• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:31Güneş 06:06Öğle 13:07İkindi 16:54Akşam 19:59Yatsı 21:28
    • 16°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2429.254 -0.19
  • Dolar: 32.552 0.19
  • Euro: 34.8813 0.59

Sezon Sonu Bırakıyor!

PTT 1. Lig 26. hafta maçında Elazığspor, evinde ağırladığı Bucaspor’u 2-0 mağlup etti. Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, maç sonunda yaptığı açıklamada, sezon sonu Elazığspor’da olmayacağını açık...
Sezon Sonu Bırakıyor!

PTT 1. Lig 26. hafta maçında Elazığspor, evinde ağırladığı Bucaspor’u 2-0 mağlup etti. Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, maç sonunda yaptığı açıklamada, sezon sonu Elazığspor’da olmayacağını açıkladı.

Maç sonrası yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, ”Galip gelmek hangi haliyle olursa olsun güzel. Ben her zaman söylüyorum, şansa ve şansızlığa inanmamakla beraber takımımızın 90. dakikada yediği golün haddi hesabı yok. Lehimize verilmeyen penaltıların, kendi kalemize attığımız gollerin haddi hesabı yok” dedi.

"7 MAÇ SAHADA OLSAYDIM BUGÜN EN AZ 5-6 PUAN FAZLAMIZ OLURDU"

7 maç ceza almasıyla ilgili de konuşan Özat, ”Bu 7 maçlık sürede çok üzüldüm. 7 maç az bir süre değil, tribünden yetişemiyorsunuz. Şimdi Gaziantep maçında bir oyunca topu 60 metre sürdü gol oldu. Bugünde David’e faul yaptıran benim, belki yaptırmasam gol olacak. Yani sorumluluk almak başka bir şey. İnanıyorum ki 7 maç sahada olsaydım bugün en az 5-6 puan daha fazlamız olurdu, puanımız 37-38 olurdu. 6.’nın 42 puanı var. Bugün biz 37-38’de olsaydık play-off’u kovalıyor olurduk. Ben yine söz veriyorum. Biz Altınordu ile Denizli maçında 4 puan alalım bu köprünün altından nasıl su akar birlikte göreceğiz. Ben takımımı biliyorum. Bugün ilk defa benim yönetimimde bir takım ikinci yarı kötü oynadı. İlk yarı Çakır, Serdar’ın pozisyonları maçı bitirebilirdi. İkinci yarı niye böyle oldu dersek, haftalardır galip gelememe stresi, skoru koruma telaşı, hakemin vermediği penaltı oyunu bu hale getirdi. Yoksa özünde galibiyet her türlü güzeldir insanların emeğini çalmadığınız sürece. Biz kimsenin emeğini çalmadık, haksız bir galibiyet de almadık. Sadece rakibimiz girdikleri pozisyonları değerlendiremedi. Dün onlaraydı bugün bize. İnşallah kalan 8 maçta da 15-16 puan alırsak ligi iyi bir yerde bitireceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

"GECEMİ GÜNDÜZÜME KATIYORUM"

Bazı kişilerin eleştirilerine de yanıt veren Özat, ”Fikirlere ve eleştirilere saygı duyarım ancak niyet kötü olursa saygı duymam. Arkadaşlar, Türkiye’de antrenörlüğün kriteri yok. Rızkı veren Allah. Ben bu takım 23 puanda bırakıp gitseydim imparatordum. Seneye bu kadro korunsun bir tane takviye yapılmasın ve 12. sırada ligi bitirsin, ben size boş senet veririm. Burada çocukların yaptığı fedakarlıkları unutmayın. Biz burada dört duvar arasına kapanmışız, çoluğumuzu çocuğumuz görmüyoruz. Oğlum domuz gribine yakalandı evime gitmiyorum. Çocuklar burada fedakarlık yapıyor. Başkan elinden geldiği kadar fedakarlık yapıyor. Elazığspor küme düşermiş. Gökten kırmızı kar yağarsa Elazığspor küme düşer, ya da taraftar destek vermezse küme düşer, onun dışında düşmez. Ben gecemi gündüzümü katıyorum, odadaki kanepede yatıyorum” diye ifade etti.

"KESİNLİKLE SEZON SONUNDA BURADA OLMAYACAĞIM"

Kendisinin amacının futbolcu yetiştirmek, kulübe hizmet etmek olduğunu anlatan Özat, “Alnımızın akıyla hizmet edip alın terimizle helal para kazanmak. Çocuğumuza helal para götürmek. Çıkıyorsun kadınlar futboldan anlamaz diyorsun, kadın düşmanı oluyorsun. Yanına 2 tane kadın alıyorsun, ’aşk yaşıyor’ diyorlar. Biz ne namussuz insanlarız ya. Bu ne namussuzluk, her kesin karısı, kızı var. Elinizi vicdanınıza koyun, böyle namussuzluk olur mu. Hayatları yasak aşkla gündeme gelmiş insanlar burayı Dallas’a benzetiyorlar. Türkiye’nin yasak aşkı öğrendiği insanlar, burayı Dallas’a benzetiyor. Ben bir konuşursam onlar sokağa çıkamaz. Benle de laf yarışına girmesinler. Türkiye’ yasak aşkı kimden öğrendi, biliyorsunuz. Neymiş, Ümit kamera almış, video almış. Kamera ve video tesiste duruyor. İnsan sevgilisine kamera mı alır, tek taş mı alır. Hepimizin karısı çocuğu var. Bu kadar namuslular da niye burada çalışırken anlatmamışlar. Ben sizden farklı yaşamıyorum. Tesiste kahvaltımı yapıyorum, tesise çıkıyorum. Evim var, evimin yolunu bilmiyorum, tesiste yatıyorum. Elazığspor’u çok seviyorum. Erken bir açıklama yapmak istemiyorum ama kesinlikle sezon sonunda burada olmayacağım. Fırsat verildiği kadar yetiştirebildiğim kadar oyunca yetiştireceğim, Elazığspor’un mevcut şartlarda bitirebileceği en iyi yerde bitirmek için terimin son damlasına kadar en iyisin yapacağım. Ama sezon sonu burada olmayacağım” ifadelerini kullandı.

BUCASPOR CEPHESİ

Bucaspor’un Teknik Sorumlusu Atalay Canel ise, "Elazığ’a puan veya puanlar almak için geldik. İlk yarı sana göre 4 tane gol pozisyonumuz vardı değerlendiremedik. Elazığspor’un pozisyonu vardı golü attı. Futbolcularım gayet iyi top oynadı. Bana göre 8 tane toplam net gol pozisyonumuz vardı. Bizim toplarımız öyle oldu, böyle oldu içeriye girmedi. Elazığspor’un ikinci yarı bir pozisyonu vardı direğe çarptı gol oldu. Zorlu bir yarıştı, bizim için finaldi ama finali kaybettik. Daha iyi çalışıp ligde kalmaya çalışacağız” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim