimin planlarının uygulanmasına yarıyor. Tabi ki İsrail’in. Peki kim zararlı Müslümanlar. Bu durumda kimin üst akıl olduğu ortada. İsrail üst aklın ta kendisidir” dedi.

Saadet Partisi Siyaset Okulu’nda dersler başladı. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Siyaset Okulu’nda gençlere Türkiye ve dünyanın mevcut durumları hakkında ders verdi. Kamalak, gençlere bugün yaşananları anlamak için geçmişin iyi bilinmesini ve bir arada olunduğunda her türlü projenin boşa çıkacağını söyledi.

“ŞARK MESELESİ 1071 YILINDA BAŞLADI”

Türkiye’nin ve bölgenin bugün içinde bulunduğu durumu anlamak tarihe ve şark meselesine bakmak gerektiğini vurgulayan Kamalak, “Bugün yaşadığımız durumları anlamak için Şark Meselesini bilmemiz gerekir. Şark Meselesi 1071 yılında başlamıştır. 1071 yılı da Türklerin ve Müslümanların Anadolu’ya girdiği tarihtir. Şark Meselesinin genişlemeye başlaması ise 1453 yılında yani İstanbul’un Fethi ile başlar. 1699 tarihinde Karlofça Anlaşması ile Osmanlı’nın toprak kaybetmesi ise Batının yüzünü güldürmüş ve Şark Meselesi güçlenmeye başlamıştır. Şark Meselesi üç aşamalı bir projedir. İlk etabı Türkleri, tabi Batının gözünde Türk demek Müslüman demek. İşte ilk etapta Müslümanlar Balkanlardan atılacaktır. Maalesef ilk aşama gerçekleşmiştir. İkinci aşama ise İstanbul kurtarılacaktır. Çünkü İstanbul onlar için kutsal bir yerdir. Üçüncü aşama ise Türkleri geldiği yere göndermektir. Yani Orta Asya’ya geri göndermektir” diyerek konuştu. 

“OSMANLI SİYONİSTLER TARAFINDAN YIKILDI”

1897 yılında toplanan Siyonist Kongre’sinde bir Yahudi Devleti kurulması kararı üzerine Sultan Abdülhamit Han’dan tüm dış borçların silinmesi teklifi ile toprak istendi. Abdülhamit Han ise “ Şehit kanı ile sulanmış topraklar para ile satılamaz” diyerek karşı çıkmıştır. Bunun üzerine siyonizmin hedefi haline geldiğini belirten Kamalak, “Siyonistlerin toprak talepleri reddedilince yeni kararlar alıyorlar. Birincisi Abdülhamit Han ortadan kaldırılacak, ikincisi Osmanlı hanedanını ve imparatorluğunu ortadan kaldırmak üçüncüsü ise İslam’ı ortadan kaldırmak. İlk ikisi gerçekleşti. Ama yapılan her türlü mücadeleye rağmen İslam ortadan kalkamadı. Çünkü ‘Kur’an-ı biz indirdik. Biz koruruz’ diyor Rab” dedi.

“ŞARK MESELESİ’NİN YERİNİ BOP ALDI”

Osmanlı’yı parçalayan Şark Meselesi’nin bu dönemde adını ‘Büyük Ortadoğu Projesi’ olarak değiştirdiğini ifade eden Kamalak, “ 22 ülkenin haritalarının değişeceği yer alıyor Büyük Ortadoğu Projesi’nde. Bu 22 ülkenin hepsi Müslüman ülke. İşte Sudan ikiye bölündü. Irak üçe bölündü. Libya birçok parçaya ayrıldı. Suriye ortada. Şu an ki hükümet 1 Mart 2003’te ABD’nin Irak İşgali’ne yönelik bir tezkere Meclis’e sundu. Hocamız Allah Rahmet eylesin o dönem benim büromda milletvekillerine seslendi. Dedi ki ‘ Ey milletvekilleri eğer siz bu tezkereyi geçirir ve bir tek Iraklının burnu kanarsa yedi sülaleniz başını secdeden kaldırmasa dahi bunu vebalinden kurtulamazsınız. Asla unutmayın Irak’tan sonra sıra Suriye’dir. Ve asıl hedef Türkiye’dir’ demişti. İşte sonuç ortada” diyerek konuşmasını sürdürdü. Ülkemizde ve bölgede yaşananları bir üst aklın yaptığını ve herkesin bu üst aklın kim olduğunu bulmaya çalıştığını ama üst aklın İsrail’in ta kendisi olduğunu bildiren Kamalak, şunları söyledi. “ Bölgede ve ülkemizde yaşananlardan kim fayda görüyor. Kim güçleniyor. Olaylar kimin planlarının uygulanmasına yarıyor. Tabi ki İsrail’in. Peki kim Zararlı Müslümanlar. Bu durumda kimin üst akıl olduğu ortada. İsrail üst aklın ta kendisidir.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim