• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 17°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9481.2 -0.46
  • Altın: 2495.998 0.48
  • Dolar: 32.5975 0.14
  • Euro: 34.7838 0.05

’Sivas’ın Ötesine Niye Gitmiyorsunuz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bütün partilere sesleniyorum Sivas’ın ötesine niye gitmiyorsunuz. Bunlarda yalan, talan çok bölücü örgütle paralel örgüt bir olmuş. Bunların çabası eski Türkiye’yi hatırlatmanı...
’Sivas’ın Ötesine Niye Gitmiyorsunuz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bütün partilere sesleniyorum Sivas’ın ötesine niye gitmiyorsunuz. Bunlarda yalan, talan çok bölücü örgütle paralel örgüt bir olmuş. Bunların çabası eski Türkiye’yi hatırlatmanın gayretindeler” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberindeki eşi Emine Erdoğan, Adalet Bakanı Kenan İpek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Erzincan Havaalanı’nda Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve çok sayıda bürokrat tarafından karşılandı. Vatandaşların sevgi seliyle karşılaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, yol üzerinde cirit ve mehteran ekibi tarafından yapılan gösteriyi izledi.

Erzincan’da düzenlenen toplu açılış töreninde Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Vali Süleyman Kahraman, eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın açılış konuşmalarının ardından halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sevgili Erzincanlılar, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bugün 1 katrilyon 140 trilyon olan 83 eserin açılışını yapıyoruz. 12 yıl içerisinde 6 katrilyon yatırım yaptık Erzincan’a. Bu yatırımların şehrimize kazandırılmasında emeği geçen bakanlarımıza, kurumlarımıza, belediyelerimize şükranlarımız sunuyorum” dedi.

“ERZİNCAN KENDİSİNE HİZMET EDENLERİN KIYMETİNİ BİLİR”

Bugüne kadar Erzincan’da inşa edilen toplu konut sayısının 9 bin 266 olduğunu söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

“Şimdi soruyorum biz bu yola sizlerle çıktık sizlerle yürüyoruz. Bizim size aşkımız var. Bizim size sevdamız var. Kimin aklına gelirdi Erzincan’a havaalanı gelecek. Biz geldiğimizde Türkiye’de 26 havaalanı vardı şimdi 53 havaalanı var. Nereden nereye. Benim Ahmet’im, Ayşem, Fatmam niye uçağa binmesin. Hızlı tren hattıyla ilgili çalışmalarda sürüyor. Erzincan kendisine hizmet edenlerin kıymetini bilir. Bu gece Miraç. Ben Miracınızı kutluyorum. Miraç denince aklımıza ne geliyor. Kudüs. Yüreğimiz sızlıyor değimli. Müslümanlar olarak maalesef Kudüs’e olan ayarımız kaybettik. Kudüs için birlikte çapması gereken yürekler savaş halinde. Biz Kudüs’ün sızısını yüreğimizde yaşarken birileri de Kabe’mize de saldırıyorlar. Birileri de ne diyor bizim Kabe’miz Taksim. Ben buradan PKK arkasına almış partiye de sesleniyorum. Onlarda Kudüs Yahudilerin diyor. Bunları iyi tanımamız lazım. Oy verdiklerini iyi tanımaları lazım. Malum parti CHP’de ne diyor Diyanet İşleri Başkanlığın kaldıracağız. Bunların dinle alakaları yok ki. Şu hala bak. Ana muhalefet imam hatip okullarının kapatmanın peşine düşüyor. Müslüman bir sokulduğu yerden bir daha sokulmaz o geçmişte kaldı. 4 tane yavrumun dördü de imam hatip mezunu bende imam hatip mezunuyum. Gurur duyuyorum.”

“ADALET ER YA DA GEÇ TECELLİ EDİYOR”

“Danıştay tarihi bir karar aldı. Orta öğretimde de başörtüyle derse girebilme. Adalet er ya da geç tecelli ediyor” diyen Erdoğan, şunları kaydetti:

“Yeni Türkiye’yi gençler siz inşa edeceksiniz onun için durmak yok yola devam. 14 Mayıs 1950’de Menderes bunlara ders verdi. Cunta Menderesi idam etti. Ana muhalefet sonunuz Adnan Menderes gibi olur diyor. Bölücü örgüt güdümündeki parti bizi sokaklarla tehdit ediyor. Biz her yere gittik. Bütün partilere sesleniyorum Sivas’ın ötesine niye gitmiyorsunuz. Bunlarda yalan, talan çok bölücü örgütle paralel örgüt bir olmuş. Bunların çabası eski Türkiye’yi hatırlatmanın gayretindeler. Kılıçdaroğlu’nun iktidar olma gibi bir tasası yok. 7 seçim 2 referandum yaptık. Siz yapabilecek misiniz yok. Koltuk sıcak. Teröristin silahlısı silahsızı olmaz. Türkiye nice cübbeli teröristlerde gördü. İşte Çağlayan Adliyesi. Bunların paralel örgütün hakimi, savcılarıdır. Türkiye’yi 2013 hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamayacaksınız. 12 yıldır buna müsaade etmeyen milletimiz buna izin vermeyecek. Biz hep birlikte Türkiye’yiz. Bizi kimse bölemeyecek. Birbirimizi Allah için seveceğiz. 7 Haziran bir kırılma noktasıdır. 7 Haziran’da oylarınızı şöyle tercih edeceksiniz ya eski Türkiye ya yeni Türkiye. Erzincan işini bilir.”

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim