• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:40Güneş 06:13Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:54Yatsı 21:20
    • 22°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 29°C Rize
  • BIST: 9550.7 0.21
  • Altın: 2485.786 0.57
  • Dolar: 32.4994 0.17
  • Euro: 34.7936 0.24

“Siyasetimiz vefa ve dava kardeşliğidir”

Başkan Karaosmanoğlu, 2004-2009 Yılları arasında Kocaeli’de Belediye Başkanlığı yapmış isimlerle bir araya geldi.
“Siyasetimiz vefa ve dava kardeşliğidir”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2004-2009 yılları arasında Kocaeli’de Belediye Başkanlığı yapmış isimlerle bir araya geldi. Geleneksel hale gelen buluşmalarda ülkemizde ve dünyada ki gelişmeler üzerine istişareler yapılırken, 16 Nisan’da ki halk oylaması üzerine görüşler de ifade edildi. Eski başkanlardan Halil Vehbi Yenice’nin organizesiyle buluşan başkanlara bir konuşma yapan Karaosmanoğlu, “Bizim anlayışımızda siyaset; Vefadır, tecrübedir ve dava kardeşliğidir” dedi.

 

“HALK OYLAMASINDA CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

Yenilen akşam yemeği sonrası düşüncelerini belirtmek için ilk sözü alan eski Başkanlardan Halil Vehbi Yenice, “Önümüzde ki halk oylamasında canla başla çalışacağız. Birlikte Evet duyarlılığı çerçevesinde çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı. Buluşmaya katılan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’da, “Halk oylamasına sayılı günler kala hazırlıklarımızı yaptık.  Çalışmalarımızı bir plan dâhilinde sistemli bir şekilde yapıyoruz. Geçmiş dönemlerin siz belediye başkanlarımızı 25 Şubat Cumartesi günü yapılacak, Ankara’da ki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısına davet ediyorum. Bizlerde kentimizde ki tüm çalışmalarımızda sizleri de aramızda görmek istiyoruz, destek vereceğini biliyoruz” diye konuştu.

 

“KAPI KAPI DOLAŞIYOR, SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİNİ ANLATIYORUZ”

Bizlerin davası ve hedefi Belediye Başkanlığı yapmak değildir diyerek toplantıda söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu makamlar malumunuz nasiptir, Rabbimizin takdiridir. Vatandaşımıza hizmet etmenin kutlu görev yerleridir. 2004-2009 dönemi zor ve yapılanma dönemiydi.  Beraber çok güzel işler yaptık. Milletimiz çalışmalarımızı takdir etti. Teknik yetersizliklerle olan belediyelerimiz, insan kaynağı bakımından da günümüzde her konuda iyi noktalara geldi” dedi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunun da iyi bir sonuç beklediğini de vurgulayan Karaosmanoğlu, “Eğer bu değişiklikle ilgili hangi vatandaşımızın bilgisi eksikse, bizler anlatacağız. Kapı kapı dolaşıyor, bu sistem değişikliğinin önemini ortaya koyuyoruz. Bu referandumda en büyük avantajımız da gençlerdir” şeklinde konuştu.

 

“YENİ SİSTEM MİLLETİMİZİN HAYRINA OLACAK”

Bizler gençlerimizin vizyonel bakışlarına güveniyoruz diyen Karaosmanoğlu, “Gelecekte hükümet krizlerinin yaşanmaması için bu sistem değişikliğinin yapılması gerekmektedir. Unutmayalım ki bir kitapçıkla ülkenin ne denli ekonomik sorunların içerisinde boğuşmak zorunda bırakıldığı yılları. Bunlar gibi kara günlerin bir daha ülkemize gelmemesi için çalışmalıyız. Yeni sistem milletimizin hayrına olacak” diyerek sözlerini tamamladı. Buluşmaya 2004-2009 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapmış Şükrü Karabalık, Ergün Berdan, Şaban Özer, Sabri Gökbayrak, Esener Maçil, Hikmet Karaaslan, Halil Vehbi Yenice, Abdullah Köktürk, Hilmi Sevilen, Abdullah Sungur, Zafer Arat, Habip Sarman, Osman Özçiçek, Mustafa Yılmaz, Ali Kahraman ve Ali Kocabıçak gibi isimler katıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim