• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9142.4 0.69
  • Altın: 2325.069 0.79
  • Dolar: 32.3676 0.11
  • Euro: 34.9782 -0.06

Şimdi sıra Bosna'da mı? Müslüman Bosna’ya AB tuzağı!

Şanlı Bosna cihadının efsane lideri Aliya İzzet Begoviç’in siyasi mirası olan Bosna Hersek, kurulduğundan bu yana bir Hıristiyan ittifakından öteye geçemeyen Avrupa Birliği tuzağına doğru hızla sürükleniyor.
Şimdi sıra Bosna'da mı? Müslüman Bosna’ya AB tuzağı!

Sırp saldırıları karşısında çaresiz kalan Bosnalı Müslümanların ihtiyaçlarını gidermek için seferber olan Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmeddin Erbakan hoca, Bosna ordusunun savunma ihtiyacını karşılamak için Saraybosna’da roket ve silah atölyeleri inşa ettirerek, katliamları büyük ölçüde önlemişti.

Avrupa’nın ortasında müslüman kimliğini korumaya çalışan nadir ülkelerden biri olan Bosna-Hersek,  geçtiğimiz Şubat ayında başlatılan AB müzakere sürecinde bir kademe daha öne geçti. AB tarafından yapılan açıklamada Bosna Hersek’in tam üyelik sürecinin resmen başlatıldığı açıklandı. Dün akşam açıklanan kararı Bosna Hersek halkına olumlu göstermek için, ülkenin ekonomik ve siyasi gelişimine yönelik beklentiler ön plana çıkarılıyor. Fakat Bosna-Hersek hükümeti tarafından gerçekleştirilecek AB’ye uyum reformları sürecinde, Müslüman Bosna halkı üzerinde yapılacak manevi tahribatın boyutu şimdiden endişelendiriyor.  
 
AB SEVDASI TÜRKİYE’YE ÇOK ŞEY KAYBETTİRDİ, SIRA BOSNA'DA MI?
 
539 yıl boyunca Osmanlı Devleti’ne sadakatle bağlılığını sürdüren Bosna Hersek’le Türkiye’nin tarihi ve kültürel bağları bir çok açıdan benzeşiyor. 28 üyesi de Hristiyan olan Avrupa Birliği’nin Müslüman toplumu ifsat etmek için dayattığı ahlaksızlık kriterlerinin Türkiye gibi Bosna Müslümanları üzerinde de manevi tahribata yol açacağı kaçınılmaz görünüyor. İslam toplumu üzerindeki bu ahlaki sömürünün durdurulması için, Bosna Hersek ve Türkiye’yi idare eden Batı yanlısı hükümetlerin çok acil bir şekilde yanlış politikalarından dönmesi bekleniyor.
 
AB, DİNİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZLE UYUŞMUYOR
 
Yarım aşırı geçkin bir süredir Avrupa Birliği’ne girme sevdasından kopamayan Türkiye’de, onlarca hükümet, başbakan, cumhurbaşkanı değişmesine rağmen Hristiyan AB’nin, Müslüman Türkiye’yi kabul etmeyeceği gerçeği bir türlü benimsenemedi. Dini ve kültürel değerlerimize tamamen zıt çok sayıda kriteri reform diye dayatan AB, Türkiye’nin müslüman toplumunu bozma girişiminde bir çok kazanım elde etti.  Bunlardan en önemlilerini şu şekilde sıralamak mümkün; Domuz etinin kasaplık et statüsüne alınması, eşcinsel sapkınlığın yaygınlaşmasına yönelik girişimler, din ve ifade özgürlüğü kılıfına sokularak kiliselerin yaygınlaştırılması misyonerliğin önünün açılması, imar izinlerinde ‘cami’ kelimesinin yasaklanıp yerine ibadethane ifadesinin kullanılması, MEB okullarında ‘cemaat, cihat, tevhid, medrese, mü’min, münafık’ gibi kelimeleri kapsayan 45 sözcüğün yasaklanması..
 
AVRUPA KİMMİŞ DE BİZİ KABUL EDECEKMİŞ?
 
Dünya Müslümanlarını bir çatı altında toplayarak İslam Birliği’ni kurmak için mücadele eden Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın Avrupa’ya karşı duruş konusunda sarfettiği şu sözleri günümüz Avrupa yanlısı idarecilerine ders olur nitelikte:
 
“Bunlar Avrupa kapısında durup bekliyorlar. Bizi Avrupa Topluluğu'na girmeye layık gördüler diyorsunuz. Ben bu sözün bütün ecdadımızın kemiklerini sızlatacağına inanıyorum. Kimmiş Avrupa? Nereye girmemize layık görüyormuş. Bu nasıl ifade! Biz Avrupa’yı birşeye layık görürüz veya görmeyiz.”

ERBAKAN ve ALİYA AVRUPA’YA KARŞI SAVAŞTI!
 
1992-1995 yılları arasında süren Dünya’nın yalnızca izlemekle yetindiği Bosna Hersek’in varolma mücadelesinin en büyük destekçisi Milli Görüş Lideri Erbakan olmuştu. Erbakan liderliğindeki Milli Görüş teşkilatları, gözleri önündeki drama tepkisiz kalan Avrupa’ya inat, Aliya İzzet Begoviç liderliğindeki Bosna Müslümanlarıyla mükemmel bir İslam kardeşliği tablosu sundu. Bosnalı Müslümanların ihtiyaçlarını gidermek için tüm teşkilatları seferber eden Erbakan, Bosna ordusunun savunma ihtiyacını karşılamak için Saraybosna’da roket ve silah atölyeleri inşa ettirdi. Bu yardımlara vefa amacıyla Bosna ordusu tarafından Saraybosna kuşatmasını yarmayı başaran özel birliğe ‘‘MGV‘‘ adı verilmiş, birçok Boşnak komutan ise silahlarının üzerine yapılan yardımlar nedeniyle ‘‘MGV‘‘ ismini kazımıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim