• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 17°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9484.37 -0.42
  • Altın: 2493.029 0.36
  • Dolar: 32.5994 0.14
  • Euro: 34.8062 0.12

Sinemada bu hafta

Gebze Center Cinemaximum sinemasında bu hafta 7 film gösterimde.
Sinemada bu hafta

Unutursam Fısılda

Farah Zeynep Abdullah’ın Ayperi karakteri ile kamera karşısına geçtiği filmde; Ayperi’nin şöhret yolculuğundaki en büyük destekçisi ve aşkı olan Tarık rolünü ise Mehmet Günsür canlandırıyor. Kaymakam olan babasının tayin edilmesi üzerine ailesiyle birlikte şehirden kasabaya giden Tarık, sıkışıp kaldığı bu kasabada hayallerini gerçekleştireceği kişiyle, Ayperi ile tanışır. Erkek çocuklarıyla sokakta futbol oynarken, kadınlığını ve müziğe olan sevdasını keşfetmesine, artık topun değil de hayallerinin peşinde koşmasına yardımcı olacak o gitar çalan şehirli çocuk Tarık’ı görmesi, Ayperi’nin de tüm hayatını değiştirir. 

Sabit Kanca 2

Bir televizyon programında gördüğü Rencide Posuk'u beğenen Sabit Kanca'nın ev sahibi, bir an önce Rencide ile evlenmeyi kafasına koymuştur. Bir buluşma ayarlanır ancak Rencide, Rıfat Amca'yı beğenmez. Bu noktadan sonra işin sorumluluğunu Sabit Kanca üstlenir. Zira ev sahibi Rıfat Amca'ya birikmiş kira borcu bulunmaktadır. Kanca bu dertle uğraşırken Rencide'nin kızı Zeliş'e deliler gibi aşık olan Turabi adında biri ortaya çıkar ve Zeliş'le evlenmek için Rencide'yi kaçırır. İşler iyice çığırından çıkar, hepsini çözmek Sabit Kanca'ya kalır.

Birleşen Gönüller

1940’lı yıllarda Sovyet Rusya’sından, 1990’lı yıllara uzanan ve bu zorlu yolda yürüyen iki ayrı sevdanın, yıllara ve uzun mesafelere rağmen durmayıp devam etmesini konu alan “Birleşen Gönüller” filmi gerçek bir hikayeden alınarak senaryolaştırılmıştır. 1940’lara ait sahnelerin büyük bölümü, olayların geçtiği mekanlara uygunluğu bakımından Bulgaristan’ın Sofya, Lukoit, Zherevna gibi çeşitli şehirlerinde gerçekleştirildi. Etkileyici savaş sahneleri Hollywood’un ABD dışındaki platolarından biri olan, Cehennem Melekleri, Herkül, 300 Spartalı, Conan gibi filmlerin çekimlerinin yapıldığı NUBOYANA stüdyolarında gerçekleştirildi. 

İncir Reçeli 2

İlk film İncir Reçeli’nde sevdiği kadını kaybeden Metin (Halil Sezai Paracıkoğlu) İncir Reçeli 2’de derin bir yalnızlığın içindedir. Bir barda şarkılar söyleyerek ve yitirdiklerinin yasını tutarak yaşamını sürdürürken beklemediği bir anda karşısına Gizem çıkar. Gizem Metin’e biri olmak gerektiğini anlatır, en azından biri için. Hem yalnızlıkları hem acıları benzeyen bu iki insan birbirine şifa olabilecek midir? Halil Sezai Paracıkoğlu’nun şarkılarıyla da zenginleşen İncir Reçeli 2 hem modern bir aşk hikayesi, hem de hayata yeniden tutunmanın öyküsü...

İncir Reçeli 2

Unutulmaz Aşk

Birbirlerinin lise aşkı olan bir çift, seneler sonra büyüdükleri kasabaya döndüklerinde, tekrar bir araya gelirler.

Winx Club: Okyanusun Gizemi - Dublajlı

Winx Club kalbinizi hızla çarptıracak korkunç bir “gizem” ile mücadele ediyor! Winx Club’ın baş düşmanları olan Trix cadıları, takım oldukları kötü su perisi Politea sayesinde Winx perilerini çok kısa sürede yeniyorlar. Sonsuz Okyanusun Derinliklerinde gizlenen bir İnci! Küçük olduğu kadar güçlü, Derinlikler İncisi, sahip olana muazzam güçler verecek! Karanlık Büyü Takımı Tamamlandı: Trix, Politea ve Tritannus grup için hiç de fena değil... neredeyse yenilmezler! Ama bunların hiçbiri, gerçek Winx gücü ile kıyaslanamaz, Sevginin gücü: Bloom Sihirli İnciyi düşmanlarından önce bulmak ve Trix’in Okyanusda hapsettiği prens Sky’ı kurtarmak için, şimdi daha azimlidir. Winx’in kaybececek...

Pek Yakında

Eski bir figüran olan korsan dvdci Zafer karısının boşanmak istemesi üzerine kanunsuz işlere tövbe eder. Ailesini geri kazanmak için eski sinemacı tanıdıklarından oluşan bir ekiple 1970’lerden beri çekilememiş fantastik bir proje olan “ŞAHİKALAR-KÖTÜLÜĞÜN SONU” isimli filmi çekmeye soyunurlar. Üçyüz bin liralık bütçe, modası geçmiş bir senaryo ve kabiliyeti sınırlı bir ekiple yola çıkan Zafer’i komik, eğlenceli ve duygusal bir macera beklemektedir...

Siccin

İslami korku sinemasının önde gelen yönetmenlerinden ve Musallat serisinin yönetmeni Alper Mestçi'nin 3 sene aradan sonra seyircisiyle buluştuğu yeni korku filmi "Siccîn" yine korkutacak. "Siccîn nedir bilir misin? Siccîn kafirlerin yaptığı kötülüklerin kaydedildiği defterdir. Hakkı yalan sayanların o gün vay haline." (Mutaffifin Suresi) Genç ve güzel bir kadın olan Öznur, kimsenin onaylamayacağı bir gönül macerasına tutulmuştur. Çocukluğundan beri teyzesinin oğlu Kudret’e aşıktır. Öznur ne yapar eder, Kudret'i beraber olmaya ikna eder. Fakat durumu içine sindiremeyen ve üstüne üstlük evli olan Kudret ilişkilerini bitirmek ister. Öznur Kudret’i elde etmek için sevgilisinin...

Labirent: Ölümcül Kaçış

Thomas yukarı doğru hareket eden bir asansörde uyanır. Kapılar açıldığında kendini bir grup yaşıtıyla bulur. Bu koloni onu bir kayranda karşılar. Kayran devasa büyüklükteki duvarların çevrelediği geniş bir alandır. Thomas‘ın aklı bulanmış, nerede olduğunu, nereden geldiğini, ailesinin kim olduğunu, geçmişini ve hatta kendi ismini dahi hatırlayamamaktadır. Tek bildikleri şey her sabah labirente gidilen dev bir kapının açıldığıdır. Her akşam ise güneş batarken kapı kapanır. Her otuz günde bir asansörle yeni bir çocuk gruba katılır. Fakat beklenmedik bir şey olur ve bir hafta sonra asansör labirente Teresa adında bir kızı getirir.

Dabbe: Zehr-i Cin

Kocası Ömer'le mutlu bir hayat sürmekte olan Dilek için sakin ve sıradan geçen aydınlık günler, cehennem fırtınalarının gölgelerine gizlenmiş adı anılmaz cinnilerin ani bir saldırısıyla kararır. Herşey; Dilek'in bir rüyasıyla başlar .Bu rüyada Belirsiz suretler; şeytana dair bir takım sırları Dilek'in kulağına fısıldadıktan sonra ona musallat olmuşlardır. Kocası Ömer, rüyayı Dilek'in birkaç gün önce yaşadığı bir hırsızlık olayının psikolojik yansıması olarak görse de, Dilek kendisine git gide yaklaşan ve habis fısıltılarla onu bilinmez bir aleme doğru sürükleyerek sır fısıldayan bu cinnileri artık hissetmeye başlamıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim